VAD HAR JAG MISSAT?! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

VAD HAR JAG MISSAT?!

Som både Dokusåpa-nörd och Melodifestival-nörd så känner det ju rätt förargligt att jag missat alltihop här borta… Nu när både Big Brother och Schlagern är i full gång. Men då är det upp till er mina kära läsare att uppdatera mig! När det gäller BÅDA grejorna så att säga…

Vad har varit bra so far? Vad har sugit? Vad är värt att kolla in på youtube? Skandaler? Skrällar?

Släng gärna upp länkar för de jag bör spana in, om ni orkar dvs!

Tackar ödmjukast på förhand!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. denise

  Ranelid i melodifestivalen. Danny var bra. Loreen också. Men ja.. Ranelid.
  Sen så har vi Hanna Widerstedt i Big Brother. Du har säkert sett klippet när hon videobloggar och säger att hon inte vill mysa med någon efter hon har legat. Hon vill bara knulla. Mysa kan hon tydligen göra med sina gosedjur.
  Och sen så har vi norrlänningen Joe i Big Brother som blir kär i Hanna efter ett ligg.. Jadu.
   

 2. Johanna

  Loreen var grym. Värt att kolla, sök på “Loreen Euphoria ”
  Annars var det en ovanligt dålig melodifestival i år tycker jag :p

Annons
stats