Vem fan är jag egentligen? | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Vem fan är jag egentligen?

Namn: Bill Nemo Hinke Hedén Gullström

Födelse: 15:e Augusti 1987. Jag föddes hemma på vardagsrumsgolvet på Skånegatan 73, Södermalm. 5.2 kg vägde jag och mätte 57 cm. Jajamen, jag har inte en blyg moder som smällde ut denna bjässe på HEMMAPLAN. Det ni.

Familj: 4 helsyskon plus ett halv men jag betraktar alla som hel då det alltid varit så. Äldsta systern som heter Nanna (Född 1980) bor i Kungsbacka, Gbg med sin familj. Näst äldsta som heter Noel (1983) bor i Nacka. Niki (85) som är näst på tur bor i Berlin med sin snubbe och hans barn. Sen kommer jag. Nelly som är 4 år yngre än mig bor i Bagarmossen själv. Natan (93) som är yngst av oss alla bor hos mamma i Högdalen. Och pappa bor på Mariatorget. Båda mina föräldrar är födda 1960.

Vart har jag växt upp och gått i skolan: Som sagt född på Skånegatan. Flyttade till grannkvarteret Bondegatan vid några års ålder. Sen när jag var 6-7 år så flyttade vi ut till Värmdö där jag bodde lite överallt. Ängsvik, Grisslinge, Gustavsberg. Sen har jag även bott i Orminge en sväng. Bredäng en sväng. Årsta en sväng. Och sist men inte minst både Svedmyra och Högdalen.

1-5an gick jag i Kyrkskolan på Värmdö. 6-9an på Hemmestaskolan. Sen provade jag ett år på Värmdö Gymnasium med inriktning estet musik sång men jag trivdes inge vidare bra så jag bytte till Värmdö Tekniska Gymnasium där många av mina bästa vänner gick. Där gick jag Mediaprogrammet med skrivinriktning. Jag har även gått ett år på lärarhögskolan vid Thorhildsplan där jag pluggade till Idrottslärare.

Idoler/Passioner: Eminem är väl etta. Michael Jackson tvåa. Jag älskade Gessle som yngre men efter Tylösand och hur han betedde sig då mot mig/oss så tappade jag all respekt för honom. Maken till drygare individ har då aldrig stött på. Så han dog för mig i och med det. Sen älskar jag verkligen Backstreet Boys, det har jag alltid gjort. Måste ha sett dom live 5 ggr säkert. Hammarby har också en väldigt stor plats i mitt hjärta. Jag försöker gå på så många matcher jag bara hinner, kan och har råd med. Bröderna Schulman samt F&F är också såklart sjukt stora idoler och förebilder. Riktiga genier är vad de är. Sum 41 får vi inte glömma heller… Grymma! Lil Wayne är också one of the greatest…

Bäst på TV: Friends är de bästa programmet någonsin. Tätt följt av South Park, Scrubs, How i met your mother, Entourage. Men just nu är jag helt insnöad på Mike and Molly. Finaste serien! Vill att en DVD-box ska komma ut nuuuuu!

Favorit-citat: “Courage is being scared to death – but saddling up anyway” – John Wayne

“Det är bättre att dö för en idé som kommer att leva, än att leva för en idé som kommer dö” – Stephen Biko

Yrken jag haft: Oj, detta är också en hel del. Jag har jobbat på Ica Kvantum Värmdö några år. Sen har vi Casino Cosmopol, Telenor Xpress, Några förskolor, Posten, Andra säljobb och just nu jobbar jag på SF bio. Jag har även haft några fräcka sommarjobb så som Virgin Records och Slitz. Det var rätt tufft. Jag har säsongat som säljare i Sunny Beach några år också men det räknar jag knappats som ett yrke så. Hehe.

Bra sidor: Glad, social, spontan och oftast ärlig. Jag har ett behov av att de alltid ska hända något kring mig. Jag vill att folk i min närvaro ska må bra, skratta och njuta av mitt sällskap. Jag är väldigt impulsiv och försöker att alltid ha kontakt med mina vänner. Jag vill inte tappa kontakt me de jag tycker om. Jag är väldigt kvick och vill tro att jag är väldigt underhållande då jag ofta får min närvaro att skratta. Nästan alltid. Sen har jag väldigt bra kontakt med mina känslor också. Jag tror inte på att stänga inne saker när man mår dåligt. Sen besitter jag en väldigt bra självinsikt också… Och jag vill tro att jag har hyfsad självdistans också.

Sämre sidor: Lättretad. Tar åt mig väldigt lätt. Usel självdisciplin. Ganska egoistiskt. Jag vill ständigt stå i centrum. Jag besitter en ganska jobbig dubbelmoral också eftersom jag själv kan driva med folk lite grann… Skyller där på min överimpulsiva sida där. Att de lätt ploppar ut grodor ur min mun, men sen blir jag jättesårad när folk driver med mig. Jag hatar att förlora och är en genuint jävligt svartsjuk människa. Jag ömkar lite väl mkt fastän jag verkligen inte borde göra det. Så jävla många människor som jämnt gör så mkt för mig så det är verkligen inte synd om mig någonstans. Jag är ganska gränslös vilket kan vara både positivt och negativt… Skulle verkligen vilja tona ned min självcentrerade sida alltså.

Eller som jag beskriver mig själv på min Twitter: “Storhetsvansinne varvat med självförakt. Och sen ett ohälsosamt uppmärksamhetbehov på det”

Det där var väl trevligt? Ja, hurra! Fortsätter denna “lista” en annan dag.

Nu ska jag jobba! Hej på er.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Jag är född 15 augusti 91. Lite kul att det är samma dag och jag känner igen mig i MYCKET av det du skriver på dina bra/dåliga sidor. Men vi är väldigt olika också. Ha de bra Nemo =)

  2. Anonym

    Hej. Är inte så värst stort fan av dig men har varit inne på din blogg några gånger och tycker att du skriver väldigt bra då det är lite mer på djupet. Jag har gått igenom ganska mycket nu din senaste 2 månaderna. Allt från familjen till killar och vänner. Och jag skulle behöva lite hjälp. Jag vet inte hur jag ska kunna bearbeta allt skit på rätt sätt. Har svårt att prata med folk då jag känner att jag lägger problemen på dom. Så jag undrar hur du lyckas ta tag i saker och tänka över saker som har hänt på rätt sätt. Känns som jag bryter ner mig varje gång jag försöker. Anledningen till att jag frågar dig är för att jag har märkt vissa likheter som har skrivits av dig. Skulle vara tacksam för ett svar!

  3. Emelie

    Gud va glad jag blev av att läsa det här inlägget, kanske lite smått konstigt men jag skrattade så mycket när jag läste dina bra/sämre sidor. Kände igen mig hur som helst. Synd att man har kille, haha ;). Take care!

Annons
stats