Torsdag kväll. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Torsdag kväll.

Tänkte på en grej. Ni vet gamla Hirshenkeller? The Bridge eller vad det nu kallas. Det är fan ett gravt underskattat ställe. Alltså… Lokalen är kunglig! Men folket är tvärt om. Tyvärr. Man borde verkligen göra något rejält av det stället. Det finns potential! Älskar verkligen lokalen. Synd att stället främst består av fula 18åringar. Tråkigt. Fan, tänk att rusta upp det stället till maximun. Det hade kunnat bli hur bra som helst.

Fan. Fortfarande ont i magen. Så jävla jobbigt. Den är helt fuckad alltså. Hoppas jag kan jobba imorgon. Jag hoppas verkligen det. Älskar fan jobbet. Så jävla härligt där!

Bajen spelar imorgon igen. Missar det igen. Dom spelar hemma mot Brage. Vinner vi inte där så har vi fan inget att göra i Allsvenskan. Då ger jag fan upp säsongen… Efter 4 omgångar. Skägg.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. UPPSALA :-D

  NEMO! Du borde verkligen göra Uppsala under Valborg. Det är fan bästa stället att festa på just under den här helgen. Sånt drag bland alla studenter och andra galna människor!

 2. Alicia

  Jag gillar verkligen när du skriver långa och tänkvärda texter, Nemo! Du är otroligt duktigt på att skriva och du verkar som en smart, rolig och shysst kille. Puss!

 3. soffiia

  Fin blogg=) Jätte söt måste jag säga..:)

  Kolla gärna in min blogg och kommentera 🙂

  Ha en bra dag=)

  föresten tror att jag såg dig i måndag…;) annars va de en snubbe som va sjukt lik dig hehe..;)

Annons
stats