Vet ni vad den "värsta" bieffekten av antidepp är? | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Vet ni vad den “värsta” bieffekten av antidepp är?

Fördröjd utlösning.

Fan också. Alla killars största mardröm.

Nu är jag alldeles för glad för att sitta inne. Jag ska dra mot Söder och fira denna trevliga dag med en trevlig middag. För det har nämligen varit en grym dag på de stora hela. För en gångs skull! Ja, ni hörde rätt. Gnäll-Nemo är positiv! En trevlig spontanintervju på förmiddagen med en sympatisk brud från tidningen Solo. Jag har bokats som gäst till ett roligt gigg på en skola nästa vecka och sist men inte minst så har jag fått en arbetsintervju tills på Tisdag! Och nej, jag kommer inte säga vart. För folk är så jävla bra på sabotera sånt. Det enda som inte funkade hela 100% idag är Podcasten… Det gick sådär. Vi ger det ett nytt försök imorgon kväll. Vi behöver dock ämnen att prata om! Hjälp oss då god dammit!?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Puss

  Prata om din medverkan i kampanjen Klart jag ska vara hemma! Såg att du skulle skriva ett blogginlägg – gud va häftigt och grymt av dig!!!

 2. M I C H A E L A

  Nemo du är så himla stark och du är en av de få bloggar jag läser. Man blir själv så himla glad när man läser det du skriver, för det är så ärligt och sant. Du kan verkligen få mig att må bra när jag först varit jätte ledsen, tack så himla mycket! Du gör mina dagar ibland <3

 3. Becka

  kroppsfixering! det är alltid intressant 🙂

  jag älskar att du är så jävla ärlig!! du säger vad du tycker men med stil typ 😀

 4. NikhiRosenberg

  Sha Nemo!
  Känns lite halvtöntigt men måste bara säga att jag ser verkligen upp till dig. Av vad jag läst så verkar du vara så underbar, genuin och jävligt äkta! Om du kommer till Halmstad (hope so) kanske du kan tänka dig en läsarträff? Jag vet att jag har varit grymt intresserad (:
  Ha det bäst!

 5. Lena

  Inte lika intressant att läsa din blogg längre, eftersom du låter så positiv o glad, medans en fin tjej gråter floder och är nerbruten….

  Tillsammans är man starka, ensam är svag!!

Annons
stats