Tisdag.. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Tisdag..

Satan i helvette var Barca körde över Real Madrid igår. Jag har nog aldrig sett en större uppvisning i klubblagsfotboll någonsin. Vad hände liksom? Världens två bästa lag möts och så bjuds det upp till en sådan show. Sicken utklassning. Märkligt. Men ack så fantastiskt.

Sitter hemma hos lillebror i Högdalen. Han har åkt på Körtelfeber och är otroligt svag och ynklig. Mamma undrade igår på syrrans födelsedagsmiddag om något syskon var frivillig att åka hit och spendera några timmar idag.. Och ta hand om lillebror. Och jag anmälde mitt intresse. Family comes first. <3

Middagen igår ja. Den var helt okay. Förhållandevis trevligt iaf. Jag köpte en flaska Champagne till syrran. Vi åt Japanskt. Inte min favoritmat… Palla äta med pinnar liksom?!

Det är snöigt ute. Kallt. Grått. Dagarna går. Jag måste ta tag i boendefrågan på allvar nu. Det börjar bli bråttom. 2 veckor kvar tills vi måste vara ute ur lägenheten i Årsta. Jag skulle vilja fortsätta bo söder om stan. Älskar södermalm samt söder om söder (där jag bor nu). Är det någon som har någon aning eller tips om boende på dessa ställen – släng då iväg ett mail till mig. nemonemo87@hotmail.com var adressen. Allt är intressant.

Vad som är jobbigast just nu är nog allas åsikter. Allas tankar. Hur man ska göra. Vad man ska göra. Vad som borde göras. Vart man ska vara. Visserligen är jag tacksam för tips, åsikter och sånt samtidigt som jag avskyr det. Jag borde bara känna efter helt själv och gå min egen väg. Jag borde göra det jag behöver. Det jag vill. Inte lyssna på andra. Det är allt annat än lätt det här.

Jag vill inte framstå som dryg och otacksam när jag inte svarar på era mail.. Men jag orkar helt enkelt inte göra det just nu. Tro inte att jag inte läser era mail. För det gör jag. Alla mail jag får läser jag grundligt och noga. Både de positiva mailen och de negativa. Men det blir för mkt att svara på alla. Har helt enkelt varken ord, tid eller motivation för det. Hoppas på överseende.

Kram på er.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats