The truth and the truth only. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

The truth and the truth only.

Först och främst – Läs igenom HELA inlägget noga innan ni kommenterar.

Vemod? Empati? Ångest? Lättnad? Nja. Lite av varje skulle jag säga. Nu skriver jag inlägget som ni alla har väntat på. Nu ska ni få höra hela sanningen. Min version. Den korrekta versionen. För jag har ingen som helst anledning att ljuga för er. Jag har varken något att vinna eller något att förlora med att ljuga. This is the truth and the truth only.

Jag träffade Paulina för första gången när Jockiboi skulle komma till Sthlm och hälsa på. Jag hade ingen aning om vem hon var vid detta tillfälle då jag inte är (var?) särskilt insatt i bloggvärlden. Jocke sa något i stil med “Vi ska träffa en storbloggare också! Det är viktigt att hålla sig väl med dom största och hon är top 5 i Sverige”.. Jag ba “Jaha? So what? Men sure. Visst.”. Så jag hängde på. Jag klickade direkt väldigt bra med Paulina och jag kände att det var ömsesidigt. Vi började umgås, sms:a och hänga. Jag visste att hon hade pojkvän så jag försökte inte ens göra något med henne. Förräns i Göteborg efter SVT Debatt…

På krogen efter Debattinspelningen så var vi alla fulla. Vi dansade, hade kul och festade järnet. En tjej var efter mig och jag bad Paulina att “rädda mig” från henne. Det gjorde hon och vi gick hem ihop. Vi hade inte sex med vi sov ihop, hånglade i underkläder och mös. Men inte mer än hångel. Jag tyckte detta var väldigt märkligt eftersom hon hade Hugo.. Jag menar, gjorde hon ofta sånt här? Var deras förhållande bara ett falskt PR-trick där dom var kontinuerligt otrogna mot varann? Jag blev förvirrad. Jag förstod inte.

Tiden gick och rykten började gå. Sms:en blev allt mer flirtiga. Särskilt på fyllan. Vid en tidpunkt pratade vi till och med om att ta in på hotell en natt. Visst, bara fyllesnack kanske. Men ändå. På den nivån var det. Vi fortsatte umgås då och då och så kom den där dagen… Dagen D. Vi satt ett gäng hemma hos Kate och tanken var att jag skulle gå ut den kvällen.. Men Paulina bjöd med mig till en fest i Täby. Jag åkte med henne, hennes vän Timmy och Daniel Paris ut till Täby. Vi festade och hade kul och då skedde det liksom bara. Visserligen tror jag varken jag eller Paulina var särskilt förvånade. Det föll sig liksom naturligt på något sätt. Det låg liksom i luften sedan tidigare kan man säga. Jag tänker självklart inte berätta något detaljerat men vi hade sex på festen. Två gånger.

Alla som var på festen kan intyga att Paulina var minst lika på mig som jag var på henne. Skillnaden var att hon var så sjukt osmidig. Hon ville kyssas inför folk liksom. Jag fattade inte hur hon tänkte. Hon verkade inte förstå hur riskabelt och dumt det var. Kanske var hon bara full eller ja.. Jag vet inte. Vi gillade varann. Vi trivdes med varann. Vi var väldigt attraherade av varann. Förbjuden frukt är den bästa… Är den inte?

Efter festen blev alla rykten ännu mer påtagliga och detta tog självklart på Hugo och Paulinas relation. Hugo blev med all rätt förbannad, svartsjuk och upprörd av alla rykten. Det köper jag helt. Vad jag inte köper är alla lögner han började sprida om mig vid denna tidpunkt. Han började ta saker ur luften. Han skrev i sin blogg att JAG skulle ha sagt till Paulina att jag har Gonorré…?! Okej. Många saker är märkliga med denna grej alltså. För det första – OM jag nu skulle ha haft det… VARFÖR I HELVETTE SKULLE JAG DÅ SÄGA DET TILL PAULINA? Nej, precis. Det är så dumt så att jag egentligen inte ens borde uttala mig angående det. Jag har det inte. Jag har aldrig sagt det heller.. Och det kan Paulina intyga.

Jag blev så jävla förbannad på Hugo för detta. Jag var så nära att droppa bomben redan då. Han hängde ut mig och jag hade chansen att hämnas något brutalt… Jag var sååååå nära på att skriva ett långt blogginlägg och hänga ut honom och dom totalt. Men jag gjorde det inte. Jag höll igen. Av respekt. Respekt för Paulina och deras relation. Respekt för kärleken. För Paulina trodde och hoppades att dom kunde reparera deras relation… Så jag backade. Så istället förvandlades jag till den pinsamma. Helt plötsligt var jag “Nemo med Gonorré som försökta ragga omkull Paow men misslyckades”. Jag målades upp till en misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket. För det var den uppdattningen man fick av mig om man läste Hugo och Paows blogg vid detta tillfälle. Men den kulan tog jag. För Paulinas skull..

Egentligen var det väl bara en tidsfråga innan detta skulle läcka ut. Sen HUR det kom ut var väl ganska olyckligt kanske. Kanske inte det bästa, snällaste eller smidigaste Jocke gjort.. Men samtidigt. Hugo förtjänade att få veta sanningen. Tänkte verkligen Paulina gå vidare under hela deras gemensamma liv och bära på detta? Bära denna lögn hela livet? När dom gifte sig? När dom skaffar kids? Jag förstår inte riktigt hur hon tänkte där. Jag tror inte Hugo eller Paulina själv förstår det heller så.

Jag förstår att folk är upprörda. Jag förstår att folk är förbannade. Men snälla rara ni. Det är inte jag som är boven i dramat. Jag hatar att skylla på Paulina då jag vet vilken varm, fin och bra tjej hon är.. Men det är hon som gjort det stora felet i detta. Inte jag. Jag var singel. Jag var med en tjej på fyllan. Så var det för mig. Jag raggade aldrig på Paulina när jag var nykter. De ggr vi höll på var vi fulla. Självklart fel, absolut… MEN man är inte mer än människa.

Dock vill jag ändå be om ursäkt till Hugo. Jag känner inte människan och jag vet att han aldrig kommer förlåta mig.. Inte det jag är ute efter heller. Men ändå. Rent symboliskt. Jag känner med han. Jag känner faktiskt empati, tro det eller ej. Han måste må skit. Detta är en jobbig infekterad historia och han måste känna sig så jävla dum. Så jävla lurad. Jag hatar att tala illa om Paulina då jag gillar henne som fan men hela denna historia har hon skött så otroligt osnyggt och klantigt. Hon som jag trodde var den enda äkta och “riktiga” i denna falska ytliga bloggvärld.. Ja, hon visade sig vara i princip falskast av dom alla. Skenet bedrar ibland..

Med facit i hand så ångrar jag mig faktiskt. Om deras kärlek är (var?) äkta så var det självklart en dum grej… Men det är inte jag som gjort fel här. Det måste ni förstå. Ni har alla köpt Paulinas bloggkaraktär. Den bilden hon målat och byggt upp av sig själv. Den ni tror hon är. Den riktiga sanna äkta tjejen som aldrig gör någon illa och aldrig ljuger för någon. Ni har gått på det. Men jag tänker inte få eller ta någon skit här. Jag gillar Paulina som fan. Hon är otroligt charmig, snäll, varm och vacker. Men ja… Jag vet egentligen inte vad mer man kan säga. Hon säger att jag manipulerade henne… Vem är det som manipulerat vem de senaste veckorna egentligen? Vem har lurat vem?

Nu kanske ni börjar förstå hur denna märkliga värld funkar. Alla lurar alla. Alla är ytliga. Alla är falska. Alla hugger varann i ryggen. Ingen i denna märkliga blogg-C-kändis-värld mår fan bra. Det känns som om alla är trasiga rakt igenom. Alla är dead inside. Ingen kan slappna av och vara sig själv. Må genuint bra. Alla spelar ett slags skådespel. Är någon ens på riktigt? Vem skriver manuset?

Don´t. Trust. Anyone.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellie

  Patetiskt! Det krävs två personer för att vara otrogen! Du har lika stor del i det som hon! Även om du är singel och hon upptagen så gör man inte så! Även om det var alkohol inblandat borde du väl veta bättre! Jag säger inte att det bara är ditt fel men det är patetiskt att göra så och du är väl tillräckligt gammal för att veta det! Du är en fjant i mina ögon och det spelar ingen roll hur mycket du ligger runt för det finns alltid dom du inte kan få!

 2. katten

  Jag håller med dig att du är singel och var med en tjej.
  Jag själv har hamnat lite trångt pga att den jag var med på festen visade sig ha flickvän (aldrig sånt man tänker på i stundens hetta) sånt ska ju personen själv hålla kolla på.
  Inte var det ditt ansvar att hålla koll på om hon hade pojkvän eller inte (kanske de redan knakade så hårt och var påväg att avslutas ändå)
  helt på din sida.
  (btw, gillade låten med din pappas gamla band!)

 3. STD-klinikerna

  Apråpå gonorré!

  Glöm inte att testa dig mot könssjukdomar! Helt övertygad om att blod och urinprovet även kommer innehålla mycket knark!

 4. sandra

  bra skrivet vill jag säga först.

  kan säga att jag inte vart jätte förtjust i dig. för jag jag har mina åsikter om att man inte behöver ligga runt för mycket men respekterar att de e ditt liv och din sak inget ag ska bry mig egentligen om.

  men att folk skriver här att de e ditt fel och så vidare. vist den här bruden var upptagen och du viste om de och du kunde sagt nej. men som sagt inte ditt jobb att ha koll på alla små tjejer som inte kan låta bli andra. de var hennes fel mest och de är bara hon som ska få skit för vad jag vet så tvingade du ju inte henne att ha sex… och sist jag kollade måste man ju vara med båda två för att ha sex:p

  en sista fråga man kan ställa sig är ju skulle de ens pratas om killen hon var otrogen om du nu inte var offentlig person? jag tror inte de… jag tror inte så många hade trott hennes snyft historia heller..

 5. Moraltanten

  Så här enkelt är det:

  #1 Du visste hon var upptagen, ändå gjorde du inget för att INTE ha sex med henne. Du är den “äldre” och borde veta bättre. Du är idiot.

  #2 Hon hade ett förhållande, och eftersom hon är bara sjutton år och väldigt korkad, så ville hon vara “cool” och ligga med nån b-kändis.

  #2 Du är typ 26-27 va? Hon är 17. Sist jag kollade så är det INTE ok att ha sex med nån under 18 år för då blir det utnyttjande av minderårig och kan ge fängelse.

 6. anneli

  alltså när jag läser kommentarerna och folk skriver att de va ditt fwel också? helt sjuktkan jag tycka. visst att du viste att hon hade killa och allt men det är ju inte din sak att se till att tjejer med pojkvän inte gör nånting dumt. jag tycker att det var hennes fel, de va ju hon som itne brydde sig om hugo. jag är på din sida nemo!

 7. Anna

  LOL…vilken grej va!? Jag trodde det var ett skämt först, att det var slut mellan dom och att hon vatt otrogen. Men oj så fel allt kan gå. Jag förstår inte hur man kan vara otrogen mot nån om man nu älskar personen så mkt som hon påstår. HON gjorde fel, inte du.

  Och sen att hon skulle vara så ärlig, rak och inte falsk.. bullshit. Hon är lika dan som alla andra.

 8. Hanna (Whatsername)

  Det är den som är i ett förhållande som har ett ansvar i att inte göra något med någon annan. Hade du känt Hugo och varit vän med honom kan jag tycka att du också skulle ha haft ett ansvar, men nu var det ju inte så. Paulina är den som gjort fel. Låt henne inte skylla ifrån sig på dig.

 9. Anonym

  Men föörfan, paulina gjorde fel & även du nemo. För det första har du ingen somhellst respekt mot hugo.
  Du visste om att dom var tillsammans. Att du inte kunde inse själv och varit lite man nog och sagt ifrån och frågat paulina vadhon höll på med. Alltså det är sånt här som stör mig så himla mycket

 10. R i i Z E N

  WOW…WOW vad bra skrivet! Shit.. jag läste Paulinas blogg häromdan och hon fick mig verkligen att tro på henne, hennes “snyft” text..köpte vi den? Det måste vi ha gjort.

  Idag var första gången jag klickade mig in på din blogg, och jag tror mer på dig än någon annan nu! DU ÄR EN BRA FÖREBILD NU ÖVER ALLA “BLOGG-KÄNDISAR” Iaf för mig!
  JAG TROR PÅ DIG 🙂

  Ta ingen skit, okej?

  Kram!!

 11. emi

  oavsett så gick ni båda över gränsen !
  men gjort är gjort , du kan ju lix inte spola tillbaka tiden å göra de o gjort !
  stå på dig
  <3<3

 12. Matilda

  Hej, en kommentar som försvinner i mängden, men ändå. Life is life, Shit happens, But life still goes on.
  Tycker det är strongt skrivet, man är inte mer än människa och tacka gudarna för det.

 13. tess

  hahahah asså lol på alla er småflickor “hur känns det att du förstört fin och äkta kärlek”. den “kärleken” som fanns mellan hugo och paow är emellan dem och det förstörde PAOW när hon valde att vara otrogen, hur jävla fint och äkta är det? paow är den enda i detta drama som tillhörde någon annan men valde att svika den för att vara med någon annan. punkt slut. sen huruvida det var rätt eller särskilt smart av nemo att ligga med henne är en annan sak. visst han borde låtit bli men i slutändan är han singel och får ligga med vem han vill då han inte är skyldig någon att inte göra det. eloge till nemo som ändå höll käft och tog massa skit som han inte förtjänade! bra att sanningen är framme!
  ni alla som lägger skulden på nemo är ju körda i huvudet

 14. Natasha

  Håller med Natta, så jävla lågt av dig att sätta ut dig som “the good guy, som bara försökte hjälpa paow under sin svåra tid”. Du visste att hon hade en pojkvän, so what om du var attraherad av henne, HON ÄR FÖR FAN UPPTAGEN!!!!!!!!!!!

  Du säger att skenet bedrar, det är dig själv du tänker på!! Så jävla karismatisk du måste vara för att övertala folk att det inte var ditt fel och att du vill bevara paows och hugos kärlek, det är du som har orsakat allting, paow är inte ens myndig… du är ingen dum kille, du är en kändiskåt MAN som letar efter sina five minutes in fame och vet du vad, du har hittat dom genom att såra en tjej som är 16 och ställa ut henne som världens skurk.

 15. Elinor Sandberg

  Asså jag måste bara fråga en sak.
  Jag tycker inte att du har gjort nått fel alls. Det borde inte ens diskuteras det är hon som har vart otrogen inte du. Men iaf det kag undrar är hur du känner för Jocke som ka ut deras samtal där hon erkänner. Tyckte du att han gjorde rätt eller fel ? Visste du om det ? Var allt nått som du och Jocke planerat ? Sa han till dig innan han la ut det ? Jag tycker iaf att det var rätt av han . Rätt ska vara rätt !! Keep up the god work. SKÄGG !!!
  Puss och Kram
  Elinor

 16. kung

  vad då inte ditt fel. du gjorde valet att doppa snoppen!!!!!!!!!!!!! fy fan du är så jävla blåst och äcklig. stackars dina föräldrar som har dig till son.. alla borde skämmas över dig. det är självklart paulinas fel också… men
  “It takes two to tango..”
  snällla jävla patetiska människa… alltså gud vad upprörd jag är… DU ÄR EN SORGLIG MÄNNISKA. vem fan bryr sig om vad du skriver.. jävla skit snack… DU HAR GJORT FEEEEEEEEEL. låg du där och log och gjorde “peace” samtidigt då också vaaa eller???? snacka om att inte ha någon som helst respekt för andra människor. skolle kunna sitta i en evighet och skriva. men orka lägga ned mer energi på dig, det är ju lördag!! men aja, hade jag varit du hade jag inte velat leva.. fy faaaan asssså, vet inte om jag ska skratta eller gråta

 17. sofia

  jag som alltid trodde på henne måste be om förlåtelse för jag var en av alla som skrev massa dumt om dig , inte att du hade gonorre men att du varit dum , men som sagt paulina mådde nog inte så bra och var nog inte nöjd med hugo för annars skulle hon inte gjort såhär.. jag tror bara hon sökte bekräftelse hos dig, att hon dög som hon var.

  det är inte ditt fel, du våldtog ju inte precis henne, hon trodde nog bara att du gillade henne mer än hugo,
  sen så är man ju aldrig ensam när det gäller sex så vitt jag vet 😉

 18. Sandra

  Jag kan säga ärligt att jag först blev arg på dig nemo för att du inte sa nej. Just för att detta har hänt mig med. Det är inte du som ska få all skit och så är det du var inte otrogen hon var. Men sen är det lätt att skylla på den som inte vart otrogen men vilket är fel så fel. Jag hoppas att du inte drabbas mer av detta nu för det ska du inte. Men ta ingen skit utan va stark. Bra skrivet av dig <3

 19. Carro

  Du skriver “Jag målades upp till en misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket. För det var den uppdattningen man fick av mig om man läste Hugo och Paows blogg vid detta tillfälle.” Ja du lilla Nemo, vi har haft den bilden ända sen du visade ditt nylle i TV. Du är en otroligt patetisk kille utan ryggrad. Skärp dig!!

 20. MARIA

  ASSÅ JÄVLA IDIOTER SOM KOMMENTERAR ATT ALLT ÄR NEMOS FEL!
  Han gör värsta långa inlägget om vad som har hänt sen kommer nu med era jävla kommentarer om allt är hans fel,när det inte är det.och en del av er tycker att det är dåligt att ha sex med en som är mycket mindre men hon gick ju själv med på de så vad är problemet?

 21. Joel

  Hon är 17 år, so what? Kärleken har en gräns, men den går inte på 10 år. Förövrigt så var det bra skrivet Nemo. Har själv suttit i denna sits så jag vet vad du vill ha fram. take care

 22. Ehlin

  Det är absolut inte ditt fel, inte någonstans. Det förbjudna är alltid mer lockande än det som är tillgängligt. Så är det nog för alla. Plus att, är man i ett förhållande SKA man inte va med någon annan, det är ju fan dens ansvar att säga ifrån? Är man singel så FÅR man göra vad man vill, med vem man vill och får man det förbjudna så är det självklart att man drar nytta av det.

  Dock hade det inte varit okej om du hade känt Hugo, men det gör du ju inte.

  Jag tycker inte att du ska må dåligt för det här. Absolut inte.

  För övrigt tycker jag att du just nu är Sveriges snyggaste, skönaste människa! Jag är nog lite kär i dig. 🙂

  Ta hand om dig, fina, fina du.

 23. Emelie

  Är ni hjärndöd? hälften sitter & säger att det är nemos fel, vart fan då?
  killen är singel & gör vad han vill.
  Han visste att paulina hade kille men endå, de är inte hans ansvar att hon ska vara honom trogen. ge er.

 24. melinda

  jag håller med dig nemo är ett riktigt fan av dig, det är inte ditt fel det är hennes fel som skämmer ut sig och när hon själv vet att hon har legat med dig asså hon har ingen skam i kroppen

 25. sara

  Hon är 17, och hon var bara 16 när det hände.
  Hur gammal är du nu igen? 110?
  Hoppas att du kan leva med dig själv efter att ha förstört något så fint som kärlek mellan två människor. Det hade inte jag kunnat göra.

  jävla idiot..

 26. Linda

  Alltså ja måste bara få fråga..
  Hur tänker man när man som 26åring väljer att gå i säng med en 16-åring…alkohol or not…. Någonstanns måste väl ändå gränsen gå för att få ligga va????

  Nee…. tycker de e lite peddo varning på dig….

 27. Sofie

  Tycker det är synd hur alla storbloggare back stabbar varandra och att det nu drabbade dig. Det är helt klart en falsk värld och jag läsar faktiskt inga kändisbloggar just av detta (Förutom nu din och Jockes 😛 )
  Men jag tycker inte det är ditt fel, de är personen i ett förhållande som är ansvarig för vad de gör inte du. Sen ja visst du visste att hon hade kille men i slutändan är det som sagt inte ditt ansvar utan hennes. Sen förtjänade Hugo att få veta sanningen helt klart.

  Du är en as skön kille Nemo verkligen och ditt namn äger sönder, eller det kanske är skägg? Du är verkligen en killkompis man skulle vela festa med! Du gör så sköna grejer 🙂

 28. Robert

  Du får skylla dig själv när du sätter en blåst liten 93:a din patetiska jävel… Skaffa brudar i din egen ålder, nykter. Klarar du av det Nemo lilla?

 29. Olivia

  Äckliga fula jävel, mycket av det hela var visst ditt fel men du tänker väl inte med hjärnan?
  Sådana som du tillför inget gott till världen.

 30. S.

  Hon visste exakt vad hon gjorde, det är lätt att ångra sig efteråt. Det gör väl alla som kommer på att de kommer förlora allt. Men det var redan försent när hon ens tänkte första tanken. För en person som älskar en annan person är inte otrogen. Hon borde insett att hon är ung och naiv. Man kan inte ha kvar kakan och äta den, liksom. Oavsett hur det gick till, så var det hon som tänkte första tanken. N har inte tvingat henne till att ligga med honom, (det vore ju olagligt.) OM man har ett förhållande så avisar man allt, och tänker inte de tankarna som hon gjorde. Men som sagt, N har inte gjort något som helst fel. OAVSETT om han var på mer eller inte. HON lät det hända. Så enkelt är det.

 31. lollo

  omg, ta inte illa upp nemo, men kan det inte vara så att eftersom du ock kissie är vänner, men hon och paowlina bråkar, så sa kissie till dig att du skulle göra detta så detta skulle knäcka paowlina… bara en tanke som slog mig

 32. Olivia

  Paulina gjorde fel som va otrogen men inte vågade berätta men samtidigt så gjorde även du fel. Det var hon som var i ett förhållande och borde respektera sin partner men bara för att du är singel ska du inte tappa respekt för människor omkring dig. Okej om du hade haft sex med henne SEN fått veta att hon haft pojkvän men nu visste du redan från början och då respekterar man och låter bli. Om du nu tycker om paulina så mycket som du gör, så hade du faktiskt respekterat hennes förhållande. Man flirt smsar inte med någon som har pojkvän, det är respektlöst. Du är inte boven i det hela som du blivit kallad tidigare men det krävs två för att sex och det gör dig till en medbrottsling Nemo. Jag tycker du är skön men det du gjorde var JÄVLIGT oskönt.
  Självklart har Paulina gjort fel men som du säger är vi bara mänskliga, otrohet är vanligt i denna ålder det är dock ingen ursäkt men alla gör misstag.

 33. .....

  Ärligt talat, Paow hade pojkvän, de visste Nemo. men OM han hade backat, tror ni inte på fullaste allvar att hon hade försökt med någon annan då eller? Försöka med en, dissad, försöker med en till! that´s life.. Allvarligt, hon är 16 år. Men hon tror att hon är typ 25. Seriöst.. Fan upp till henne om hon vill slänga fram musen till alla!!!!!!!

 34. jessica

  Den som är utan skuld kan kasta första stenen. Det är väl för faan hon som vart otrogen lr? sen har man ju iofs ett medmänskligt ansvar emot sina medmännsikor men va faan. allvarligt? Det var ju ingen våldtäckt liksom. Kan Hugo förlåta henne så varför inte Nemo? Det är väl situationen som sårat honom inte Nemo. eller?

 35. Anonym

  asså fatta att du har förstört en relation det var fel av paow men du borde säga nej du har en kille dom passa så jävla bra ihop och du förstörde allt!!!!!!!!!!

 36. !!!!!!!

  Men herregud HON ÄR 17 och då är man vuxen nog att fatta att man inte ska va otrogen!!!

  Är man singel gör man vad fan man vill, Nemo va inte kompis med hugo och Ville paulina va med han så klart han inte säger nej! Slut skyll på Nemo för ni e så jävla avendsjuka!!

  Hänt är hänt!Paulina får stå högst för sitt kast! Nemo kan bara njuta av livet för han gör pricis som alla andra singlar gör! Har sex med dom som man e sugna på!!

 37. Anonym

  Om du gillar Paulina så jävla mycket säg nej och ligg inte med henne! Du gjorde lika mkt som henne. Hon ville, du accepterade det.
  Det krävs 2st till att ha sex, det tror jag du vet.

 38. Namn

  Båda gjorde fel men säg inte att du inte gjorde något fel för det GJORDE DU.
  En 23-åring desperat patetisk kille kallar 17-åriga Paulina för sin “vän”. Du visste att hon hade pojkvän och om hon nu var din sk “vän” så hade du aldrig låtit henne bli förförd av dig PATETISKA FULA NOLLA. Det enda du tänker på är hur många fittor du kan sätta på.
  Jag seriöst HATAR dig. Du är säkert en empatilös psykopat med x antal bokstavskombinationer.
  Bläää.

 39. Josefin

  Den enda gången jag tänker uttala mig om denna idiotiska händelse: Kan alla bara släppa det? Det som hänt har hänt, ingen kan spola tillbaka tiden. Folk borde sluta lägga sig i andras liv och inse att detta inte borde röra oss bloggläsare i ryggen, det är deras liv, deras problem. Jag är bara glad att jag själv inte är inblandad i den här skiten. PEACE

 40. Tess

  vad som är konstigt är att du som är så mycket äldre än henne inte känner att du borde ta något som helst ansvar. hur var du när du var 16 år? själv var jag väldigt osäker och visste varken ut eller in. Du är vuxen och du vill ligga med en tonåring, hur äckligt är inte det? dessutom, tro fan att du har gjort fel, inte lika mycket som henne, men att vara med någon då man vet att hon har pojkvän, är fel. det borde du som vuxen veta. dessutom visar du ju bara att du inte har någon respekt för andra män i din omgivning.

  Jockiboi ska vi inte ens prata om. vad han har gjort är så sjukt och äckligt att jag nästan ville gråta när jag hörde det. tänk dig själv att du berättar något för en vän i förtroende, och den personen spelar in det och lägger ut det för, som du säger, hela sverige. för i din omogna värld tror du säkert att den bloggskara du har är hela sverige. men det finns ungefär 8,9 miljoner mer än så. VÄX UPP!

 41. Frida

  Nemo, Gulleponken

  Du måste testa dig, jag har precis fått veta att jag har HIV. Jag har tappat bort ditt nummer och är hemskt ledsen över att behöva skriva här.

 42. Sanna

  VADÅ RESPEKT FÖR KÄRLEKEN!?!??!?!?!?!!?
  förstår du inte att det är precis tväremot vad du gör?
  hmpf! och du ställde upp som en vän, men låg med henne fast hon har kille.
  SÅ GÖR INTE VÄNNER!

 43. Linda

  Håller med dig. Du är singel gör vad du vill, hon som ska hålla sig på “rätt” sida.
  Fegt av henne å säga att du förförde henne, fegt av henne att hålla sanningen inom sig. Synd om Hugo som hållt sig kvar hos henne såhär länge.
  bloggvärden = ingen värd. Landa på jorden

 44. Annie

  Du ville ligga, precis som de flesta killar vill. Och tydligen ville Paulina också det trots Hugo. Annars hade hon sagt nej. Du har inte gjort något fel du har ju inte våldtagit henne direkt. Så förstår inte vad alla tjafsar om. Du har inte gjort något fel. Hugo är det synd om eftersom han fick sitt hjärta krossat. Och Paulina har sabbat för sig själv plus flera andra och hon är den enda som gjort fel. Thats it

 45. Mathilda

  Det är Paulina som har gjort fel. Jag förstår henne, jag förstår dig och jag förstår Hugo. Att vara otrogen är ett av de värsta man kan göra. Man tappar bort sig själv tror jag, och sin partner. Det värsta är iaf, enligt mig, att ljuga om det. Hade det inte varit bättre om hon berättat för Hugo från början?

  Bra skrivet av dig det här.

 46. LÖK

  Visst du är singel och du kan knulla runt som en gris bäst fan du vill!
  Men om du nu tycker så jävla bra om Paulina så varför sa du inte nej till allt detta och sa till henne att ta hand om sitt förhållande istället för att pippa med dig? Och allt emellan.
  Är du så jävla kåt att du måste knulla så fort det kommer en fitta i vägen?

 47. Angelica.

  Jag håller med föregående talare (ganska mycket tidigare) Att hela smutskastningen av Hugo skulle fått dig att se ut som en loser är rent bullshit. Du är med i Kungarna av Tylösand.

  Det säger det mesta.

  Visst fler tittare än paradise hotel men kan du inte se ett mönster? I Paradise Hotel är deltagarna idag inte lika extrema som Jackie Ferm och det är ingen intressant “förnedrings-tv” så istället drar man på femman och tar fram skämskudden när ni ska “glida”. Vi ser det för att skratta, så förvänta dig ingen guldbagge eller liknande tv-pris då vi kollar för att skratta åt er och inte med er!

  Fridens!

 48. hanna

  assa en grej jag inte fattar..”jag har inte gjort nagot fel..” om du nu brytt dig sa mycket om paow, vrf kunde du vara den smare o backa nar hon forsokt? visst kan de ha varit svart, men sag inte att du inte gjort nagot fel..

 49. Anonym

  Gabbies skrev 22 Oktober, 2010

  aaaaaaaaaah precis, jävla spånhuvud. döööööööör. SKÖNHETEN MED ATT VARA SINGEL FÖRSVINNER JU TOTALT OM DU SKA MÅSTA GÅ RUNT OCH TA REDA PÅ OM ALLA DU HAR SEX MED ÄR TILLSAMMANS MED NÅGON. Hela grejen med att vara síngel är att man inte behöver bry sig. tandlösa fjortisen har svikit sin pojkvän, DÄR har ni sanningen. ingen annan har gjort något som helst fel. NEMO = SINGEL, JOCKIBOI = TRÖTT PÅ FOLKS SVINERIER. Kan alla paow-kåta bloggläsarfjantar sluta försöka försvara sin idol och gå och onanera ist. TACK

 50. Trace

  Drygt av massa töntiga bloggläsare att hela tiden slå på dig. Du gör väl va du vill med ditt liv, om hon va otrogen är det hennes problem och inte ditt. kärlek å skägg till dig. <3

 51. Rick

  Hej, Nemo!

  Rick här. Stå på dig grabben. Jag vet hur det är att brottas med samvetet varenda dag. Samtidigt som jag vill synas och höras mest i hela världen så måste man offra en hel del av sig själv. Du är nu mer eller mindre en offentlig person. Allt du säger eller gör, speciellt på denna blogg, kommer sakta äta upp ditt samvete dag för dag. Eller? Om du inte ljuger för dig själv så finns det inte mycket mer att göra. Då är du fri. Ska man alltid berätta sanningen då? Ja, för folk kommer alltid ha en åsikt om allt och alla i alla fall. Så är det bara. Vi lever i en tid där avundsjuka är en stor del till bitterhet och trångsynthet som så många bär med sig. En bitterhet som vill förklara för varje C-kändis att “sådär hade jag då inte agerat om jag varit känd…” och en trångsynthet som tror sig veta det mesta om allt och alla, fast att det verkligen är tvärtom.
  Jag kan inte tänka mig att över 400 pers. kan ha någon korrekt åsikt hela den här grejen. Det går bara inte. Jag vet inte vem jag ska tro på, och jag bryr mig inte heller. Jag vill få folk att inse att sådana här intriger sker dagligen. Om än utanför offentlighetens ljus. Då finns det ingen publik att slicka röv för. För det är så det fungerar i bloggvärlden. Man lägger till, drar ifrån, kryddar och saltar hej vilt för att få er läsare nöjda. Om fasaden spricker och samvetet trycker på, ja då händer sådant här. Kan ni inte bara låta grabben vara i fred. Så som Jocke. Och Paulina. Och Hugo.
  Vill ni ha intriger? Ja, men se då till att vara goda lyssnare då också. Göm dig inte bakom skärmen.

  Rick

 52. Gäst

  Tjena hycklarn!

  Trevligt att du inte ville “droppa bomben” av respekt, när du i själva verket knullat en brud som haft pojkvän. Du brister i logik och försöker rättfärdiga din handling genom att använda respekt. Visserligen är Paow boven i dramat, men du gjorde ju inget motvilligt och fortsatte i samma veva som Paow själv.

  Försök inte måla upp en bild av dig själv hur god, snäll och empatisk du är för hela texten är lika rutten som hela “sanningen”. Och få dig inte att framstå som en människa med respekt, för om det är något du brister i så är det respekt.

 53. i

  vad fan nemo 🙁 gillde ju dig men herregud det kommer jag ju aldrig kunna stå för efter detta! paow har varit en äcklig idiot, men hellre att man är 16-årig sådan än en 23-årig! det här känns bara så desperat av dig att det blir pinsamt, att ha sex med 16-årig ö-kändis och dessutom är hon upptagen! liksom neeeeej snälla säg att det inte är sant.. skitsamma hur omständigheterna var och att du har framställts på ett orättvist sätt, bara det att du gjorde det överhuvudtaget gör att folk kommer se dig som “en misslyckad patetisk nolla”.
  Snälla nemo tänk lite, inte bara för mig/våran skulle men för din egen, man vill ju kunna tycka om dig! Faaaaaan då jag gillade dig verkligen!

 54. madde

  stå på dig Nemo! det är inte du som är svinete i sagan, det är Paulina. Hon hade pojkvän, inte du! Du är en stark och skön snubbe, lyssna inte på något annat, capish?

 55. Angelica

  Du är minst lika skyldig som Paulina, för du visste att hon var tillsammans med Hugo. Du är faktiskt vuxen och borde handla där efter. Hade du varit sjysst mot Paulina så hade du backat undan, sagt åt hon å sluta! Så försök inte komma undan, du visste att Hugo fanns..

 56. lisette

  det du gjorde var fel. det hon gjorde var fel. att vara full och ragga enbart då, är fel, att gå på en som är full är fel. men att gå på en när man har pojkvän är mer fel, tänker man inte? det jag funderar på just nu är din handling i det hela. skiter stort sett i bloggvärlden men du…du gick hela vägen och du visste att hon hade hugo? du skulle gett henne en örfil och sagt “vakna, du är underbar tjej med en pojkvän”, då kanske du fortfarande hade tyckt hon var underbar än idag. att du ens tänkte det för dig själv vad hon håller på med hjälper inte.

  hennes val var dumt, ditt val var dumt och ni båda ångrar er nu. vilket misslyckande.

  nu säger du och hon förlåt till hugo?
  jag tror jag äcklas.

  han hade all rätt att sprida ryktena om dig. du har förfan knullat hans tjej 🙂 vad hade du gjort? han hade all rätt att sätta en kniv i benet på dig så du får känna smärta. eller bättre uppp.. HAN HAR all rätt än idag att ta den du faller för och knulla henne. han kommer säkert njuta av det. eller så är han helt enkelt en bra kille och låter blir. lite rykten måste du tåla? vem är det som blir uthängd nu av sveriges befolkning och klassas som tönt? jo det är hugo. du skrattar, jocke skrattar, det aset. ni alla kommer få smaka på er egen medicin någongång. det man gör kommer tillbaka, kvittar hur många gånger du säger förlåt.

  fy fan för er.

 57. Mike killen från paret i gävle ;)

  Fan nemo! alla verkar vara dyslektiker som kommenterar… Skulle varit skoj att fått träffa dig! diskutera politik osv ;D Ajja hur som haver. pissa på alla små snorungar som kommenterar. kan dra en slutsats.

  Från Nemos sida: Nemo hade sex med en brud.
  Från Paows sida: Paow visste EXAKT vad hon gav sig in på (hon var jhu inte direkt ner drogad) folk skriver att hon är ung och har mindre livserfarenhet. MEN VAD FAN! kamma till er! är man 16 år ska man fan fatta vart en gräns går för att vara otrogen?…

  End of discussion!!

 58. Anonym

  Paoe och hugo är medade för varandra. alla kan göra fel, så du som läser detta. tänk på dina ist för att bli arg….. paow är en underbar person!!!! och du Nemo, du SUUUGER minst lika mycker som Kissie!!

 59. Bea

  Jag tror mest att anonym är avensjuken, shit vad irreterad jag blir när jag läser vissa kommentarer. Tycker inte dom ska bry sig om de ändå “hatar” dig.. idioter

 60. Anonym

  ditt jävla äckel!
  DU KAN TA DIN KUK OCH DRA LÅNGT ÅT HELVETE!

  hur gammal är du igäntligen? 15?
  du knullar som att du aldrig knullat i hela ditt liv. Bli vuxen nu förfan!
  du är en manshora.

 61. anna

  Det finns ingen moral i denna värld längre!!! Visst, det är Paulina som har gjort fel här mot Hugo..men du sitter och säger att du verkligen tycker synd om Hugo och bla bla bla..vart är din moral?!?!?! tycker du att efter allt som hänt ska han få höra det här så här?? Seriöst Nemo så som du är i programmet och så som du pratar om sex, borde du börja överväga om du är sexmissbrukare…Hur kunde du utnyttja en 16 årig naiv ung tjej?!?! skulle du vara “mer vuxen” med ett större ansvar skulle du sagt NEJ, DU HAR POJKVÄN och vänt dej om, Du borde ha sagt att du inte kommer gå med på nånting sånt eftersom att det finns en risk att någon kommer bli sårad…Paulinaär 16 hon vet inte bättre en en 16 åring gör…hon har inte livserfarenheter bekom sig, hon har inte hunnit göra så mycket misstag som hon ska lära sig av…för faan Nemo, en 16 årig ung naiv tjej utan noll livserfarenhet som var upptagen som DU VISSTE OM!!!! GE DEJ! DU ÄR ETT ÄNNU STÖRRE ÄCKEL I MINA ÖGON NU, OCH SÄKERT I MINGA FLERS ÖGON!!!! USCH!!!!

 62. Madeleine

  Såklart det inte är ditt fel hur skulle det kunna vara det? Du våldtog ju henne inte direkt.. Hon var ju med på det…

  Men en annan sak du skriver så sjukt bra texter. asbra! I like your blogg.
  Det verkar vara den enda äkta.

 63. Malin

  Att du framstår som en patetisk pinsam looser för hela svenska folket, är varken Hugo eller Paows fel kära du. Det lyckades du rätt bra själv med efter din medverkan av Kungarna av Tylösand.

 64. Anonym

  Du visste att hon hade kille, hur kan du vilja ligga med en person som faktiskt taget är upptagen?

  Hur skulle du känna om varenda en sätter på din flickvän??? Tycker inte du att dom har gjort lika mycket fel??

 65. Isabella

  Skiter i vem som var otrogen mot vem och bla bla, inte insatt i bloggvärlden. Däremot så kollar på kungarna och läser din blogg, och haha okej att du knullar mycket..men oavsett om hon är lillgammal och har en -tydligen- känd blogg, så är hon 16, that’s nasty dude.

 66. Kaxig

  Varför kände ni ett sådan tvång att berätta sanningen för hela världen och lägga ut det på nätet. Hade det inte räckt att skicka röstmeddelandet till Hugo? Om ni nu tyckte att hugo förtjänade höra sanningen. Eller var det bara så att ni ville bli mera “kända” i 2 minuter till coh skapa debatt på bloggen?!?

  Är man en smart person så vet man vilken information man tar sinsemellan och inte via en blogg så att hela bloggvärlden kan gotta sig åt andras olycka.

  Tycker definitivt inte att Paulina gjort rätt. Hon får ta konsekvenserna av att hon varit otrogen och Hugo valde att inte stanna kvar hos henne. Man är bara ansvarig för sitt eget förållande och inte någon annan.

  Hoppas ni tyckte det var ett bra beslut och att ni kan leva med det utan ånger längre fram i livet när ni växt fram någon hjärncell eller två.

  Mvh/ Kaxig

 67. BETTINA !!

  du är ju för fan ett riktigt jävla äckel. tänker inte kommentera nåt annat destumera om ditt vrickade sätt att tänka om hela otrohets skandalen det tänkter du endå så bra som du kan med den lilla hjärnkapacitet du har.

  MEN !!!!! vare sig du har gonnorré eller ej så SKA DU TA MIG FAN BERTÄTTA DET ÅT DEN DU HAR SEX MED!!!!!!!!!!! dvs skulle du BORDE ha berätta det åt Paulina!!!

  vadå, kondomen spricker och “ojdå. hoppsan. glömde visst berätta att jag också har gonnorré….” du är ju förfan ett sånt JÄVLA AS!!!!!!!!!!! ETT RIKTGT SATANS SVIN !!!!!

  TAKE, HAVE AND SHOW SOME RESPONSIBILITY FOR FUCK SAKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. Johanna

  Okej, alla som kommenterar och säger att detta är Nemos fel, hur fan mår NI egentligen?
  Det är faktiskt Paulina som är boven i allt detta, varför kan ni inte inse det? Man måste vara två för att ha sex.
  Det var Paulina som gjorde detta mot Hugo, inte Nemo. Varför är det så svårt att förstå för vissa? Är det för att ni är lika naiva och små som Paow. Allvarligt talat. Nemo var singel, Paulina var upptagen. Inse det nån jävla gång.

 69. Jenny

  Tycker vissa borde läsa om! Han skyller inte på alkohol! Visst var de fulla men de smsade tidigare o han säger fint att de som hände skulle säkert hända, naturlig väg. De pratade om hotel, betyder de pratade redan om att ha sex! Och visst, Nemo, du har gjort ett fel här. Inte att ligga med en tjej som har pojkvän, för du vill ju ligga.. men att du inte gjort det säkert, du gjorde det utan att fråga henne om det är ett bra val! Hon är för ung för att förstå det. Men, fel där o fel här är inget ijämförelse att hon har skapat o tagit emot denna otrohet! Utan hennes godkänelse hade dettta varit inget, men så är inte fallet. Men måste fråga, tycker du verkligen om henne? Asså, lite mer än tycka om? För du verkar ändå lite lite romantisk mot henne, vet inte varför men utifrån det du skriver o hur du formulerar dig, o hela tanken att du höll detta så hemligt, undrar man om du har känslor för henne? Finner det lustigt att hon inte ens bryr sig så mycket o ni hade era ögonblick mer än bara sex verkar det som… HUM.. svara gärna, hade varit skönt med lite mer ärlighet hehe 🙂 😉

 70. Katten

  Hahaha. Hade aldrig i hela mitt liv tänkt eller trott att jag skulle kommentera på en av dom här totalt värdelösa bloggarna.

  Måste bara säga att du verkar vara en normal snubbe ändå. Trodde du var en tönt som Jockiboy och alla andra med bokstavskombination som förtjänar att bli misshandlade. Men men..

  Var hon trång då?

 71. julia

  jag tror inte jag var den enda som varnade dig för att ge dig in i “deras värld”. Det enda som händer där är det du skrev längst ner..du behöver intevara en del av det. eller snarare behövde inte för du har redan gett dig in i det. Jag hoppas bra att du tar dig ut därifrån så fort som möjligt, för det är knappast en bra plats att leva på. Lycka till =)

 72. IzAa

  srsly ? Vafan är alla så sura på jockiboi för? 😮
  Han är ju för fan den personen som gjorde att sanningen kom fram. Nemo fick skit för de här, paow ljög för alla hennes läsare + sin pojkvän. Nemo fick också sitta å ljuga. De är väl klart som fan att Jocke blev le på de här. För vem vill se sina kompis få skit varje jävla dag för att en person är så sjukt feg ?! Nu får ni ge er, god damn..

 73. Liten

  bara skärp dig för fan…hur gammal är du? Du hänger med en yngre tjej som har det lite knackigt i sitt förhållande oc DU säger att det är Paulina som gjort mest fel??? Patetiskt!

 74. Evelina

  Som du skrivit så är du singel, men hon var inte det vid det tillfället ni hade sex. Man ska inte heller skylla på spriten, för det man vill göra i nyktert tillstånd brukar man väldigt lätt kunna göra när man är berusad. Och sen att hon hänger ut dig är för att hon har ångest och dåligt samvete och försöker skylla allt på dig! Stå på dig..

 75. No big deal!

  Vanligen läser jag inte och bryr mig ännu mindre om denna patetiska bloggvärld. Hamnade här pga programmet “Kungarna av Tylösand”. Förövrigt skönt program!
  Men till ämnet. Who the fuck cares? Bägge är skyldiga men den som sabbat förhållandet är ju den där tjejen Paulina eller vad hon nu heter. Okej, Nemo visste om pojkvännen men vilken kille bryr sig om bruden har pojkvän? Hon valde att ligga med Nemo. Hon förstörde sitt förhållande! Nemo är en del av det. Men varför inte bara droppa fanskapet? Hur många otrohetsaffärer sker inte dagligen i världen? Lägg ner och gå vidare för mer patetisk diskussion än denna är svår att hitta!

  Tack för mig!

 76. Emma

  När du skriver långa texter är de ofta skrivna på ett väldigt bra och fångande sätt. Jag tycker du har talang. Visst, lite talspråk här och där, men du är begåvad. Kanske något att ta tillvara på?

  Vad gäller otrohetsdramat är jag faktiskt ganska enig med dig. Jag tycker verkligen extremt synd om Hugo, mest för att det här har blivit typ årets snackis. Kul att vara offret då? Nej.

  Lev väl!

 77. Dan!

  SLÄPP DET NU FÖR JÄVELENS FAAN!! TRÖTT SOM FA ATT ALLA LÄGGER SIG I!!! LÅT DOM SKÖTA DET SJÄLV ERA DUMMA JÄVLA SÅKALLADE MÄNNISKOR FAN VILKA IDIOTER NI ÄR!!! SLUTA FÖR I HELVETE KLAGA SOM SMÅ 5 ÅRINGAR I EN JÄVLA SANDLÅDAN SOM BRÅKER ÖVER SIN JÄVLA SPADE!!! LÄGG NER NU FÖR HELVETES JÄVLAR!

 78. Gabbies

  Men du Nemo, att skylla på alkohol e fan den mest lame ursäkten som finns! Kom med nåt annat. Du är lika skyldig som Paulina som inte respekterade hennes förhållande. Jocke är lågast av alla som lägger sig andras händelser på detta sätt!

  Och varför skulle vi tro på det du skriver istället för det Paulina skriver? Jag väljer att tro att sanningen ligger någonstans mitt däremellan..

 79. herregud

  Hmm nu ökade min respekt för dig Nemo! Bra skrivet inlägg.

  Men annars så är alkohol iiinget att skylla på. Alltså det är nog den billigaste ursäkten alla kör på idag när de inte stå för sina handlingar. Så den kan ju Paulina skippa. Sen att hon har mage att klaga på att DU är manipulativ, vissa är “äckliga” som förstör hennes förhållande.

  hahaahahah. hon förstörde precis sitt egna genom att knulla någon bara så (om det var så lätt för dig, så undrar man ju hur många hon knullat tidigare när de varit ihop). Så det är nog Hon som är den äckliga i det hela, som ens knullar runt. Pajas nu och för alltid.

  SKÄGG?

 80. Channel

  Har du ingen moral i kroppen eller? Skylla på alkoholen, wohoo. Det krävs två personer för att pöka, antar att du vet det. Så genom att säga att Paulina är boven i det hela är bara fel. Ni är båda skyldiga. Du visste att hon hade pojkvän men tog ändå det steget att ha sex med henne. Ni är båda skyldiga, och ni är båda lika pantade i skallen.

 81. Ida

  Alkohol är ingen jävla ursäkt ! Dessutom är dom lika skyldiga det som har hänt, Paulinas fel för att hon var i ett förhållande och Nemos fel att gå med på och ha sex med en som redan var i ett förhållande.. Så om ni nu ska skylla på någon så skriv skit både till Paulina & Nemo.. dom delar på händelsen.. 50/50..

  Nemo, du är störtskön! Men detta va lågt..

 82. Cissi

  Det där var riktigt bra skrivet Nemo, där är inte så jävvla dum alla gånger 🙂

  Skit i Paulina….hon är bara weird liksom….och inte direkt omtyckt just nu. Häng med Jocke i stället och bara gör det ni gör bäst!

  Yeeey, heja er!

 83. H

  jag känner dig inte, har kollat på kungarna av tylösand en enda gång i mitt liv, jag vet vem du är och detta är första gången jag kikar in i din blogg. Det jag läste nyss kändes så jävla äkta, du är äkta! Det var fel av er båda två. Du visste att hon hade kille, och du tänkte till och med “fan håller hon på med” men ändå så gjorde du det, det vart fel av dig. Paulina var full, men hon ska fan ta o riskerat chanserna som fanns när hon började dricka, alla har gränser, men hon satte aldrig stopp för din gräns, och så fort man börjar kan man itne sluta det vet jag.. Antingen så hade hon känslor för dig Nemo eller så var hon kåt o ville ha sex o litade på dig o visste att detta inte skulle läcka ut. Hon hade sina val, som man säger “drick med måtta” det gjorde hon fan heller inte. Hon är 17 år, hon borde inte ens dricka, but she made her choice. Men du Nemo, skit i vad folk säger, så länge du mår bra! du har sagt ditt, paulina har sagt sitt, hugo har sagt sitt, jocke har sagt sitt och till och med kissie! Bry dig inte. Glöm idag, lev imorgon. du har mitt stöd (och en massa andras) Keep it up.

 84. Julia

  MEN SNÄLLA ?!
  hut många i detta land är inte otrogna.
  mer än hälften av relationer och äktenskap splittras av otrohet.
  bara för att dom är kändisar så ska man inte tappa respekten för folk.
  MAN GÖR MISSTAG?
  vad har hänt med att man gör misstag men lär sig av dom.
  Dom är helt normala folk, som resten av all aandra.
  dåligt gjort av båda två. men dom är människor. okej?
  inga jävla perfekta dockor som lever i sin perfekta värld och aldrig gör fel. jag är så trött på det här!

 85. Linda

  Tycker inte nemo har gjort fel !!!!!! Han är ärlig och säger vad han tänker och tycker.varför ska han tänka på att hon har pojkvän hennes ansvar……..

 86. Dan!

  VARFÖR I HELVETE BRYR NI ER??? det är fan inte ni som har blivit bedragna! bara låt det vara för helvete gjort är gjort det finns inte ett skit ni kan göra åt saken så ge fan i att tracka ner på både nemo paow och jocke! ni behöver inte bli upprörda om det inte är er själva som det drabbar! låt nemo hugo och paulina lösa detta själv. För jag hoppas inte att ni är så förbannat dumma i huvudet att ni inte förstår att ni inte kan göra ett SKIT att förbättra situationen. så layback and relax!

 87. Sanna

  Håller verkligen med om att du inte är den största tjuven i det här men ändåå nemo hur klantigt och respektlöst var inte det här??!!!!

 88. Elin

  nemo du borde verkligen skämmas du med. Du var ju hur medveten som helst om deras relation och jag har tappat ALL respekt för dej

 89. Malin ?

  FAN VA DU ÄR BRA NEMO ! TOTALT GENOM HÄRLIG !
  Du är du, du gjorde inget ovanligt. Du va dig själv, folk borde inte förväntat sig annat. Helt rätt, klockren text ! Du är den som förtjänar mest respekt just nu ! KÄRLEK TILL DIG NEMO FÖR DE FÖRTJÄNAR DU ! ?

 90. Jane

  Det är så tragiskt att alla ska tycka och tänka så mycket.
  Visst är det ett drama med flera “bovar” men varför inte bara låta Er reda ut tumulten själva!? Varför vill alla lägga sig i och berätta hur Ni borde gjort/göra och hur dåliga Ni är vilket Ni ju förmodligen förstått själva redan. Det mest tragiska är nog att oavsett vad/hur du hade skrivit om detta så hade alltid någon tyckt annorlunda. Du har gått ut med din version av det hela, kan inte folk bara köpa det och låta Er sköta resten själva?
  Alla som skriver tråkiga kommentarer, mår Ni bättre av att trycka ner någon som förmodligen redan mår skit (över det publicerade dramat)?

 91. elin

  Jag diggar dig sjukt jävla mycket Nemo. Det är jag verkligen inte ensam om!:)
  Men seriöst, när ska du sluta ha sex med allt som rör sig?
  Tänk vilket rykte du har, det blir förmodligen inte bättre av detta.
  Om du fortsätter som du gör kommer ingen vilja ha dig sen, eller kanske någon desperat slampa.
  Ta det lite lugnt med brudarna!:)

  Btw, SKÄGGSKÄGGSKÄÄÄÄÄÄGG

  Puss på dig

 92. Nicke Nyfiken

  Jag står inte på någons sida, jag är ingens bloggfan då jag tycker om lite olika bloggar härodär, bl.a. din.
  Inte för att någon förutom du & själva Paulina vet exakt vad som hände, vem som manipulerade vem & vem som startade eller tog första steget. Men det finns inte heller någon direkt “bov” i detta dramat. Den största är väl Paulina självklart! Men du såg henne som “en tjej på fyllan, inget mer med det”.. mjo men en vettigare hade väl tagit tag om människan & ist försökt säga till henne: DETTA ÄR FEL! Du har en pojkvän, jag vill inte ha med dig & göra!
  Så du får erkänna att en del är ju faktiskt ditt fel? Ist för att försöka stoppa henne eller ist ta någon annan utav alla tjejer i hela Sverige, har du hjälpt henne att krossa en del av en människa.
  I Hugos fötter, hade du då inte viljat att killen som tjejen vart på så mkt.. försökt varna att “du får nog ha koppel på din flickvän eller göra nåt åt att hon är på mig!” än att ist “Äsch, nu när hon är på mig får jag ta chansen, big deal”.
  Sen att Hugo skriver ut på internet om att du har könssjukdomar var en överdrift! Det var lågt av honom.. men ingen förtjänar att bli så förnedrad som Jockiboi har lyckats med.
  Just nu är det nog mer Jockiboi som har förnedrat sig själv än någon annan, han är en bra kompis som tog tag i allt det här som du har fått stå ut med. Alla påhitt & all skit som du har fått stå ut med, jag tycker synd om dig som tog det för ett förhållandes skull men han kunde kanske skickat den till Hugo själv om han verkligen var tvungen att förnedra någon.. men ut till hela jävla världen!!
  Likadant med Pissie.. jag antar att du hade berättat för henne. Självklart trodde ju ingen henne eftersom hon har ljugit ihop väldigt mkt förr.. om Blondinbella, Tyra, SIG SJÄLV, ja det är väl de större bloggarna & de som kommer i hennes väg som då drabbas av lögner, falskhet & en omogen tyken sida som egentligen är lika liten som nån mus från Askungen.
  Men ändå, att hon skrev ut det för att hon själv har blivit ointressant & mer överdriven än nånsin. Nu tror hon att alla ska följa henne mer än nånsin men egentligen är det bara pinsamt över hur hon gottar sig i “VAD VAR DET JAG SA, VAD VAR DET JAG SA!!”. Synd om henne men man förvånas egentligen inte över hennes dumhet.. lika dum är du som berättar för vem som helst, hur som helst. Man håller väl sånt för sina närmsta kompisar & ingen annan som man träffat par tre ggr.
  Förstår inte heller hur Paulina tänkte med att hon inte hade tillfälle att berätta & inte ville förlora honom. Om hon kände mer känslor för dig, som hon försökte förklara, då borde hon isf ha tagit en paus med Hugo för att reda ut sina känslor!

  Ingen kan skylla på den ena eller den andra, i detta dramat är det fler än en persons fel.. men det är en person som har gjort det största felet. Det är inte du men du är inte felfri!

  Förutom allt det här, fortsätt med vad du har gjort hittills för emellanåt verkar du vara en toppen kille, rolig är du iaf!

 93. Fuck off

  Jag finner det ganska roligt att alla som kommenterar här är dumma i huvudet. Ni kan inte säga att det är äkta kärlek eller att den och den har gjort fel för hur ska ni veta det? Ni känner inte någon i bloggvärlden, ni sitter inte med facit i handen hur det gick till, era jävla idioter. Vidriga människor, lev ert eget liv istället för att låtsas leva i andras.

 94. Malin

  Paulina har förlorat min, och väldigt många andras respekt. Du har aldrig haft någon i mina ögon.
  “Jag målades upp till en misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket”. Snälla du, sedan första avsnittet av Kungarna av tylösand är det så folk har sett dig. Det är inte bara en bild som är uppmålad. Jag känner inte dig, har verkligen inget intresse av att göra det heller. Programmet är säkert lagomt viklat men helt ärligt så beter du dig äckligt, falskt, skamligt och bara så jävla vidrigt. Jag kan hålla med om saker du skriver nu, det var ju som sagt Paulina som var tillsammans med Hugo, inte du. Men det handlar om respekt, du säger att du ångrar dig nu med facit i hand. Tänk först, handla sen. Det är sånt man borde lärt sig när man är över 20 år som du faktiskt är. Ta tag i ditt liv och väx upp nu. Du skämmer ut dig något så rejält.

 95. A

  Men nu får ni FAN ge er allihopa!!!Det är ju förfan INTE Nemo som är Skiten i det hela utan Paow. Det är ju hon som var i ett förhållande och inte han. Han ska fan inte bry sig om hon har en kille el inte.Hon framställe sig själv som ett jävla offer men kom igen nu, Nemo tvingade INTE henne till sex utan det var ju ömsesidigt. Den enda SKITEN i allt detta är ju Paow inte han.Är man i ett förhållande så ska man inte flörta & absolut inte ligga med andra. Har man gjort det få man stå för det och inte skylla på andra att sanningen kommit ut!!Så jävla less på tjejer som alltid målar sig själva till ett offer trots att de är SKITEN i det hela!!!

  //En arg tjej!!

 96. zandra

  Respekt för kärleken?? är du helt dum i huvudet?(JA DET ÄR DU) Man har inte respekt för kärleken om man knullar någon som är upptagen!!

 97. Malin

  DU har visst gjort fel. För du visste om att hon hade en pojkvän med hånglade/flirtade/hade sex med paow ändå! Det innebär ju att du har gjort fel idiot! Fatta det!

  Och du skriver att efter hugo skrivit att du hade könssjukdomar osv, att du hade lust att hämnas på honom då och släppa bomben. Men inse, du hade ändå ingen rätt och hämas. Du hade ju satt på hans brud redan!!!!!!! CP.

 98. E

  du är fan ett ÄCKEL! Hr gammal är du igentligen?? varför skyller du ifrån dig?? varför erkänner du inte att du har gjort fel och att det var både ditt och paulinas fel? varför erkänner du inte att du är bara en kåt kubbe, som ville sätta på henne för att få såra Hugo? ditt SVIN!
  du ser såååå äcklig och ful ut!
  och hon är en snorunge stakarn!

 99. Natalie

  Det här är så jävla löjligt.
  Ni va fulla båda två, men det ger fan inte henne rätt att vara otrogen mot Hugo.
  Den där tjejen har förlorat min respekt.
  Jag har själv haft en kille som vart otrogen mot mig, jag är inte sur alls på tjejen som han gjorde det med. Jag lägger allt på honom.
  Det spelar inte heller någon roll om han är den vuxne och Paulina är den unga, hon har väl fan vett i huvudet ändå.
  Vänta med killar tills du är typ 20 vännen då du kan kontrollera dig bättre vafan.

 100. matilda

  Jag förstår att du ville berätta allt som det var, och det jag nyss läste var riktigt mäktigt och bra skrivet! Jag känner inte dig, så jag har ingen jävla andledning att säga att du gjorde fel eller att det är paulinas fel, hur fan kan folk tro att de har rätt att skälla ut dig? Jag fattar inte. Som om ingen har legat med någons tjej/kille förut. Jag fattar grejen – folk vet vem ni är alla 3 och blabla men endå: VARFÖR tänker ens folk på att skriva att du är ett äckel och att du borde tänkt på vad du gjorde? Nu har du sagt det som det var, eftersom du var tvungen att försvara dig. I respect that. Det är ju inte du som är äcklig, det är ju fan alla patetiska svin där ute som lägger sig i saker dom inte ska uttala sig om. Du är grym.

 101. Anna

  Hej Nemo!
  Tänkte först bara säga att jag tycker sjukt mkt om din blogg och dig. Förstår att du inte helt är dig själv framför kameran på “Kungarna av Tylösand”, men vem gör inte vad som helst inför en kamera lissom ? 😉 haha, slut om det.
  Jag tycker att det var dålig stil av er att ligga med varandra och ja, man kan inte skylla på alkoholen jämt. Det går bara inte, man får ta och skämmas för något man har gjort.
  Men om jag skulle vara dig nu så skulle jag kontaktat Hugo sagt förlåt och pratat med han, så han förstå.
  Dock tycker jag inte att “ni”då jag menar alla stora bloggare i Stockholm . För det är ju typ den stad där alla bor, att ni kastar skit på varandra. Stå för vad ni har gjort och försök göra något åt det. Ta ett snack med Jockiboi med:). Så beter man sig inte som kompis helt. För det är ni duktiga på försöka få empati på bloggarna av alla läsare sedan skylla och ändra historien till den ena och den andra på vadera blogg. Så jag menar stå för vad du har gjort säg förlåt och inte kasta skit. Du blir betydligt mkt mer människa då , alla kan göra fel ja. Opps detta blev lång , hoppas du orka läsa allt 😀

 102. Anonym

  Du är ÄCKLIG !!!!! Du har förstört något så fint som dom hade bara för du aldrig skulle få nått så fint! Blir så arg och en sak är säker och det är att du inte har någon respekt alls! Du är bara för pinsam allvarligt hur orkar du leva med dig själv?

 103. ericakyhlström

  Du kanske skulle ha tänkt på vad du gjorde men samtidigt var det inte ditt ansvar. Som sagt, du var inte tillsammans med någon. Stå på dig, för det du säger är det enda rätta. Jag har alltid tyckt om Paulina fram tills nu. Hon satte sig själv i den här skiten och hon kan inte skylla på någon annan.

 104. annelil

  haha. fint skrivet. snyft, verkligen. mindre kul är det att folk är lättlurade och vänder den så kallade kappan efter vinden.

  och ja, du är fortfarande äckligast i sverige.

 105. SKÄGGBARN!!

  Asså varför alla dessa kommentarer om ålderskillnaden? Det var ju ömsesidigt? Det är väl inge fel med att ha sex med någon om man tycker den är snygg. Eller vad? Om man då är 17 ska man sitta och vänta ett år för att knulla den då eller? Haha SKÄGG asså
  + Paow gjorde fel! Det var hon som var i ett förhållande. Nemo är singel. And that’s a fact.

 106. Lina

  äähh give him a break !!
  Visst det var fel, bra att du fattat det. Hoppas bara hon också gör det var ju hon som hade förhållande.

 107. s

  om vi inte ska lita på någon, varför ska vi då lita på det du skriver? Jävligt onödigt att skriva massa mer skit och göra allt värre!

  Och om du hade respekterat deras förhållande hade du väl inte haft sex med paow när “hon klängde på dig”?
  Äckligt gjordt av din kompis också..
  I kungarna av tylösand verkar du som en skön kille, men nu är du bara en idiot. Speciellt när man läser på kissies blogg hur hon har ringt dig och ni blivit glada tillsammans att sanningen äntligen kommit ut? Så klart som fan du inte hållt käften för paow’s skull.
  Hoppas du skäms 🙂

 108. Anonym

  Nemo , du är grym! J*vligt bra skrivet !!!! OK lite ditt fel för att du visste att hon hade hugo, men mest fel är det hennes

  DU ÄGER

 109. sara

  NEMO!!!!!!
  Sluta tjata, fine det är inte ditt huvudvärk. Oavsett om du gjorde fel eller ej så är det inte du som har förlorat på det. MEN HUR FAN KAN DU ACCEPTERA FITT-JOCKES HANDLING???? Hur fan kan du sjunka så lågt så du inte skär ballen av honom?? Hur fan kan du låta honom lägga sig i på det sättet o sen fortsätta umgås me honom som inget har hänt?? DEN DELEN får mig att bli äcklad som faaaaan av dig!!!

 110. Anonym

  Alltså, man är ALLTID två om saken, alltid – oavsett vad. Du visste hela tiden om att hon hade kille, fel av dig, det är hon som är i förhållandet – fel av henne. Men låt oss inte haka upp oss på sånt här. Skriv någon rolig historia i ditt nästa inlägg för att kompensera upp för denna dramatiska händelse?

 111. Fröken M

  Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Är bara så otroligt besviken. Har följt Tylösand och började läsa enstaka inlägg ur din förra blogg och tänkte, wow han är kanske mer än vad man ser på tv. Sen läser jag detta och blir besviken. Här får man se precis den sidan som man ser i tv. Visst det är Paow som har ett förhållande, men du som säger att du verkligen gillar henne och då kunde du haft den respekten för henne att du inte hade låtit det leda till otrohet av något slag. Någonstans trodde jag att du var lite mer mogen än så, att du kanske var mer än killen som ligger runt. Samtidigt tycker jag att både du och Paow gnäller för mycket, skiten ligger till störst del på Paow men även på dig till viss del, det är inte synd om er två, ni gav er in i leken och det är såhär den slutar. Den som det är synd om är Hugo som fick reda på detta tillsammans med halva Sverige. Den delen ligger inte på dig, den ligger på Paow och på “Jockeboi”. Jag hoppas någonstans att få se dig använda ditt “kändisskap” på något annat sätt än att återuppleva de såkallade “fjortis åren”. Någonstans är jag säker på att det finns något inom dig som vill och kan så mycket mer..

 112. Anonym

  Tjo hej.
  Jag diggar dig som fan. Du är så grymt härligt måste jag bara säga dig.
  Är man inne i en relation och är otrogen så är det personen som är i relationen som gör fel inte den andra personen.
  Det är hon som har gjort fel inte du, men kan förstå att du vill ta på dig lite av ansvaret och skydda henne, men samtidigt så har hon redan en kille o lever i en relation. Förmodligen så var hon väl inte lycklig i relationen om hon har varit otrogen? Eller har jag fel? Det var det inte snällt av Jocke att göra så som han gjorde, men förstår om han vill hjälpa sin vän, men så gör man inte. Det var hon som skulle ha sagt det själv till Hugo, hon vinner inget på att ljuga.
  Kramar

 113. Anonym

  lär dig ta ansvar..
  allt ansvar var inte ditt, men en del av det och du tog det inte. snälla du, stå för konsekvenserna.

 114. Angelika

  Absolut helt rätt gjort. jag ser inte att du har gjort fel. som sagt, du är människa. Hon borde ha backat, gett dig en hint om att “ge dig nu, jag har pojkvän” men icke sa nicke så gick hon med på det. Du är singel eller hur?
  Och alla dessa människor som kommenterar att du gör fel. det är deras syn på det. men gå efter din egen magkänsla. det blir deras problem om ett förhållande ska bygga på en lögn. du gör det som du mår bra av! 😉 och det är underbart att du står på dig! Peace!

 115. Emma Evelinah

  Äkta kärlek vid 17 års ålder. Jaa du, finns det ens.? Jag tror inte mkt på det men. Speciellt inte om man är otrogen mot son s.k. “äkta kärlek”. Trött man blir bara av att se ALLA som skiner ner dig. Du var juh som sagt singel. Nää felet ligger hos den som har kille/tjej. Illa. Stå på dig Nemo. Du är skön.!

 116. josefin

  vadå det är inte du som är boven i dramat? du visste hon hade kile o satte ändå på henne? har du INGA jävla känslor i din kropp eller? är du nån form utv jävla narcissistisk sociopat? tänker bara på dig själv? det enda du bryr dig om är o knulla massa brudar, oavsett va konsekvensera blir. jävl äckliga hora, du kmr fn aldrig få en fin flickvän eller bli kär. tragiskt liv

 117. Josefin

  Ser du själv vad du skriver..? ” Jag höll igen. Av respekt. Respekt för Paulina och deras relation. Respekt för kärleken. ” RESPEKT FÖR PAULINA OCH DERAS RELATION??? RESPEKT?? Äre de du kallar de? Du visste om från början att hon hade pojkvän.. Varför ens försöka? Du är ju lika störd i huvudet du också. Och du köper inte de Hugo sagt om dig? Vad tror du han skulle sagt? ” Den där Nemo som inte ligger med nååååågon, låg med min flickvän ” Klart han säger de ena och de andra, du vet väl själv vad du gjorde i TV. Du som snackar om respekt KANSKE BORDE VISA LITE OCKSÅ!! Du ska inte säga ett skit om Paulina, BÅDA ni gjorde fel och det är inte bara hennes fel.. Ni killar är verkligen tomma i huvudet. Va har ni där inne egentligen? Du skämmer bara ut dig själv genom att säga att du inte gjort nå fel, det visar ju faktiskt bara hur patetisk du är! Du lägger över skulden på någon annan för att inte ta den själv, är det så man gör när du har varit PRECIS lika delaktig i det här! Bara för att du är singel osv så har du ändå ett ansvar gubben.. Hur full man än är så vet man ändå vad som är rätt och fel. Och då när ni började smsa och träffas o vafan ni nu gjorde, varför satte du inte stopp för de då? Om du nu visste att hon hade pojkvän? Du borde ju faktiskt märka själv hur jävla dum i huvudet du är!!

 118. Camilla

  Paulina är 17 år, du visste att hon hade kille!!!

  Hur gammal är du, du borde tagit ansvar och visat respekt mot henne och HUGO. Sedan undrar man vad f*n Jocke gör…ni vill bara ha uppmärksamhet, det fattar väll ala efter att ha sett er i programmet.

  TEAM PAOW!

 119. Anonym

  asså jag försöker verkligen hindra mej själv från att skriva något taskigt men de går ju knappt inte. du e en riktig kåt äcklig manshora å din smutsiga kåthet som hela sverige ha sett på tv ha nu förstört något så vackert som äkta kärlek. istället för att skriva massa skit kan du be Paulina om ursäkt för hela situationen å alla de hemska känslor som hon nu känner som DU ha förorsakat bara för att du e så jävla kåt å älska att “jaga” å fånga det som e svårt att fånga. Du ha fan ingen skam i kroppen din omedvetna idiot! å du e inte nån jävla kung, du e för fan värsta smutset. ska man kalla sej kung ska man ha klass, stil, styrka osv men du e ju för fan värsta trashet. alla ha sett dej bli knullad på tv gång på gång av nya folk hela tiden. jätte kungligt, verkligen stil på dej smuts… å förlåt för denna kommentar men jag kan fan inte hålla mej längre… Å BTW JOCKIBOY KAN OXÅ SUGA BALLE SOM SPELAR IN OCH LÄGGER UT VÄRSTA FÖRTROENDESAMTALET PÅ SIN BLOGG. NI PASSAR VERKLIGEN IHOP NI E SÅ JÄVLA TRÖÖÖÖGA!!!

 120. fia

  Fortfarande så var det hon som hade förhållande. Du var singel. Det var paow som skulle hållt sig i skinnet, så att säga.
  Respekt till er alla! Hugo, Paulina& Nemo.

 121. Fanny

  Tycker att det är paulina som gjort fel i detta dramat. Det är som du skrev, att du är singel, alltså är det hennes fel, det är hon som har klantat till det. Du har all rätt att knulla vem du vill, men paulina, som har pojkvän, och älskar honom av hela sitt hjärta, borde ha tänkt lite. Hon borde väl ändå förstått att det skulle bli hon som skulle få sota för detta i efterhand. Att hennes och hugos förhållande skulle rasa. Men nej, tydligen inte

 122. linn j

  alltså snälla sluta säg massa skit om honom och henne det är deras liv inte erat inte mitt.. seriöst han var singel hon hade pojkvän. men båda gjorde fel på olika sätt.. han tycker att hon är fin och go, men man tycker oftast mkt på samma gång! jag tycker nemo agerat jävligt bra på detta.. och tagit skit! starkt gjort! och att han ger ut en jävla förklaring här på bloggen och tar sin tid till det är ju bara ett bevis att han bryr sig och vill reda ut det, och be om förlåtelse. Så jävla bra att du vågar stå för sanningen och visa vad du tycker och tänker på ett moget sätt! du är awesome, efter mig då haha 😉

 123. Natha

  Jag vet inte vad man ska säga helt… Har läst både paulinas och Hugos bloggar, det är så himla svårt att få en uppfattning om allt det är ju som du själv säger massa lögner, svek osv i bloggvärlden. Men min uppfattning är att ja Paulina har gjort ett stort jävla misstag det är hon som var tillsammans med ngn, inte du. Sen är du dock äldre än Paulina, och jag vet att alla gör dumma saker när man är full men du borde ändå tänkt till lite. Även om du var singel så visste du att Paulina inte var det , och visst om hon Ange aktiveringskoden 2205 för att påbörja ditt Storytel-medlemskap med dig så betyder ju inte det att du måste göra något med henne. Det är inte bara ditt fel det säger jag inte , personligen så tycker jag det är bådas..
  Jag kan inte fatta en uppfattning som är 100% för vem ska man tro på , dig?
  Hugo? Paulina? Vem säger sanningen? Jag vet inte och även om du säger att du gör det men det gör även Paulina..

 124. herregud

  paows ålder spelar NOLL ROLL. är man 17 vet man att det är fel att vara otrogen. är hon mogen nog för att ha ett seriöst förhållande är hon väl för i helvete också mogen nog att ta ansvar för att hon var otrogen. det spelar ingen roll hur gammal man är, man vet ändå att det är fel.

 125. Anonym

  Det är verkligen stark av dig Nemo! Är verkligen stolt över dig att du sa sanningen! Alla hade aningar om att hon hade varit otrogen, men ingen hade bevis förns nu. Tack Nemo för att du sa sanningen! Jag vart sjukt arg när du sa att du var vän med Kissie, men helt ärligt talat så ser jag helldre dej som vän med Kissie än Paow när jag har fått reda på detta nu! Paow säger att hon är mycket bättre än alla andra, den “söta” och “snälla” tjejen, och säger att Kissie är falsk, men egentligen är det tvärtom, Paow ljuger, är otrogen, INTE KISSIE! Kissie vågar allafall stå upp för sig själv! Det var verkligen bra att du sa sanningen, sanningen varar längst! Kissie fick all skit för att hon sa sanniingen, ingen trodde henne, men nu vet vi att det är sant och alla som inte trodde Kissie, står nu ut med hakan och gapar

 126. ehh

  först skriver du hur otroligt varm o fin paulina är,. sen andra skunden att hon e falskast i bloggvärlden? detta går inte ihoP?

 127. Sandruz

  Förvånas över hur du kunde låta kuken styra. Som så många andra skrivit. Du är vuxen, väx upp och ta ansvar förfan.

 128. Linda

  Jag är inte speciellt insatt i bloggvärlden eller tv heller för den delen. Nu råkar jag kolla på Kungarna Av Tylösand och jag såg en artikel i Aftonbladet om att Paow varit otrogen. Av precis samma anledning som du skriver här ovan – att det känns fejk – så väljer jag att inte vara insatt. Och jag måste bara ge dig så jävla mycket cred för detta inlägget. Otroheten och smutssnacket åt sidan.

  “Det känns som om alla är trasiga rakt igenom. Alla är dead inside. Ingen kan slappna av och vara sig själv. Må genuint bra. Alla spelar ett slags skådespel. Är någon ens på riktigt? Vem skriver manuset?”

  Så fruktansvärt bra sagt! Tänk om alla bara kunde vara just sig själva och ha kul istället. Man lever bara en gång. Fuck ’em Nemo och kör ditt race! Och btw så älskar jag att du gick och handlade med bara täcket omkring dig i senaste avsnittet, haha. Det är så vi gör – vi riktiga människor!

 129. Josephine

  Ser att det är många som försvarar Paulina här med tanke på hennes ålder.
  Är man 17 år vet man vad man gör och man är definitivt inget barn längre. Man har en fot i vuxenvärlden och en i barnvärlden, men man är medveten om vad man gör och inte gör. Och bloggare brukar i sig vara mer “låtsasvuxna” då det krävs att vara smart för att locka till sig många läsare och få dem att stanna osv., så Paulina visste vad hon gjorde om inte annat så visste hon vad som skulle hända innan hon började dricka.
  Det är delvis ditt fel Nemo, då du skulle varit förklok och tänkt på konsekvenserna.. Men den stora boven är hon själv och det går inte att förneka.

 130. Elvira

  Tycker inte synd om Paow för det hon gjort är sjukt elakt mot Hugo.

  Inte heller synd om Nemo, ryggrad är något denna pöjk inte riktigt vet vad det är. Paow är inte den första 17 åringen Nemo satt på, inte heller den första som haft pojkvän.
  Nemo är en player som skiter fullständigt i andra , det är mycket mycket snack från den munnen.

  Paow och Nemo förtjänar varandra

 131. Mysan

  Jag vet inte ens om du kommer läsa det här, om jag var du så skulle jag nog inte läst många utav dom här skit kommentarerna Men jag skriver ändå 🙂

  Jag tänker inte ta någons sida, men det jag vill säga till dig. Är att du förtjänar en bättre värld och bättre framtid en den du är i nu. Jag tycker att du skall skit i vad folk säger, men tycker att du borde ta dig ur den där jävla “kändis bubblan” och börja leva ditt eget liv 🙂 Hoppas du har en fantastisk dag, massa kärlek till dig <3

 132. erika

  det är dags att komma ner på jorden nemo, jag lovar att du står mycket stadigare här. jag tycker personligen att du som person verkar vara sjukt jävla härlig. men att läsa det här var typ “nej” “men..nej” “men nemo..” hon är 17 år. visst, hon må verka mogen för sin ålder men djupt där inne är hon en vilsen och osäker tonåring. att utnyttja det, nemo, är fel fel fel och det borde du ha vetat från början. ähe, fyfan, en fet besvikelse faktiskt. när jag träffade och pratade med dig verkade du ändå lite vettig, men aouch, detta var lågt du! take care.

 133. Elin

  hon är bara 93:a och du hade sex med henne, plus att hon hade pojkvän också…och hon var otrogen..ni borde skämmas båda två!

 134. mg

  fyfan asså.
  hoppas hugo bryter alla möjliga ben på din kåta lilla kropp. hur fan kan man? du är så jävla patetisk, vet du det? jävla äckliga efterblivna lilla råtta. att du sen skyller allt på paow oxå? MEN duktigt ditt jävla svin. kungarna av tylösand? kanppast, idioterna av tylösand. du och din fula kompis jockiboy kan ta er i röven, slicka era händer och hänga er. jävla pajas.

 135. Lisa

  Sjuk värld” C-kändisar” lever i? Jag undrar hur du orkar Nemo..& jag tror ingen av er finns på riktigt snart..alla bär ju omkring på en brutal osäkerhet,något fejkat & hittar på nästan allt..det är fan hemskt. Men jag tror på dig Nemo och jag tycker det är sjukt orättvist att du ska fått så mycket skit för detta även fast det är ditt fel också, o ditt val men det var Paow som var otrogen, inte du.

 136. Elin

  Jag tycker faktist det är bådas fel lika mycket. Det krävs 2 människor. Du visste att hon hade pojkvän, fattar inte hur folk kan va med folk som redan har en partner och fattar heller inte hur en som redan har pojk/flick vän kan va med någon annan..Så bådas fel lika mycket, att ni hade sex alltså.

 137. Katja

  herregud, alla som har ett jävla finger med i det här är “skyldiga” förutom hugo. kan inte ens föreställa mig hur han måste känna. kränkt och äcklad. och FÖRBANNAD, du är inte säker Nemo!

  Paulina är en blåst tjej som gillar och få uppmärksamhet från killar. Du, Nemo är en äcklig 23 årig kille som vill doppa kuken i allt och alla och kommer aldrig tänka längre än vad kuken räcker! Empati MY ASS. Det enda du känner lite oro över är att ingen längre vill bli knullad av dig!!

  Dig skulle jag inte ens vilja rör i med tång!

 138. tony

  sant, de är paow’s fel, som sagt, det var inte nemo som var i en relation, utan det var paow som var, spelar ingen roll om hon är 17år. 17 år… då kan man tänka klart och tydligt, hon kunde väl sagt ifrån, vem skulle säga nej till ett knull på fyllan?

 139. emilia

  du har rätt, det är Paulina som gjort fel.. Du är ju singel som sagt och kan inte ansvara för någon annans förhållande.

 140. Jenny

  Det är fan inte nemos fel det är paow som gjorde det största felet hon kunde ha sagt ifrån!!

  Nemo visst jag känner inte dig och jag vet inte hur du är i verkligheten men på tv och i bloggen verkar du vara en otroligt skön kille hoppas man får se mer av dig i tv 😀

 141. J.D

  “det är inte mitt fel”.

  Jag gillar inte paow. Men hon är 17. Du är fan 23. Take some god damn responsibility.

 142. Sug min feta

  HAHHAHAAHHAHA, NEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!
  Är det Du som är Nemo? Hahahah men shit vad dålig smak paow måste ha då, hahahaha.
  Du så fett ful, äckliga jävla människa.
  Du kommer och skämmer ut Tylösand och leker något du inte är?

  Och det är fan ta mig rent skitsnack att det inte är “nemos” fel, han visste ju fan att hon hade kille och han knullade henne. Man är fan inte mer än en patetisk fitta då.

  Fuck that, hade jag varit hugo hade jag också snackat skit om dig, ditt jävla äckel.
  Hoppas han knäcker näsryggen på dig.

 143. sarah

  jävla äckel! du visste om att hon var i en relation men gjorde ingenting! har du ingen styrka till att säga nej? du är en äcklig kåt jävel. fyfan.

 144. martina

  jag tänkte komentera lite från båda hållen eller var man ska säga. du visste ju inte egentligen hur deras relation låg till om jag förstår det rätt, men då hade det nog varit bäst att hålla sig tillbaka från början tills man visste. men som sagt det är svårt för förbjuden frukt är den bästa 😉

  paulina gjorde faktist mest fel i det hela hon hade pojkvän det är hon som ska säga nej. okej de kunde hända vem som helst om man var “stenpackad” som hon sa i klippet men det hände ju två gånger om man räknar med natten i göteborg som såklart räknas. det är vid flera tillfällen vilket gör det till hennes fel mest.

  ha en bra dag!

 145. Sandra

  Jag tycker synd om dig för allt detta.
  Det jag har mest svårt att förstå är att människor ens orkar lägga så mycket tid och energi på alla andra och att prata så mycket skit.

  Be strong!

 146. Barbienadja

  Riktigt bra skrivet! Det är inte ens ditt fel, du var singel och gör vad du vill ju. Det var Paulina som borde tänka efter om hon nu älskar Hugo, så tycker jag iallafall 🙂

 147. iris

  HAHAH NEMO<3<3
  så grym så grym har inget annat att säga än att jag tycker du är grymmt jäkla bra!
  du gjorde inget fel i detta
  allt är ju hennes fel, du var singel inte hon
  hon borde veta bättre om hon verkligen älskade hugo så jäkla mycket

 148. emelie

  MEN HALLÅDÄR!
  Nu är det såhär, precis som Nemo skrev, han var singel, Paulina var inte. Det var Paulina som skulle ha sagt ifrån!

 149. matilda

  alla männsiskor gör fel,
  och du är en männsika
  fattar inte vfr alla måste bry sig så mycket :O
  tyr att du verkar vara en vettig person, kollade på kungerna av tyresön och tycket att du verkade sjukt, men jag ändrade faktiskit mig när jag läste din blogg!
  glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

 150. Anonym

  Fine, det är inte bara Nemos fel, men kom ihåg att han gjorde detta även fast han visste att hon hade pojkvän.. Det gör honom inte oskyldig, även fast han skriver en text på 500 ord om vilken slampa Paow är! För läs det noga så kommer ni märka att han lägger ALL skit på henne!

 151. elin.

  sjukt dålig stil iaf, jag skiter i om hon va på dig.
  du skulle väl ha satt ner foten ?
  tänkt efter?
  sätt dig in i hugos situation?
  hur fan tror du han mår?!
  jävligt dålig stil.
  hoppas du lär dig av det här o ger fan i andras flickvänner..

 152. Dave

  Antar att du aldrig haft någon som varit otrogen mot dig? För då skulle du aldrig utsätta någon annan för samma sak 🙂 Fast lika mycket hennes fel..

 153. MICHELLE

  LIKA MYCKET DITT FEL DIN JÄVLA ÄCKLIGA MÄNNISKA!!! hur fan kan man vara så jävla elak? DUM I HUVUDET som gör något sådant som du vet sårar en person så jävla mkt. du borde fan få en stor jävla box

 154. Anonym

  du kan inte bara skylla på paulina, du va minst lika delaktig. du visste om att dom var tillsammans men ändå gjorde du som du gjorde. Du kunde sagt nej från början.

 155. SKÄGG!

  OMG är ni idioter som klankar ner på Nemo? Och att han har sex med en brud född 1993? Nemo är född 1987 det skiljer 6 år och vem fan bryr sig? Tjejer gillar äldre, face it. Sluta snacka om att han skulle vara någon pedofil…. Nemo du är så jävla skäggigt bra. Puss och kram.

 156. Linda

  Hej!
  Tycker hela den här historien verkar vara en pannkaka. Blir dock upprörd över att folk påstår att du förstörde deras förhållande m.m. Visst var du med när hon förstörde sitt förhållande, men det är ju ett val som hon själv har tagit. Misstänker att hon inte mår bra efter det som har hänt, men misstänker att hon inte mådde bra i förhållandet innan för då hade hon ju inte gjort det hon gjorde med dig.

  Jag hoppas för gud skull att folk slutar lägga sig i om saker dom inte vet något om. Det som har hänt har hänt och är något mellan er. Sedan att ni alla har valt att blogg om det och göra det offentligt, är erat val… Tack och lov att man inte är känd.. 🙂

  Hoppas att den här historien ebbar ut inom kort… För eran skull, allihop!

 157. Emma

  Asså seriöst nemo? Du försöker bara skylla allt på paulina … Det var ju inte så att din snopp bara råkade glida in i paulina, men du hade absolut inget med det att göra … Och hur fan kan du göra det när du VET att hon har pojkvän.. Visst lika mycket paows fel, men att du ska sitta och oskyldighetsförklara dig själv är bara patetiskt, lägg av.
  Alla ni är så jävla kändiskåta så det inte är sant… Din ” bästa kompis ” lägger upp ett klipp där han har spelat in ett samtal där paow ringer och har värsta ångesten. Om du nu brydde dig ett smack om paow som du skriver och som jocke skriver hade ni pratat med henne personligen.. Att lägga ut det på en blogg är bara så jävla lågt och patetiskt så det inte är sant! … herregud, trodde du var en bra kille men jag hade fel …

 158. Kristina

  alltså det är ju paulina som har gjort fel, om hon hade vart singel så sure,
  det spelar ingen roll om hon är 16?
  hugo är också äldre än henne :s

 159. Anonym

  gillar extremt mycket det du skrev i slutet att man itne kan slappna av. för det är just så det måste kännas. aldrig kunna slappna av och alltid måste man vara medveten om vad det är man gör så att ingen tror fel nu och blabla. man kan aldrig va sig själv riktigt.
  dont. trust. anyone.

 160. Anna

  Men hon var 16.. Hur gammal är inte du? Och Jocke? Herregud. Hon är ung och naiv, förstår ni inte det? Nej, ni utnyttjar henne till max. Jocke mest, då han lägger upp en sån där sak på sin blogg.

  Och nej, du visade ingen respekt till varken Paow eller Hugo. Då skulle du aldrig gått med på att ha sex med en 16 åring som är olycklig.

 161. Anonym

  Jag har aldrig tyckt om dig och kommer nog aldrig få en bra bild utav dig. För det första har du själv redan ”målat” upp dig till en pinsam looser efter din medverkan i Sveriges kanske mest pinsammaste program där du gjorde bort dig något så sjukt mycket, du är nog eller du är garanterat den äckligaste människan jag har hört talas och eller efter ”jockiboy” haha.

  Visst Paulina gjorde något fel, men ska det komma ut från din ”bästa kompis” blogg? Varför ska det ens komma ut på bloggar? Varför kunde inte DU säga det till Hugo? Eller säga till Paulina att om inte hon sa det själv skulle du säga det? Hur gammal är du? Tillräckligt gammal för att använda din hjärna iallfall. Du är så patetisk, snälla snälla snälla, innan det är försent se vad du gör med ditt liv? Du är med i Sveriges lökigaste program där DU typ är den ända som gör bort dig (och äcklet jockiboy). Det är synd om din familj, det är synd om dina ”vänner”.
  Och att du skriver tänker hon bära lögnen tills dom gifter sig, tills dom skaffar kids? Hahah snälla rara tjejen är 16 eller 17 år? Låt henne leva va fan, visst otrohet är inte rätt. Men sättet DU/ni föste fram det på är ju varken snällt mot Paulina och verkligen inte Hugo.
  Visst du är singel. Det var inte du som var i ett förhållande? Men du visste ju att hon va det? du känner dig liksom inte liksom lite lojal Hugo då du hade träffat och hälsat på honom? Du kände inte liksom okej hon är 16 år jag kan faktiskt säga nej, jag behöver inte ligga med allt som har två ben.
  Hur kan du och din fula kompis gå på och göra så mot en ung vilsen tjej, nej jag fattar verkligen inte jag tycker DU har gjort fel.

 162. anna eliasson

  men maria! Du måste ju vara otroligt korkad om du tror på det? du vet väl själv hur mycket rykte det är i bloggvärlden!? allt är ju fan uppbyggt på rykten här

 163. Daniel

  Hade jag vart singel, hade jag festat, hade jag haft en brud som flörtade med mig. Ja då jävlar hade jag gjort det, jag hade kört på. VILKEN KILLE HADE INTE!?!?
  90% av alla killar hade gjort samma sak som nemo om dom hade varit i hans skor….

  Däremot är hon inte singel, hon är upptagen, hon har POJKVÄN! hon bär på ANSVAR!

  Om nemo hade varit nära vän till hugo. då hade det varit bådas fel och båda hade varit svin.

  När det gäller otrohets dramat så bär paulina på allt, hennes fel alltihop.

  Nemo gjorde inget fel. han är singel och lever livet.

  inse jävla stolpskott

 164. George..

  Det jag inte fattar, Nemo, är hur fan du fortfarande kan umgås med någon som Jockiboi. Jag blev förvånad när jag hörde att ni umgicks och var vänner även utanför showen, men att du fortfarande umgås med honom?! Hur lågt kan du sjunka? Förstår du inte vilken sorts person han är? Han är en kändiskåt äckel som inte har någon hyfs, respekt, eller klass. Att han sedan går och förstör din kompisrelation för att han ville “skydda dig” är så jävla nonsens. Vi vet att han bara gjorde det här för att han inte ville att hans strålkastarljus skulle slockna. Han så sjukt patetisk, det vet alla i det umgänget i Stockholm. Och du sitter här och skriver att det “kanske inte är det snällaste han gjort”? Att du fortfarande beskyddar någon som honom. Han för dig bara i dålig dager.

 165. Susannah

  Klart att hon vill kyssas inför folk, tjejen är väl typ 16 år och ingen 16-åring är särskilt mogen?! Låt henne växa upp och göra sina egna misstag, det är så man växer som människa och det enda sättet att skaffa sig erfarenhet.

 166. sara

  Bra skrivet!

  Sjuk värld ni lever i.

  Hon gjorde fel, HELT KLART!! Men det jocke gjorde är helt gallet. Haha…
  Men nu vet ju alla sanningen.

  Men Nemo fortsätt att vara ärlig så är du i alla fall inte som resten av Blogg-gallningarna.

  Pusspåre!!

 167. manda

  Hej Nemo!
  Jag tycker inte att det var jättebra att du skrev det här inlägget. Jag håller med dig helt, Paulina får skylla sig själv, det var hon som hade ett förhållande, inte du, det var hon som skulle tänkt på vad hon gjorde.
  Sen är det självklart synd om Hugo också, men hans respekt föll i mina ögon när han skrev de där sakerna om dig. Jag tycker att du verkar vara en jättefin och jordnära kille, fortsätt vara dig själv! Och lyssna inte på all skit en del människor skiver.
  Love ya <3 😀

 168. maria

  Ha ha hörde att du och Jockiboi snortar kola ihop!! Fint att du hamnat i den svängen också…Heroin nästa, jävla knarkare,

 169. madde

  tekniskt sett bådas fel, man är knappast en om en sådan sak. dock tycker jag inte att ni människor som inte känner dom ska yttra er så mycket, hälften av er har säkert varit otrogna/knullat någon som vart upptagen, dom är knappast dom första i världen om det. men visst, klart som fan att det är fel. men häng inte ut någon av dom inför hela svenska folket bara för det, låt erat liv kretsa kring något annat än bloggare för en gångs skull. det är väl jobbigt för allihopa, ha era kommentarer för er själva.

 170. Sophie

  jag håller iallafall med Nemo.
  Han är singel och han kan väl fan inte hjälpa att Paow höll på och visst det gjorde väl Nemo med MEN Paulina har väl egen vilja och kan säga nej?!

  sen såg jag att någon hade kommenterat att Nemo är äldst och borde ta ansvar för Paow

  Varför ska han det för? Nemo är inte hennes pappa och Paulina är väl gammal nog för att ta eget ansvar!

  Paulina är den som gjorde fel, inte Nemo!
  Om hon älskar Hugo så mkt och vill vara tillsammans med han hela livet så kunde hon sagt nej.

 171. d

  När jag läser alla kommentarer vet jag inte riktigt vad jag ska säga.. Alla som kommenterat läser och följer bloggar, dvs ni älskar skvaller ni älskar att få höra snuskiga och smaskiga rykten och skvaller om människor som på ett eller annat sätt blivit ”kända”.. ni njuter av att få sitta och skriva att tex nemo är äcklig och respektlös.. för då glömmer ni bort era egna misstag och problem, jag är ledsen att krossa era hjärtan men vet ni ? Nemo, Kissie, Paow, Jockiboi och hugo.. de är människor precis som du och jag och dom har precis samma rätt som alla er som kommenterat att gå ut bli aspackade och göra sina misstag, Ni kan sitta och kommentera och skriva hur äckliga dom är hur mkt ni vill men vad får ni ut av de egentligen? Lätt att öppna käften och skrika ut sina åsikter men vad hjälper det Hugo i det här fallet? Sitter ni och tröstar och tycker synd om honom eller är det bara skitsnacket ni är ute efter? Det är pinsamt och patetiskt och i det här fallet så tycker jag att det är alla ni som är pinsamma.. Vill ni se människor krossas och må dåligt? Vad är det för fel på er, VART finns eran empati som ni snackar så mkt om? Nej jag blir seriöst rädd när jag ser hur mycket folk gottar sig i andras olycka..
  Kör på Nemo, du är mänsklig som oss alla andra och jag hoppas att du bara låter kommentarerna rinna av dig.

 172. Agnes

  Bara för att du var singel, brukar man ju inte vara med det tjejer man vet har pojkvän :S Jag tycker så synd om Hugo så det är inte sant!!

  Men jag kommer alltid att gilla dig, fast du gjort detta..

 173. FAIL

  Hahahaha hela jävla högen av ni bloggare är så jävla FAIL! Dom enda som är något inom bloggvärlden och som kommer att förbli någonting inom blogg världen är kenza, blondinbella och tyra. Ni andra är så jävla fail och så jävla pinsamma, lägg bara ner.

 174. elin

  Alltså vafan är det för fel på folk? Varför klanka ner på Paow pga hennes ålder? Så jävla omoget. Det skulle inte förvåna mig om ni som klagar på att hon är 17 år är minst 15 själva. Patetiska.
  Och Nemo, det är inte bara hennes fel. Lägg ner nu va?
  Och vadå respekt? Vart är respekten? Du knullade Paow, kallar du det respekt? I mina och många andras ögon visade du NOLL respekt för Hugo, Paow och deras förhållande.

  Jag tycker du är både snygg och skön, bara för härlig. Så varför inte börja bete dig som folk? Du skulle tjäna så sjukt bra på det! Många fler skulle gilla dig.

  En sak till. Tagga ner lite med knullandet nu va?

 175. Elin

  Tycker inte du har gjort något fel. Du är inte tillsammans med någon. Det var hon. Älskar man verkligen någon så gör man inte så mot den personen. Så fult att skylla på att hon blev aspackad. Om hon nu inte kan kontollera sig på fyllan så kanske hon ska sluta dricka? Nej, fyfan. Mår illa av otrogna människor. Hoppas bara att den lilla flickan vet om att karma is a bitch.

 176. Veronica

  Hej Nemo!
  Jag tänker inte kommentera något av ditt inlägg mer än att människor är konstiga och man vet aldrig hur någon är innan man skilt sig ifrån den.

  Sen tänkte jag bara säga att jag var på Laroy förra onsdagen då du var där med daniel och alexandra bland andra. Du var vacker och såg lycklig ut. Jag blir glad av att se lyckliga människor.

  Hoppas du får en bra dag. Kram Veronica

 177. Mikaela Mood

  ÅHH du är så JÄVLA ÄCKLIG SERIÖST. du har inte knullat 10, 20, 30.. du har la fan knullat minst tusen st :S hahaha shit.. du kommer iaf aldrig kunna ha ett seriöst förhållande för ingen vill ha en kille som legat med halva sverige. Knulla är fan det enda du tänker på..

 178. my

  du har inte gjort någort fel och inte paulina heller.. eller båda ni har ju gjort ett misstag, men jaa hoppas verkligen att det kommer lösa sig för henne!!

 179. Drygt

  Blir så äcklag på dig, hur fan kan du skylla ifrån dig? Det är ju minst lika mycket ditt fel, dags att skaffa ett liv och växa upp istället för att sätta på 93or?!

 180. carolina

  men nemo. hon är 17 år. hon måste ha varit 16 när ni gjort allt detta. nu har du gjort kungarna av tylösand och du får massa media tid, men är de värt de? är all denna drama värd de? du är en del av de, men du kan välja och ta dig ur.

 181. Anonym

  även att det är paulinas fel så är du ändå den som är äldst. du borde tagit ansvar för henne om du nu säger att du och hon va så bra vänner.

 182. linn

  jag tycker du är ett äckligt svin som inte kan hålla k*ken i styr. hon e fan en 93:a! du har förstört hela deras förhållande, hur sover du om natten egentligen?

 183. Johanna

  Nemo, skit i va alla skriver, de som har hänt har hänt. Det går inte att spola tillbaka.
  Du är en underbar kille, och de hon gjorde va fel att inte säga ngt till Hugo.

  Stå på dig, va dig själv!
  Skägg <3

 184. Dominic

  så många människor som lägger ner sin tid på att bry sig om vad Nemo (vad är det för cirkus namn :S) och PAOW :S gör i sina liv. Ni hade kunnat lägga ner tiden till nåt nyttigt istället

 185. Sandra

  Hur i hela jävla helvete kan du säga att du har respekt och empati för hugo? Varken du eller Paulina har det.

  Om du hade någon aning om vad respekt står för och vad det betyder så hade du först och främst inte satt på Paulina, där skulle du istället ha visat att du kanske kan vara lite mogen och säga ifrån henne med tanke på att du i stort sett hela tiden vetat om att det var hon och Hugo.
  För det andra så hade du inte skrivit “att du har respekt och empati för hugo” för den finns inte!

  och empati samma sak där som ovanstående, du är över 20 bast och kan inte bete dig med mer mognad. Paulina är det störta felet men du kanske skulle ha visat lite “empati” innan du körde in kuken i hålet, och nu till det sista.
  Var det allt för svårt att hitta fitta i din egna ålder?

 186. Maya

  Du vet att det är ditt fel också. Du visste att hon hade Hugo så varför ens försöka med en tjej som är tillsammans med en annan stor bloggare? Du som är äldre kunde väl vart mogen nog att säga nej? Det är hennes fel såklart att ni gjorde det. Men ni båda är ansvariga för detta och du kan inte skylla på Paulina, tyvärr men så är det. Du är inte klyftig ibland du..

 187. camilla

  Alla borde skita i att lägga sig i. Det här är deras grej, och alla gör misstag. Men ibland räcker inte ord till. tycker vi ska respektera varandra. och detta har sääkert hänt många,som hänt paow,hugo,jocke och nemo , det som dom går igenom nu, bara för att de syns mer betyder inte de att de är sämre eller bättre. Dom är som oss alla. så lägg ner. sluta lägga er i andras liv, och speciellt i dom som ni inte ens känner. bara lägg ner. /c

 188. Jennifer

  menar absolut inte något illa, men helt allmänt så har du gjort lika fel som Paulina, du visste att hon hade kille men du valde att ha sex med henne och ta konsikvenser istället för att undvika och kolla henne rakt i ögonen och säga Paulina du har kille vi kan inte göra dethär. Men det gjorde du inte så på något sätt ville du väl kanske detta?

 189. stick äckel

  paow är en fitta för det hon gjorde. men du är också en fitta för du vet ingenting om respekt,absolut ingenting.

 190. --

  Har inte läst hela ditt inlägg men kommenterar ändå! 😉 Gillade inte dig i Kungarna, inte heller i debatt. Ännu mindre Jockeboi. Ni två var typ anledningen till varför jag bara såg två avsnitt av kungarna… I alla fall, så tycker jag att du verkar va en rätt bra kille ändå som inte förtjänar all skit du fått av all Paow-Hugo-otrohetsaffär. Du om någon, bland paow, jocke och dig, förtjänar minst skit ur detta.

  Sen till vissa som kommenterat: När man är i ett förhållande ska man inte då kunna säga nej till frestelser? Det var ju antagligen inte så att Nemo tvingade sig på henne, då hade han ju varit anmäld för länge sen. Paow har ju haft en egen vilja i det hela, med eller utan alkohol så ska man kunna hålla sig från att vara otrogen!

 191. Johanna

  Jag tycker verkligen inte att du har gjort något fel. Det är inte du som är i ett förhållande utan det är hon, och då är det alltså hon som har gjort fel.
  Hon hade ett val om deras kärlek nu betyder mycket skulle hon ju inte gjort något med dig.
  Menmen inte ditt fel som sagt, är helt och hållet på din “sida” så att säga haha.

 192. ....

  Jag följer din blogg och jag tycker du verkar vara en helskön kille. En kille som har fötterna på jorden.. Och de här med Paulina är ju rätt synd för du verkade vara den som fått mest skit för det här vilket är fel..

  Aja, ta hand om dig.

  Du är för fin för att låta dig nedslås. 🙂

 193. Linda

  Haha oh jävlar va folk har mycket att säga till om då! xD Asså lyssna inte på dessa människor, dom har alldeles för mycket fritid bara 😛 TA INTE ÅT DIG ! Visst det ni gjorde kanske inte var det bästa, men sånt händer! Jag diggar dig sim fan Nemo! Slänger en kram på dig 🙂 (kan behövas)

 194. Sandra

  Ok, man är byxmyndig när man är 15 bast i Sverige, men seriöst? När det handlar om att en fortfarande är halvvägs in i tonåren och den andre nära 30……kom igen!
  Ålder spelar ingen roll, men du kommer fortfarande framstå som en äcklig vuxen som utnyttjade en full tonåring, oavsett om det var hon som klängde på dig eller inte. Hur många tonåringar gillar inte äldre, men det är väl där den äldre ska visa sin mogenhet och inte sin desperata, kåta sida.

  Skyll fanimej inte på alkohol. Vet man om att man alltid gör dumma grejer på fyllan så drick inte så förbannat mycket! Tsss! Så jävla typiskt denna acceptans av alkohol.

  Omogna och oansvariga kan man kalla både dig OCH Paow. Bara det att hon är ju fortfarande en liten fjortis. Du däremot borde veta bättre.
  Men hon är självklart inte oskyldig iallafall.

  Hon kan sitta och tro att hon ska dö av både ensamhet och ångest, men som man bäddar får man ligga. Hårt, men sant och det enda man lär sig av. Alla gör misstag, men detta är inget som bara hände. Det började ju nånstans och alla era flirtiga sms etc ledde till detta. No excuses! Dessutom att skicka flirtiga sms med sex-inviter är redan där otrohet så det ryker om det!

  Väx upp och skaffa dig ett liv med ett mål som inte BARA går ut på att supa så mycket som möjligt och knulla allt på 2 ben (eller fler kanske?)!

 195. En Röst I Natten

  Det herr Hedén sysslar med här kallas för DAMAGECONTROL, hade han varit en uppriktig ärlig person som faktiskt besatt dom kvalitér han påstår (empati osv) så hade detta aldrig någonsin kommit ut på det här viset.

  Detta är något man gjort för att öka intresse för sina respektive bloggar (Jocke och Nemo) därav att man i efterhand spelar in allting och sedan slänger ut skiten på nätet nästan direkt efter gårddagens avsnitt av den serie som ni tror kommer leda er till framgång och kändisskap.

  Finns ett vackert talesätt som lyder, den som gapar efter mycket hittas oftast vid en skogsväg, tänk på det.

 196. Malin

  Det är därför jag inte gillar Stureplan längre.. Hängde där rätt mycket förut, det är ju kul att festa lixom! Kul att synas och få bekräftat att man duger helt enkelt. Men sen när man inser att allt detta bara är ytligt och falskt. Vad är det man duger till egentligen?! Så länge allt är frid och fröjd har man kul men dyker det upp något problem kan man inte direkt räkna med att dessa vänner finns där.
  Jag skulle ärligt talat aldrig vilja vara känd, måste vara riktigt påfrestande. Svårt att veta vilka som bara utnyttjar en och för att inte tala om allt skitsnack.
  Ta hand om dig!

 197. Nille

  Fast hallå, klart du gjorde fel också Nemo. Du VISSTE ju att hon hade kille. Visst, det är hennes ansvar, men som god medmänniska ska man säga nej. Det du gjorde var inte snyggt, det Paow gjorde var VERKLIGEN inte snyggt.

 198. SKAGG NEMO

  DU ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG OCH SÅ JÄVLA PATETISK, JAG BLIR SÅ JÄVLA LACK NÄR DU SKRIVER SÅHÄR, OKEJ ATT DU VAR FULLA MED SO WHAT, HELA FUCKING TEXTEN GÅR UT PÅ ATT DUUUU SKA FÖRSVARA DIG, HUGO HAR SÅ FUCKING JÄVLA RÄTT, DU MÅSTE HA EN KÖNSSJUKDOM NÄR DU KNULLAT MED HELA VÄRLDEN, TYCKER SÅ JÄVLA SYND OM DIG ATT DU VAR MED I KUNGARNA AV TYLÖSAND, FÖR VADÅ? KÄNDISSKAP? ELLER HA SEX I TV? FÅR DU INGET LIGG UTANFÖR? FÖR DET ÄR JU DET PROGRAMMET HANDLAR OM.. DU ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIG OCH JAG HATAR DIG!

 199. Lina

  Måste man göra “avslöjandet” inför alla? Hade det inte räckt att visa det för Hugo? Måste man göra det iför alla? Ok du tycker kanske att du fått mkt skit för det men tror nog Hugo hade skrivit något om det även om han hade sluppit veta det med alla..

 200. mersihaaaaaaaaa

  skägg!!! Haha.
  Men det är inte ditt problem om en tjej du har sex med har pojkvän. Jag tycker att du är en heel cooool snubbe! Tycker att du varit snäll som ändå bevarat hemligheten och varit på hennes sida. DEt var bra gjort av dig nemo!

 201. C'

  det är väll inte ditt jobb att hålla koll på om dom tjejer du har sex med har pojkvänner? det kan dom väll hålla koll på själva, visst nu visste du det, men så kär kan hon ju inte vara om hon har sex med andra (?) DU ÄR BÄST!!

 202. Sandra

  Du är ändå ett jävla luder som måste ligga med andras flickvänner, herregud 9 miljoner människor i sverige och du måste välja just dom som har förhållanden…

 203. Patetisk!

  HAHAHH DET VÄRSTA ÄR JU ATT DU LJUGER! JAG VA PÅ DEN JÄVLA FESTEN OCH SÅG ALLT! SÅ TLJUG INTE OCH SKYLL ALLT PÅ PAOW!

  DU ÄR SKABIG,VIDRIG ÄCKEL!
  JÄVLAPEDOFIL ÄR DU! SKÄMST DU INTE?
  DU LJUGER SÅ JÄVLA GROVT!!!!

 204. T

  Och i slutet handlar det om att ha SJÄLVRESPEKT. Vem har man respekt för om man först och främst inte har det gentemot sig själv.

  Att knulla i rutan.
  Vräka skit ur sig för att en tjej inte ville ligga med dig.
  Prata dåligt om den där fulla tjejen som hängde på er men i slutändan ändå ligga med henne…

  Jag menar…

  Tyvärr Nemo – hur söt du än må vara så är det väldigt synd att du inte respekterar dig lite själv.
  Du är gammal nog att veta att man inte litar på en människa som man umgåtts med några gånger. Att tro fint om Paulina, ligga med henne och sedan försvara dig på denna blogg – gör du endast för att vi ska tycka bra om dig.

  Du är gammal nog att förstå att vare sig Paulina är tillsammans med Hugo eller har det knakigt i förhållandet så är det ett BIG NONO att stoppa din snorre där den inte tillhör.
  Det är inte försvarbart det Paulina gjorde mot sig kille men det värsta här är att istället för att råda den osäkra lilla flickan så utnyttjade du situationen.
  DU gjorde det eftersom DU VILLE och DU KUNDE!!!
  DU hade ETT VAL.
  Du kunde välja att inte stoppa snorren där den inte tillhör.
  Det valet hade du.

  Det hade helt enkelt aldrig hänt om självrespekt existerade i din värld.

  Ja just det.
  Det är inte heller vackert att hela din så kallade kändisskap började med att du blev avstängd från jobbet pga att du bloggade om sex.
  Och det är inte heller vackert att allt kring dig i slutändan ändå ENDAST handlar om fyllor och sex.

 205. ida

  jävligt bra skrivet.trodde inte du var så mogen.men du ligger runt med en massa tjejer.du borde lämnat paulina ifred.du skulle sagt nej om hon var full och var på dig när du visste hon hade pojkvän.OM det inte var så som du säger att ni drogs till varandra och det var mer en ett ligg.dock är hela felet paulinas.hon är för strulig av sig.men hon är ung.jag tycker om du gillar henne att du ska trösta henne nu.hon kan bheöva dig och du var ju med och ställde till det för henne.

 206. Fredrika

  Herregud vad folk ska engagera sig i det här.

  Skriva elaka kommentarer till en människa man inte känner och uttala sig om något man inte vet HELA grejen om eftersom man inte är inblandad själv – VAR är respekten, frågar jag? Ni undrar var Nemos respekt är, då undrar jag varfan ER respekt är när ni sitter och kastar en massa skit på en grabb som ni inte vet nåt om.

  Blir jävligt trött på det. Du vet ju själv att det du gjorde inte var bra, Nemo. Det skriver du ju här. Däremot är det ju inte DU som förstört något, det är Paulina. Det är HON som gjort ett misstag och det är HON som valde att ha sex med dig trots att hon hade ett förhållande. Det är INTE ditt fel.

  Låt inte detta äta upp dig Nemo. Du är bättre än det här. Kram på dig!

 207. pennie

  jag tycker vi inte ska skylla på någon av nemo eller paulina för båda var med på det att ha sex med varandra, det är paulina som kunde ha sagt ifrån så hade inte saken hänt. Det var ju paulina som går om ett misstag, inte nemo för han är ju singel, han sårar ingen. Och tro det eller ej men sanning kommer alltid fram. Så är det bara. Så ta inte åt dig Nemo vad andra säger! Det var ni båda som var med på att ha sex och hade inget med alkoholen att göra för det är inget att skylla på. go go go!

 208. nelli

  det jag blir mest arg över är att du vänder på det så det inte blir ditt fel och du skyller nästan på din sexuelladrift “man är vel bara människa”. Men när en tjej har gjort liknande i detta fall paulina så blir det ett jäääkla liv för att hon inte ville att det skulle bli offentligt. bara för att du knullar småfjortisar i TV.-DET ÄR INTE NORMALT! Du vet vel fan vart du stoppar in kuken, ärligt talat, så stenålders är vi inte idag att vi går på ditt snack om hur det bara hände.Man kan accpetera att du ville ha henne, men stå för dina handlingar! eller ska du bli som din egen pappa kanske, eller som min egen pappa, som knullar omkring , skiter i familjen och värderingar, till sist är det han som är mest ensam. Hur kan ni män vara sådana jävla svin? . skämms Nemo! be om ursäkt till paulina,.

 209. Shaw

  Förstå att du inte har gjort någonting fel? Även fast du gjorde ett medvetet val att ligga med en tjej som hade en pojkvän – som du visste att du kunde såra riktigt jävla mycket? Jag skiter fullständigt i Paulina, men förstår du inte att du OCKSÅ har gjort någonting fel? Paulina OCH du sabbade hennes förhållande och har nu fått Hugo att må riktigt dåligt. DU, DU, DU, DU.

  Sluta skyll ifrån dig, det är så jävla töntigt och genomskinligt.

 210. Sofia

  Skägg på alla andra, du har inte gjort något som är fel i mina ögon! Visst, det kanske inte var jätte smart, men jag menar.. allting låg ändå helt och hållet i Paulinas händer, det var hon som gjorde det största misstaget. Stå på dig, låt inte alla andra trycka ner dig i det här! SKÄGG!!! 😀

 211. Greta

  Du är så jävla äcklig. Känns det bra att du förstörde mellan Paulina och Hugo? Visst Paulina borde ta ansvar själv men hon är förfan sexton eller sjutton? Du är mycket äldre och borde visat gott exempel. Har du ingen jävla empati? Inte någon jävla respekt.

  Du förstöde inte mest för Paulina heller utan för Hugo. HUGO. Du visste att Hugo hade världens lyckligaste förhållande med Paulina och att dem kanske alltid skulle vara tillsammans men du förstörde allt för att få ett ligg. Så jävla patetisk. Allt för att få komma en gång.

  Känns det bra? Känns det bra att förstört för både Paulina och Hugo? Känns det bra att med mening förfört och UTNYTTJAT Paulina när hon var full? Hon är bara ett barn. Känns det bra att du som vuxen faktist utnyttjat ett barn? Att du är nära till att vara pedofil?

  Jag fattar inte hur du kan bete dig såhär. Att förstöra folks liv. Jag tyckte faktist att du var helt okej innan men nu vill jag spotta på dig. Du är en så jävla äcklig och misslyckad människa “Nemo”.

  Du träffade Hugo, skakade hand med honom. Du visste säkert redan då att du skulle sätta på hans flickvän- när hon var jättefull.

  Vet du vad det värsta är? Du visar ingenting. Du visar ingen respekt eller empati till någon av dem. Dem ångrar sig- det gör inte du. Du ville verkligen bara förstöra för dem. Du ville helt enkelt supa ner ett barn och ha knulla henne. Helt utan att tänka på några konsekvenser.. eller antar att du aldrig gör det? Du har gjort Paulina ledsen, har gett henne ångest. Du har gjort Hugo ledsen, krossat hans hjärta. Och du bryr dig inte ens, Det är det värsta.

  HOPPAS DU ÄR NÖJD MED VAD DU GJORT- FÖRSTÖRT!

 212. J

  Du är fortfarande och kommer förmodligen vara misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket oavsett vad som hänt mellan dig och paow. C-kändis? Hell no. Du är populär i ungefär 1-2 årstid sen bortglömd och bortgjord.

 213. ellen

  Ok, hon hade kille. Du visste detta. Du = gjorde fel och det får du erkänna. Lägg ner med “Jag var singel” skiten. Paulina är bara 17, en bra och fin tjej men då upptagen. Du gjorde fel när du hånglade med henne och när du låg med henne. Så gör man inte och där borde du se ditt misstag!
  Men jag tycker de är bra att du är ärlig nu och skriver din sida av det hela!

 214. Nancy

  Du, drunka inte i allt de här. Du är en frisk fläkt i denna ytliga (men intressanta) värld. Så bli inte som resten, fortsätt med ditt skägg!

 215. Nattha

  Tycker det är bra att du berättade sanningen. För den tror jag bloggvärlden behövde. Ingen idag i kändisvärlden är sanna mot varandra och publikt.
  Vill bara säga att jag tror dig och tycker inte du är fejk så som alla andra bloggare. DU känns for real.
  Schysst att Jocke backade upp dig också! Läste det på hans blogg igår.

 216. nathalie

  alltså helt seriöst? först när ja såg kungarna av blabla, då tänkte jag bara shit vad dom skämmer ut sig men ändå vad vet jag ni kanske va snälla å så ändå. men nu shit du är mest skämmig av alla? springer runt med alla “f kändisar” skämmig!!!!! ena dagen paow sen kissie sen alla bögar å jag vet inte vad du är riktigt patetisk (eller ska jag säga den sida du visar oss) är riktigt skämmig. sen att du ligger med en 16 årig tjej som har kille? Tro mig jag känner lika om paulina men måste ventilera mig om hur pinsam bloggvärlden är fan va falska människor! är så otroligt glad att jag inte är någon av er patetiska människor som tror att dom är något, visst folk vet vilka ni är osv men för dom som har något innanför pannbenet så känner folk igen er som något skämmigt och någon man är glad att man inte är en del i.

 217. Malin.

  Jag tycker det är fint skriver av dig nemo, att verkligen förklara din sida av det hela.
  men skulle jag vara du, skulle jag tacka jocke.. det är tack vare äckliga kissi som det hela kom fram & jocke tog ditt parti!!

 218. Emelie

  Du har rätt, det är bådas beslut. Bådas “fel”.
  Den som gjort fel här, som verkligen visat sig vara annat än en kompis (till er båda) är Jocke. Han säger att han gör det för din skull, men du har valt att inte gå ut med den här historian eftersom du bryr dig om paulina. Då borde han respektera det, för det här rör inte honom. Dom enda som har rätten att ta upp det här är (var) du och Paulina.

 219. Mimmi

  Nu är det såhär. Alla människor på jorden är egoistiska. Man tar sina egna behov och önskningar först. Nu i det här fallet så ville Nemo ha sex med Paulina. Och när han fick chansen så tog han den. För att han ville och hade möjligheten.

  Sen kan man ju tycka vad man vill om det. Men i det stora hela så är det Paulinas ansvar att inte vara otrogen. Det var hon som hade förhållande, inte Nemo. Det är ju lätt att man tycker synd om Paulina, då man vet hur hon känner i efterhand. Att hon bär på ansvaret för deras slut. Alla vet ju hur lätt det är att göra misstag här i livet.

  Svart på vitt är det Paulinas fel. Nemo kunde backat, men han behövde inte. Och han gjorde det inte. Gjort är gjort.

 220. Maria

  varför bloggar du och jocke? jag som tyckte ni var sånna sköna snubbar. men nu har ni båda dragits in i bloggvärlden och skriver precis som alla andra bloggare. och det är ju som sagt svårt att veta vem som är helt ärlig när det gäller bloggare. lite besviken på er 🙁

 221. Hanna

  Kan bara säga att alla måste kunna säga nej och för att ha sex är man oftast 2 vilket betyder att i det här fallet är det 2 personer som inte sagt nej. Sen är det upp till var och en om den vill eller inte! Vad spelar det för roll vilka förutsättningar det finns (ålder, pojk/flickvän, alkohol) allt handlar om 2 personer som har haft samma vilja just då! Det går inte att skylla på den ena eller andra! Det är 2 personer som har handlat!!

  Jag diggar dig Nemo!

 222. Ida J

  Du må kanske inte vara den som gjorde det största misstaget av er två, men du kan inte förneka att du inte gjorde ngt fel.
  Att hålla på med en tjej som du VET har pojkvän är inte direkt ngt som är OK heller. Visst, hon var den som verkligen sumpade sitt förhållande, men du gjorde även fel som låg med henne, fullt medveten om att hon var i ett förhållande. Bara för att man é singel är det inte OK att ligga med andra som är i ett förhållande. Du är inte skuldfri.

 223. tuffa_jackie

  har bloggat lite om otrohets skandalen på min blogg http://jackievisby.blogspot.com/ finns bild på er innan det hände och lyckats hitta ett klipp där paow hämtar nemo för lite rajraj senare på kvällen. Jag har kille och jag har inge problem med att vara trogen. till att börja med försätter jag mig inte i sådana lägen 🙂

 224. Amanda

  Alltså, jag tycker det är ändå bra skrivet av dig, Nemo. Och sen är det ju bara synd att hälften av de som kommenterar har en arg feminist inom sig som tycker det är såååå fel att du knullar tjej efter tjej i varje avsnitt i TV. (Men att tjejen är med på det och vill lika mycket är ju absolut ICKE ett faktum. Killar är svin. Absolut).

  Visst var det lite fel av sig att ha sex med Paulina när hon hade pojkvän, men det ändrar icke faktumet att hon ville ha sex också, och nu var det så att det var du som var singel och hon i ett förhållande. Som sagt lite fel av dig, men fattar ändå icke varför du får all skiten. Så ta icke åt dig av alla omogna femtonåriga tjejer skriver.. Haha. Men ville bara säga att jag tror på din version och tycker det var bra gjort med att gå ut och vara helt ärlig!

  Peace

 225. IzAa

  Du är så otroligt jävla dum mot dig själv !
  Varför ville du framstå som idioten innan sanningen kom fram? Och ni var fulla när ni hade sex, de är ingenting man skyller på. Fan stå på er själva, jag gillar dig enormt Nemo. Du verkar vara en sån jävla skön lirare alltså. Men nu sjönk du lite faktiskt. Bara för att du ville vara snäll mot Paulina. Tänk efter nästa gång & live up to your name..

 226. Ida

  Nemo, skyll inte allt på Paulina. Visst, du har kanske inget att ångra osv, och du kanske inte gjorde något som var fel FÖR DIG. Men om du hade haft lite vett i skallen hade du väl för fan tänkt på Hugo? Man raggar inte på en tjej som har pojkvän, även ifall du är singel och inte har något att förlora. Du står för 50% av det som skedde, bara det att Paulina förlorade sin pojkvän på kuppen. Jag vill inte att detta skall framstå som att jag tycker att Paulina gjorde rätt, verkligen inte. Otrohet är något av det svinigaste och dummaste som finns, men det är också ditt fel att det hände. Hade du vart en smart människa, som inte var ett egoistiskt svin som bara är ute efter ligg, så hade du slutat klänga på Paulina när du fått reda på att hon var i ett förhållande. Du hade putt bort henne när hon började klänga, sagt åt henne att tänka på Hugo.

  Med detta vill jag bara säga: försök inte framställa Paulina till boven i dramat. Du är en lika stor bov själv, ni är medbrottslingar.

 227. Thasina

  Paulina har ju gjort fel , men som sagt ni va två , det va ju inte så att hon hade sex med sig själv, eller ? Du gjorde som dom flesta killarna , tänkte med kuken . Det är förståligt för det är jävligt många som gör så varje dag . En mänsklig grej liksom . Jag tycker inte du är boven, MEN, du har en del i detta right ? 🙂

 228. Bellaa

  Ni som sitter och skriver “Paulina är bara 16 år, hon förstår inte, 16!”
  Då borde hon ju fan inte skaffat en förhållande från början?
  Man kan ju knappast skylla på sin ålder när man varit otrogen..

 229. Jenny

  Det krävs två för att dansa tango, det är definitift inte bara ditt fel, och som sagt du var singel, och du kan inte rå för att du är charmig 🙂 Hoppas allt lugnar ner sig nu så det blir lite chill och kul igen <3

 230. Anna

  Förstår inte att någon kan vara så otrolig som du. Du ligger ju fan med alla. Noll respekt vare sig för dig själv eller för andra. Ärligt talat, ditt beteende MÅSTE bero på att du är väldigt osäker innerst inne och kräver bekräftelse som person… Skaffa intressen för något annat istället, innan du smittas av HIV/annan sjukdom och ångrar dig djupt.

 231. Anonym

  Jag är på din sida Nemo! visst,lite fel att röra en annans flickvän, men som du säger, man är inte mer än människa, och det var hon som hade pojkvän och inte du. plus jävligt patetiskt att sprida massa skit om dig eftersom hon inte kan stå för det som har hänt.
  Du skötte det snyggt tycker jag:) och står för sanningen!

 232. Anonym

  Hon är 16 år och är byxmyndig, på bådas villkor och varför skulle Jocke stoppa det? Spelar ingen roll att Nemo är 23 år och att Paulina är 16 år för de kan fatta egna beslut och Paulinas beslut var att vara med Nemo den kvällen.
  När jag var 16 år så kunde jag fatta egna beslut och säga ifrån om jag inte ville. Men det är väl annat med dagens ungdomar då.

 233. dödligt asgarv

  Är folk DUMMA I HUVUDET på riktigt? Vem säger att man INTE får ligga med upptagna tjejer? Det är ju det som är det absolut bästa… Därav blir det största ansvaret på bruden själv!
  Tjejer/Kvinnor kan verkligen vara dumma i huvudet, detsamma gäller oss män.
  Det är FAN ALDRIG FEL ATT RAGGA PÅ NÅGON SOM HAR KILLE, DET ÄR INTE OMÄNSKLIGT ELLER FÖRBJUDET! DET ÄR UPP TILL VAR OCH EN FÖRFAN.

  Jag tycker Nemo gjorde rätt. Fast däremot så tycker jag att du bör hänga med folk i din egna ålder, det är bäst för dig och alla andra 🙂
  Lammkött skapar bara trubbel som du ser!

 234. Du vet vem jag är.

  Du har sjunkit så lågt i mina ögon. Trodde fan inte detta om dig. Jag blir…äcklad!

  Det ska vara Hugo & Paulina.

 235. Hanna

  Dumma nemo. Jag försvarar inte paow men va fan? Varför vill man ens ligga me nån som har pojkvänn? Hon är 16 år och naiv, du e 23 och man hoppades nog på ett mer “moget” beteende av dig. Och din fula vän Jocke kan ju stoppa upp nått. Sjukt lågt att göra så. Bara för att få mer läsare eller? Det va ju ditt problem, inte hans. Nördo

 236. Perfektion

  vilket skitsnack, klart du låg med henne för att komma upp lite bland C kändisarna, för att få lite skriverier. Jävla horunge

 237. cicci

  Håller med dig! Varför ska du få ta skiten när du är singel. Det är hon som borde veta att hon har ett förhållande. Inte kan man hålla reda på alla killar/tjejer som är i ett förhållande. Ne det är hennes fel, hennes skit som hon får ta hand om.

 238. Cat

  Så du är oskyldig? Hon va för fan bara 16 år! Och du 23?
  Det säger väl en del om dig. Sj hade jag aldig kunnat ligga med
  Någon 16 åring. Tycker du har ansvar som den vuxna här.
  Sen visst, riktigt illa med ryktet du fick, men kom igen. Vi har alla sett
  Dig knulla runt på tv. Tror du det hjälper? Sen det beträffande din
  Vän som hängde ut allt har du nu i prencip hängt ut för att vara
  Media kåt. Ingen förvånad. Men fy så jävla lågt gjort av din vän. Tom
  När du själv valt som du säger ta smällen. Nu fick han ytterligare lite
  Tid i rampljuset tack vare dig.
  Visst P gjorde totalt fel, men du är så mycket äldre och du måste själv
  Förstå att hon säkert blev glad för din uppvaktning.
  Men tycker fan mest synd om Hugo

 239. Jennie

  Bra skrivet. Saken är ju att både era historier kan vara sanna. Förutom den delen då att ni sov ihop och hånglade för där skiljer dom sig från varann.
  Hur du och hon uppfattade resten kan dock vara så olika som ni skriver. Hon skyller inte på dig, hon skrev inte att du manipulerade henne, utan att hon kände sig maniupulerad coh hon skriver att hon varken skyller på dig eller alkoholen.

  Jag är inget Paow fan, men detta kom ut på ett ruskigt dåligt sätt för allas skull. Visst du om det Jocke gjorde är ju den stora frågan?

  Det om att du har könssjukdomar osv tror jag inte många köpte (många tror det nog, men inte pga Hugo). Bilden där du målats ut som svinig är nog den du själv ger av dig själv i kungarna av tylösand. Jag gillar att titta på programmet, det gör jag. Varje vecka sitter jag och förvånas över att det finns sånna otroligt barnsliga människor över 20 år! Hade du varit 16 hade jag förstått att du såg en tjusning i attt dra he olika tjejer i tid och minut. Hade du varit 14 kanske jag hade förstått det roliga med ett ord som skägg, men ne du känns bara väldigt omogen. Nog om det, men hur svenska follket ser på dig har du inte hugo att skylla för utan dig själv!

  Håll dig ifrån upptagna tjejer.

 240. n.

  Som några redan skrivit, så är det ju faktiskt rätt klantigt av dig att låta det gå så långt också. Du kände ju Paulina och vet att hon är jävligt osäker och rätt omogen, då kanske du skulle varit den mogna och backat när hon tog initativ? Eller? Detär ju inte ditt fel, absolut inte, men du hade ju faktiskt kunnat hindra att själv hamna i ett drama. Nu var det lite som att du bad om skiten… För fan, du är väl tillräckligt smart att du fattar att om du ligger med en av sveriges största bloggerskor, som har pojkvän, så blir det ju konsekvenser för dig med?

  men bra skirvet annars. jag köper det du skriver.

 241. azze

  Du är redan stämplad för livet genom att du bara knullar runt och tror att du är ängel. Nää, snart kommer det bara dåliga tjejer som du får leva resten av ditt liv med dem. Lycka till med ditt tragiska liv.

 242. Denise

  HAHAHA kan inte annat än bara garva åt det du skrivit.. Det kallas respekt och vet man att personen i fråga har flick/pojkvän så RÖR man inte den personen. Lättare än så är det inte! Du är patetisk

 243. Leah

  “med hela svenska folket” Du tror då verkligen för mkt om dig själv… Största delen av svenska folket har ingen aning om vem du är. Och nu är du by the way ist killen som låter kompisen stå för skitgörat, som inte själv kan ta hand om sina egna problem. Är det bättre? Och “Hugo förtjänar att veta”, som att du bryr dig? Det enda ni vill är ju att få uppmärksamhet. Ni är ett gäng mediekåta loosers allihop, inkl Hugo och Paulina.

 244. Julia

  Jag förstår inte varför folk hänger upp sig på och kommenterar hennes ålder. Vet ni vad? PAULINA ÄR MYNDIG OM 1 ÅR!!!! Är man 17 år gammal kan man inte säga att man är så ung att man inte förstår bättre. Folk som är 40 år är otrogna, är dom då också lite sent utvecklade för sin ålder?! Sorry Paulina, LIFE’S A BITCH!

 245. Elin

  Nemo, precis som någon här ovan skriver så handlar det om respekt. Ifall jag vet att en kompis har flickvän så rör jag inte honom. Av respekt för hans flickvän. Sen så är det Paulina som gjort det stora misstaget, men du hade kunnat säga nej.
  Jag är glad att du förstår att Jocke har gjort fel. Och ifall jag var du så skulle jag dra mig ur den här C-kändisvärlden och hålla mig till mina närmaste vänner.
  Slutligen så blir jag så arg på människor som går på Paulina. Ni har väl också gjort misstag? Ingen är perfekt.

 246. Rebecca

  Eftersom du visste att Paow älskade honom. varför gjorde du då inget? Liksom du är så mycket äldre än henne och då måste du väl ha mer hjärna än vad fan hon har.
  Du kunde liksom ha stoppat allt fast hon höll på.
  Oavsett om ni var fulla eller vad som helst.
  Så kunde du ha gjort nårgot..

 247. Felicia

  Spelar ingen roll vad du skriver, paulina må vara en vidrig person. Dock är du MINST lika vidrig, du visste att hon hade pojkvän. Sen är hon endast 17 år! (nyss fyllda) Vid den åldern är man inte så världsvan dock väldigt naiv/blåögd, tror det bästa om folk. Du äcklar mig med ditt skitsnack, sitta och skylla på en liten tjej som gått på dina raggningsknep. Pinsamt pinsamt pinsamt…Usch och fy

 248. Nina

  ” OM jag nu skulle ha haft det… VARFÖR I HELVETTE SKULLE JAG DÅ SÄGA DET TILL PAULINA? Nej, precis.”
  Ehh, det är väl den första du borde säga det till isåfall, kan vara bra att veta om man är smittad ^^

 249. Anonym

  ta fan inte åt dig av alla kommentarer från alla paowfans, för som du sa, alla har fortfarande bilden av oskyldiga paow som inte är “ond” och då blir du boven i dramat 😉

  det paulina gjorde, inte att ha sex med dig, utan att hon lurade alla sina läsare, sin pojkvän, kastade skiten på kissie (ORKA ATT HON SJÖNK TILL HENNES NIVÅ?!) och andra, det är så äääääääääckligt vidrigt så det inte är sant. hon gick tillbaka till hugo och totalt GRUNDLURADE honom, asså. det finns inga ord som beskriver det beteende, känd eller inte, det är så jääävla hemskt.

 250. emelie

  respekt nemo, respekt. det handlar inte om att du var singel, och att paulina var upptagen. det handlar inte om att du inte kände hugo, och det handlar inte om vem det var som tog initiativet. det handlar om respekt.
  det handlar om att visa andra medmänniskor respekt, och det gör man absolut inte genom att vara otrogen, man gör det inte genom att ligga med någon man VET har pojkvän. du borde sagt nej, men enbart för respekt mot hugo. du borde sagt nej till respekt för hugos känslor, och paulinas.

  VÄLDIGT BRA SKRIVET! Respekt för fan

 251. a

  Ta inte åt dig av alla negativa kommenterer! Kanske är svårt men gör inte det. Du var faktiskt singel och de flesta killarna skulle nog gjort samma sak i din situation. Alla blir kåta på fyllan inklusive vi tjejer och då tar man det som finns till hands helt enkelt. Tycker hur som helst att det var grymt fint av dig att hålla tyst om det hela och bara ta emot allt snack som cirkulerade utan att hugga tillbaka.
  Kärlek till dig 🙂

 252. Louise

  respekt nemo, respekt. det handlar inte om att du var singel, och att paulina var upptagen. det handlar inte om att du inte kände hugo, och det handlar inte om vem det var som tog initiativet. det handlar om respekt.
  det handlar om att visa andra medmänniskor respekt, och det gör man absolut inte genom att vara otrogen, man gör det inte genom att ligga med någon man VET har pojkvän. du borde sagt nej, men enbart för respekt mot hugo. du borde sagt nej till respekt för hugos känslor, och paulinas.

 253. ronja

  Han får väl ha sex med vem han vill bara om tjejen vill det?
  liksom det är ju hennes fel?
  skillnad om hon hade nekat det och han försökt iallafall ,men nu ville ju hon och det är ju hennes fel

 254. Paow psykopat, old news

  Hm, du måste verkligen va ny i bloggvärlden. Har du följt Paows blogg?? Hon har ju hängt ut varenda vän och ovän hon haft genom tiderna — med riktigt personliga påhopp, bla skrivit om sin bästis Dessie att hennes mamma är tragisk och går på soc osv. Större psykopat får man ju leta efter — syns lång väg.

  Hon påminner mig om den där tjejen i filmen “Svimmingpool”.. 😉

 255. sandra

  Fan va ni är brutala ! Vadå ”efterbliven”? Om alla hade facit på livet, tror ni inte alla skulle vara problemlösa?
  Man måste vara ung och dum för att bli gammal och erfaren. Jag är inte på någons sida men ni hjälper knappast till genom att skriva taskiga saker till andra. Är det för att ni själv ska känna er mer värda? Det är bara pinsamt att man ska dra ner varandra i skiten fortfarande i dagens samhälle.
  Tiden läker alla sår men lämnar kvar sig ärren.
  Det som inte dödar en gör en starkare.

 256. Mia

  vet du vad, det du skriver? Vem orkar läsa.. frågan är ju. inte då jag. det enda jag vill säga är att det finns andra människor runt omkring dig. ett svin är du. får man ju även se i serien.. komigen! sluta praisa dig själv så jävla högt. du är en ful snubbe med enda målet i livet är att knulla! T.O.M i serien, igår.. “talade” du i sömnen om tjejen som dissat dig för att hon hade pojkvän.. och du blev as lack. SVIN! respektera.. visst att Paulina har gjort fel, absolut. MEN KOM IGEN!!!!!!!!!!!! visa att du har ngt annat än sex i huvudet.. du borde ju gå och göra ett iq test lr ngt, för tror inte mkt finns där uppe.. ihåligt är det säkert! IDIOT

 257. Jessica

  Jag tycker bara att du ska tänka på dig själv, och som du sa du är singel. det är hon som har ett förhållande det ska hon ta vara på om hon nu vill vara med Hugo.
  Ta dagen som den kommer och skit i vad andra säger, du ska gå vidare med ditt liv och leva det som du vill leva.
  Ta hand om dig och deppa inte i hoppa för mycket hälsa Jocke.

 258. MAlin

  Jag har aldrig riktigt greppat dig som person. Jag har mest tyckt att du är en kille som ligger runt och inte riktigt bryr dig om folks känslor. Sen läste jag det här, och nu växte du något enormt i mina ögon.

  IT takes two to tango, sure, men de som har gjort det verkliga felet i den här olyckliga historian är Paow och Jocke. Det är dem som är äckliga.

 259. Henrik

  Men att ligga med en 17årig tjej som är tillsammans med någon, när du dessutom är vuxen, herregud. De är bådas fel, eller är du så jävla dum i huvudet så du inte förstår det?

 260. Rebecka

  Jag gillar dig jättemycket Nemo, verkligen. Trodde/tror du var/är så mycket mer än i Kungarna av Tylösand. Jag har blivit rörd av din blogg flera gånger, för du är djup. Men efter detta känns det som om mitt förtroende för dig sjönk.

  Paulina är ett barn, du är vuxen. Du ska ha mer ansvar än henne. Men hon ska ha mer ansvar än dig, eftersom hon hade pojkvän. Det är alltså bådas fel, så är det väl alltid gällande otohet. Man är aldrig ensam om det. Jag älskar att läsa bloggar men det känns lité som om man har fått nog. Hela världen kretsar inte kring er, och ibland känner jag mig så fruktansvärt patetisk som läser om andras liv dag efter dag.

  Och denna bomben ni släppte förresten, hur vet man att den inte bara är en lögn rakt igenom? Vissa gör allt för en stund i rampljuset. Hur långt ni är villiga att gå, det vet jag inte, men jag hoppas verkligen inte att så är fallet att detta är en ny sjuk lögn. Antingen är det sant eller inte, men med tanke på att hela bloggvärlden är falsk så…

  Som du själv sa, Nemo. Don’t trust anyone.

 261. Patetiska människor

  Robbah, hahahahhah hjältekommentar!
  Aa precis, det är enda anledningen många av FB-folket hänger här, tvåan?

 262. Malin

  Du är så jävla patetisk! Du tror att du är något bara för att du syns på tv.. Men du är en jävla D-listed hora! Som alla snackar och skratta åt bakom din rygg! Snart sitter du där bortglömd och det enda folk kommer att komma ihåg dig som är den äckliga skabb räven som knullade runt! Ska bli ett sant nöje att se dig falla! för att falla kommer du att göra sen sitter du där med nån jävla äcklig könssjukdom som inte går bort och alkohol/drog problem och försöker få medlidande i Aftonblaskan och folk kommer att bry sig NADA ! Du är ett skämt Nemo ! HAHAHAHA ! Fan väx upp och skaffa dig ett liv, Du är bara för Patetisk !

 263. Mickan

  WORD! Kunde inte sagt det bättre själv…

  Kan alla bara sluta hacka på Nemo. Absolut, det han gjorde är inte OK. Men ni som är på paows “sida” skriver ju att alla kan göra misstag… Och det Nemo gjorde, var inte det också ett misstag? Alla kunde ju göra misstag?

  Jag förstår inte hur folk resonerar. Bägge två gjorde fel! Skillnaden är att Paulina hade någon som väntade på henne hemma.. Någon hon krossade totalt.

  All lycka till dig Nemo och slå av dig alla negativa kommentarer. Du är så mkt bättre.

  P.S
  Snälla kan du inte gå och hitta någon snäll och söt tjej så du kan sluta ligga runt så mkt 😉

 264. elin

  Klart det inte är riktigt ditt fel. Okej, det kanske var ett fel att ligga med en som har pojkvän. Men.. man kan inte kasta skit på dig, bara för att du har sex. HON hade pojkvän, HON var otrogen, HON ska ta skulden. Ni som gillar Paulina så mycket, visst, hon kanske är en bra tjej, men kasta skulden på NEMO?! Han lever ju bara sitt liv. Och folk gör misstag, vissa gör misstag väldigt ofta, som dom ångrar, och Paulina kanske ångrar det. Men för den skull ska ni inte sitta och kasta skulden på Nemo. Bra att du står på dig Nemo, det är det som visar hur stark människa du kan vara. Keep going on ! Kram.

 265. sarah

  OCCCCCCCCCCCCCH FOLK SOM SÄGER: “MAN LIGGER INTE MED TJEJER SOM E UPPTAGNA” E NI PANTADE I HUVUDET ELLER?!??!???!!!!!!!!!!!! SOM OM DE E KILLEN SOM BESTÄMMER?? MAN HAR VÄL EN EGEN JÄVLA VILJA OM MAN VILL HA SEX MED HONOM ELLER INTE ERA JÄVLA IDIOTEEEEEEEEEEEEER!!!!!!! HAHA BLIR SÅ JÄVLA ARG!!! SOM OM INTE VI TJEJER KAN SÄGA IFRÅN HAHA.. FUCKIN IDIOTER E NI DÄR UTE!!

 266. J

  Om det gått till som du säger så kan man faktiskt se det som att du gjort Hugo en tjänst. Uppenbarligen var det inte så svårt att få paulina att vara otrogen och det är väl bra att han får veta hur lätt hon var att få i säng? Hade det inte varit du hade det nog varit ngn annan i sinom tid.
  Uppenbarligen kan hon inte hysa äkta känslor för honom för då sker inte såna här grejer, inte ens på fyllan.
  Så…i slutändan så kan Hugo tacka dig för att du avslöjade hur hans flickvän är funtad.

 267. Anna

  Helt plötslig är de Paow som är en slampa, visst, de var fel av Paow att ligga med Nemo när hon har Hugo, men de är lika fel av Nemo å ligga med Paow när han vet att hon har kille.

  Jag undrar varför det alltid är tjejer som är slampan. i detta fall är ju Nemo den största slampan, ligger i tv för gratis sprit, de kalla jag att sälja sig själv, och till vad. Jo, till att bli illa omtyckt av den största delen av svenska folket som läser alla skit bloggar och tittar på alla skit program. De folk som tycker att det är mäktigt är folk som inte har växt upp än. För det alla (de flesta) normala människor vill har förr eller senare är en familj, nån att lita på och känna kärlek av.

 268. Anonym

  Skit i alla som klappar dig på axeln och säger att “du var ju singel du får ju göra vad du vill” och lyssna nu på mig istället.

  Du har förmodligen gjort liknande grejer innan, dvs legat med andras tjejer. Du inser väl att det beteendet för all framtid har förstört dina chanser att ha ett vettigt förhållande? Du kommer aldrig kunna lita på en tjej för du “vet ju” hur lätta dom är. “Du vet” ju att det räcker med att en kille playar lite/ger lite komplimanger/tröstar din framtida tjej för att tjejen i fråga ska sära. Det kommer alltid finnas någon som spelar spelet bättre än dig.
  Och trots att det är långt ifrån alla tjejer som beter sig så, så kommer du aldrig någonsin kunna känna dig säker på att just den tjejens beteende skiljer sig från dina tidigare erövringars. Du kommer aldrig att bli fri från tanken.
  För att göra en lång historia kort: Karma is a bitch and will come back to bite. Man behöver inte ens tro på “karma” för att förstå att du skadar dig själv.
  Alla offer till tjejer som fortfarande skriver här inne att dom gillar dig (trots sättet du behandlar tjejer på) “bättrar” ju även dom på din skeva syn av hur lätta tjejer är. Heja er!

 269. sarah

  ALLTSÅ ALLA NI E JU RETARDS!!!!!!!! FÖR DE FÖRSTA SÅ HAR NEMO INTE GJORT NÅNTING FEL! KILLAR DÄR UTE SKITER I OM MAN HAR POJKVÄN/FLICKVÄN!!!!! VARFÖR SKULLE HAN DÅ BACKA? DE E INTE HAN SOM HAR ETT FÖRHÅLLANDE UTAN DE E PAULINA! DE E HON SOM HAR GJORT BORT SIG, HON FICK EN CHANS TILL AV HUGO O HON LJUGER DÅ IGEN! SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! PLUS ATT HUGO REAGERADE SOM ETT BARN INNAN O SPRED ATT NEMO HADE KÖNSSJUKDOM, D E OMOGET! MEN HAN VAR VÄL SÅ ARG INOMBORDS. SANNINGEN KOMMER ALLTID FRAM FÖRR ELLER SENARE. JAG TYCKER SYND OM HUGO ABSOLUT MEN HAN FÖRTJÄNAR NÅGON ANNAN BRA TJEJ! PAULINA E EN FÖRRVIRRAD 17ÅRING! NEMO.. DU HAR INTE GJORT NÅGOT FEL I DE HELA!!!!!!

 270. hanna

  Jag håller med dig om att det absolut är mest paulinas fel, men samtidigt. man ligger fan inte med upptagna tjejer.

 271. Isabell

  Det är ju för i helvete inte Nemos fel att hon var otrogen. Paow kunde ha sagt nej men det gjorde hon inte. Då får hon stå för det och hugo förtjänar inte henne alls. Jag tycker annars bra om paow men nu får hon stå för det här !
  SÅ DET ÄR INTE NEMO´S FEL !!!

 272. Lina

  Jag tycker bara att om det var någon som skulle lagt ut det där samtalet så borde det varit du, för Jocke är ju egentligen så mycket sämre än Paulina och borde inte alls lägga sig i det.
  Men DU borde faktiskt tagit avstånd från henne, du visste om att hon hade pojkvän, så jo även du är boven i detta. Vet man om att hon har pojkvän så är du ju lika skyldig också..
  Att du fått rykten om dig är ju inte heller så konstigt, det är fel med rykten, men vad ska man tro om dig när man ser hur du ligger runt?

 273. Rebecka

  så du säger att paow är boven, så det behövs inte två för att ha sex. blir hon mer skyldig än dig? hon har pojkvän MEN du VET att hon har pojkvän… hade du nu gillat henne så mkt och blabla. hade du hållit avstånd och gjort det du kunnat för att detta inte skulle hända… SKITSNACK att paulina är den enda skyldiga, du har och hade lika stort ansvar

 274. Anonym

  den där jocke är fan körd i huvudet – vem fan gör något sådant mot en människa som påstår vara en vän?? SJUKT!!!

 275. Patetiska människor

  Ni vet att allt är en bluff va?
  Denna BOMBs enda syfte var att fixa mer läsare!
  Yes yes, konspirationsteori!

  Haha, fyfan vad roligt det är att läsa dock, och alla moralfitt0r som kommenterar!

  Well played, well played Nemo!

 276. Anonym

  Alltså en del verkar ju verkligen rubbade i skallen. Det är Paulina som har fuckat hennes förhållande (bokstavligt talat). Det är egentligen inte Nemo som gjort fel, kan som inte förstå hur vissa människor resonerar när det gäller dessa saker. Den enda som egentligen kan vara sur på Nemo är ju Hugo, det fattar man väl? Men vad fan har alla med detta att göra? Life’s a bitch, then you die!

 277. T

  Jag tror inte att du är det stora problemet. Otrohet är otrohet och det är klart att det var Paows ansvar.. Jag tror att det som gör folk så jävla arga är det Jocke gjorde.
  Det finns bättre sätt.. Du har ju förklarat din version.. men det gör inte vad Jocke gjore bättre.. Han hängde ut en ung tjej istället för att prata med henne/Hugo. Dessutom tror jag att ditt rykte om könssjukdommar.. det hade du nog ändå. Jag förstår Hugos reaktion och även om det var fel att skriva så om dig så förminskar det inte för fem öre va Jocke gjorde. det var lågt och omänskligt. Du kanske skulle prata med din vän om vad som är normalt att göra.. och hur långt han är villig att gå för att bli känd. Detta var inte ok.

 278. Emma

  tycker att paulina får stå sitt kast
  du är singel = du gör vad du vill
  hon är UPPTAGEN= då ligger man fan inte med någon annan än sin pojkvän

  skönt att äntligen få läsa din version i det hela!

 279. Krullo

  Drama.. Enda jag har att säga är att dessa grabbar har storhetsvansinne.. Bröderna skägg.. Det dom inte inser är att dom kommer sluta som alla andra dokusåpamänniskor, bortglömda om ett par månader.

 280. Calle

  Grattis Nemo. Nu blir det mycket pengar för bloggandet och du verkar ha ett drös med fler fjortistjejer som tycker synd om dig. 🙂

  Frågan är väl just hur det är med självbefinnandet? Du verkar ju ändå vara hyfsat intelligent då du har lite distansiering till det hela. Det lär ju kanske vara jobbigare att vara smart och vara inne i den här soppan än att ha ett IQ som sitt skonummer som resten av den här världen har. Kanske mest för att man inser att man själv blivit det man föraktar?

  Kul att bli lite känd? Tja, kanske. Men för vad och med vilka följder? Jag skulle lagt av direkt och lagt bloggen på hyllan och försökt agera efter din ålder. Skulle ha svårt att se mig i spegeln med den vetskapen om vad man är och blivit “känd” för. Tips från mig till dig bara.

  Jag undrar vad Robinson-Robban och Naken-Janne gör nu för tiden .. hmm

 281. Patetiska människor

  Fan småler när jag läser 😀
  Paow (jävla namn för övrigt) borde inte ge inviter eller ens ge med sig om hon har kille, ren bullshit att hoppa på dig.

  “Takes two to tango”
  Men ge dig brudfan, en person i förhållande som ligger med någon annan är fan den som det är fel på, inte fan personen utanför förhållandet! Är man så jävla patetisk man känner för att gå utanför sitt förhållande så ska man få stämpel som den jävla fittan man är.

  Är med Hugo totalt, men grabben gör fan inte rätt i att sikta in sig på Nemo (även om Nemo är en jävla idiot, men inte boven i dramat här lol), Paow är en äcklig liten slampa så är det 🙂

  Jävla köttnacke!

 282. Elin

  It takes two to tango, bro! Skulden är verkligen inte bara Paulinas, även om det är hon som svikit sin pojkvän. Du raggade fortfarande på nån annans brud, vilket inte är OK. Taskigt mot både Hugo & Paulina. Du vet ju hur lätt du får tjejer på fall?

 283. jonte

  De som säger att du försökte “förstöra” deras relation har så sjukt fel, jag menar det är väl för f*n paulinas uppgift att hålla ihop deras relation? och inte din!
  Det är hon som varit otrogen, inte du!

 284. Sarah

  Väldigt bra och moget skrivit, Nemo. Jag har egentligen inte så mycket att skriva mer än att jag älskar din ärlighet. Du verkar vara en toppen människa trots detta lilla felsteg du gjorde, men som du själv skre, du är inte mer än människa. Alla gör vi fel, och du står iallafall för dina fel till skillnad från andra människor och det ser jag upp till. Skägg!

 285. elin

  du skriver väldigt bra & det här kändes som en förklaring jag kan köpa, för som sagt, du var ju singel och det var inte hon…

  du verkar i alla fall galet skön! skägg på dig <3

 286. Moa

  Jag måste bara säga en grej – varför, varför skyller ni på Nemo? Han ville knulla, han fick knulla, han var singel och Paulina var med på det? SER FAN INTE FELET. Dessutom (sorry Nemo but this is the truth) har snubben varit med i Kungarna av Tylösand. Tror ni moralen slår i taket eller? Damn, ge er. Paulina är den som var otrogen och hade sex med en annan kille när hon hade pojkvän. Det är HON som har gjort fel. Åldern är rätt icke-relevant i det moraliska frågan. Paulina är en fitta. Där är sanningen. Punkt.

 287. Beatrice

  Så jävla klockrent skrivet Nemo! 😀 Jag håller med dig helt och hållet. Kanske inte det snyggast sättet från jockes sida, men ändock, varför leva i en lögn? Skönt att sanningen kom fram till slut, inte för att jag kommer märka av det.. Men skönt för din skull, slippa höra hur andra pratar skit och bara kunna kliva upp och säga “Vad säger ni nu då?”

  SKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGG!!

 288. annapanna! ;)

  jag tycker ingen av er har gjort rätt.. visst, paow kanske har gjort mest fel, men du måste väl endå hålla med om att du också varit med omd det.
  visst att du kanske inte gjort så mycket fel, med tanke på att du är singel å allt såndära, men du visste endå att paow å hugo var tillsammans, du kunde stoppa hela händelsen, kanske inte det lättaste, men iallafall.

  men stå på dig nemo, du har inte gjort mycket fel, som paow.. hon är ju det största felet i det hela.
  kram!

 289. amanda

  nej som sagt, man är inte mer än en människa, därav gör man misstag. Alla gör misstag. Nu vet jag inte om din historia stämmer men det känns som det. Bra skrivet:)

 290. Hanna

  Det sjuka i hela den här historien är att ni alla inblandade väljer att dela det med alla som läser det. Förstår inte hur ni kan tycka att det är på det här viset man löser något. (förstår att du gör det för att förklara dig men ändå) Nu är rabaldret igång… Nu får ni alla 4 rida ut vågen. Idioti, vet inte om ni förstår vad det är ni pysslar med, skulle vilja veta vad du anser om framtiden.. “lev i nuet” Ja, det gick ju bra…

 291. Linda-Marie

  Jag tycker självklart inte att du är oskyldig i den här frågan, men det tror jag inte du själv tycker heller. Jag tycker att det är starkt av dig att inte ha sagt något om det, att som du säger, ha tagit den kulan för paulinas skull. Det är hon som gjort fel, hon som uppenbarligen inte tyckte att förhållandet med hugo var värt att avstå andra killar för. Bra skrivit, Nemo, och jag gillar dig! Jag tror att många fattar hur bra du skött istuationen till skillnad från resten… <3

 292. kajsa

  Nemo, ta ingen skit! Du har inte gjort ngt fel, det är Paulina som gjort fel det vet hon själv om och det vet ni alla andra också.. Man kan säga nej, om hon hade älskat Hugo så mkt som hon påstår hade detta aldrig hänt..

  Gillar dig NEMO!

 293. Emma

  Tycker det är fel av dig att skylla ifrån dig och avsäga dig allt ansvar. Visst “Paow” har gjort mest fel men i min mening så är det även fel att vara med någon som man vet har en partner.

 294. Helena

  Det verkar som de flesta bland de här kommentarerna inte kan se “frestelse perspektivet”. Det är precis som att säga “ett slag och jag går” i ett förhållande, men så kanske det TYVÄRR inte är, du kan aldrig veta hur du kommer reagera iförväg. Och är man attraherad av någon annan, även om den personen har pojkvän/flickvän så BRYR MAN SIG INTE speciellt mycket när situationen uppstår tror jag. Jag har inte varit med om detta själv, men jag kan förstå, jag kan förstå båda sidor som de flesta här inte verkar förstå. Det är Paulina som borde satt gränsen, inte Nemo.
  Ni kan säga hur mycket “jag skulle aldrig vara göra så” ni vill, men ni kan ALDRIG veta vad ni hamnar i för situaioner.

 295. JENNIE ERICSON

  Håller med dom som skriver att ni inte kan skylla på Nemo?! De är väl förfan hon som har kille, hon som var “kär”, hon som “älskade” en annan människa. Sen om någon är på henne så är det väl inte så jävla svårt att säga “hey jag har pojkvän” de har i alla fall jag Jämt sagt och jag är ingen modig person. Det är helt och hållet Hennes fel, ja visst har nemo en del i detta, men den största delen är helt klart hennes!

 296. My

  Nemo, du kanske inte kommer ihåg mig.. men när vi var små umgicks du med min bror och säkert mig. Men jag kommr ihåg dig!
  Jag följer ditt program till 110%!

  När jag läser ditt inlägg så ryser jag, din historia låter mest trovärd. DU var singel, inte hon. Hon tallar på DIG! Har man någon man älskar av hela sitt hjärta så har man inte ögon för någon annan på det viset.
  För mig finns det inte ens på världskartan! Hon hade tänkt att leva i en relation med en 50 kg lögn på hennes axlar, jävligt osmart!

  Jag tycker du är sjukt rolig och hoppas verkligen folk förstår att du inte kan veta allt.. för deras jävla förhållande kunde lika gärna ha arit, som du sa, ett fult PR-trick!

  Ta hand om dig!

 297. e.

  jag hade en vän, hon kunde göra mig så glad
  hon hade ett skumt sätt att försvinna en dag
  hon liftade perfekt genom ett fantastiskt stort svart hål
  det som tas ifrån en, kommer att ges till nån ann’
  undrar var jag ska, och när jag kommer fram
  vill du jävlas med mig så sätt upp en skylt där allting står

  det finns dom som säger att dom vill dö hela ti’n
  men egentligen vill dom ha ett enklare liv
  bara lite, lite lättare, bara lite bättre flow
  men jag vet förfan hur valserna går
  det är värre att hoppas, än att hoppa i år
  DET FINNS INGEN BLÖDIG REGISSÖR SOM FIXAR LYCKLIGT SLUT PÅ ENS SHOW.

 298. Annica

  Jösses. Måste ändå säga att hälften av de som kommenterat troligen aldrig har vart unga…
  Oavsett om hon e 16 lr 17 så har hon väl fortfarande ansvar för sin egen relation??
  Hon var ju med på noterna lika mkt som Nemo..
  So what? Skit i detta Nemo å gå vidare…men det får dig nog att tänka efter om du skulle stå i samma situation igen..

 299. Bella

  Ni kan ju fan inte skylla allting på Nemo? Hade Paulina VERKLIGEN älskat Hugo, så hade hon aldrig dragits till Nemo. Paulina, i vilken jävla ålder hon nu är i, har endast sig själv att skylla.
  Få en massa dyra presenter av Hugo på sin födelsedag, och ändå kunna sitta där och hålla käften och vara mytoman? Stackars flicka…

 300. frida

  Jag tycker inte du gjort ngt fel i detta Nemo! Du är stark nog som skriver detta inlägg, jätte moget och bra skrivet!

  Jag diggar dig

 301. Fred

  Har inte du gjort fel? “av respekt för deras relation av respekt för kärlek” borde du låtit bli och därmed behållt din värdighet. Du kan inte tuta i ngn att dina händer är rena i detta fall…

 302. Ida

  Tycker det var riktigt grisigt gjort av jocke.
  Och visst du va singel och skit, men du kunde ju även sagt stopp om du visste att hon mådde dåligt och kanske sökte bekräftelse hos dej.
  Sen börjar du umgås me kissie.
  Nej nog för att paow har gjort fel som fan.
  Men ni två utmålar er som hennes vänner men beter er som grisar.
  Hade jag ungar som er skulle jag skämmas ögonen ur mej.
  Och ingen vettig riktig tjej skulle ju vilja ha er.
  Möjligtvis ngn kändiskåt fjortis.
  Men att få ett riktigt förhållande de kommer ju aldrig gå.
  Och du prata tydligt!

 303. jaso

  Asså nemo går o knullar alla – så har han en chans tar han den. MEN paow ska ta sina chanser o ta hand om dem. DET är hennes ansvar, inte hans.Hade de haft fler gånger så hade det blivit också Nemos ansvar att ta hänsyn till de andra men eftersom de e onenightstand typ så kan bara Paow vara den ende att stå för sin handling

 304. mickis

  jooo, du har rätt i det du skriver,,,,,
  MEN eftersom du visste att hon hade pojkvän så borde du ha sagt NEJ. det är mest paulinas fel, men det är även ditt fel.

 305. .

  du är en så jävla misslyckad sopa att jag inte finner några ord.. du tror du är något för att du har varit med i ett jävla skitprogram som alla garvar åt. inga dokusåpor har någonsin vart lika trashiga som tylesand och man mår illa av hur jävla ofräsht de är när man sätter på det på tv:n. det ända jag undar i den här frågan är hur fan paulina har mage att ta på dig .. ja menar du är en jävla bondesopa som borde hålla dig till din ort och inte ens få visa dig i stan ….

 306. Olivia

  Om du nu visste om att paulina hade kille! Varför ens tänka tanken att ha sex med henne då? Asså jag menar att du borde ha tänkt lite mer med skallen än din kuk! Du som är äldre än henne kunde åtminstånde tagit tag i henne och sagt, “Du har en pojkvän, gör inte bort dig tänk på hugo… fattar inte?!

 307. Jennifer

  Pinsamt “speciellt inte när du vet att dem älskar varandra så pass mycke som dem gör” ? Ursäkta, vars finns detta bevis? I vilken stund har du fått uppfattningen till att denna tjej skulle älska hennes “pojkvän”?.När det gått så långt att hon träffat en annan kille, inte bara en gång.. När det gått från strul, till att ha sex till en massa sms osv?. Då älskar man ingen, då är man en trygghetssökare, och är med människan tills man kanske hittat en annan trygghet!.

 308. Tira

  Nemo

  Jag tycker det är otroligt starkt skrivet av dig, och starkt att skriva ut det och berätta din story för alla som följer denna soppa som blivit.
  Stå på dig. Det är paulina som varit otrogen, inte du.
  Puss

 309. Cecilia

  Så jävla bra skivet Nemo, står på din sida!
  Hon är 16 år och tar väl självklart chansen om hon får även fast hon har/hade både en känd och snygg kille. Betyder ju att du också ser riktigt bra ut inte sant? Det är hennes fel, hennes problem, INTE ditt! Du verkar vara en riktigt fin och bra kille. Även fast du håller på som du gör så tror jag du har ett riktigt gott hjärta, som troligtvis många andra också har, men du är ändå lite speciell Nemo men på ett bra sätt. Och låt inte något sånt här förstöra det!

  Btw, du skriver verkligen bra i bloggen..

 310. Ida

  Men va fan, det är väl inte Nemos ansvar att se till att hon är trogen. Om hon verkligen hade det bra med Hugo så skulle hon inte haft en tanke på Nemo, satt ner foten och sagt nej. Man kan göra dumma saker när man är full men hon hade gott om tid att tänka igenom det här, hon kunde ha stoppat det flera gånger. Hon gjorde ett val, och det var inte nemos fel.

 311. Kajsa

  Den enda det är synd om är Hugo… Du är lika skyldig du för skulle du känna empati som du påstår dig ha, skulle du inte hållt på med en upptagen tjej… Speciellt inte när du vet att dem älskar varandra så pass mycke som dem gör?

  Botten är nådd , och du är anledningen till det

 312. Em

  Tycker inte att du har någon skuld i det hela men det som jag kan störa mig på är att ingen tycks ta i beaktande att P. är 17 år. 17! Hon är inget barn, men en förvirrad tonåring. Man gör dumma saker man ångrar och försöker reparera det bäst man kan och inte alltid på det bästa sättet. Man är sårbar, slänger ur sig saker man inte menar etc. Tycker inte att hon kallade dig manipulativ egentligen heller. Hon skrev vad hon kände men var noga med att förtydliga att det inte ÄR så.

  Dessutom stör det mig när folk skriver att Hugo förtjänade att få veta. Visst, men inte så här. Kan man må sämre än om en sådan här sak kommer fram på ett sådant här sätt? Tror inte det. Förnedrande. Det är verkligen inte hans känslor man tänkt på.

 313. alexandra

  asså nemo du e så fucking äcklig!! fy fan för dig. du har lika stort värde som en fästing typ. gå och dö snäälla.

  idiot

 314. Jennifer

  Konstigt att folk skriver ” det där handlar mellan dig,paulina och hugo” när tydligen hugo inte visste något om detta.. Och ifall man håller i en stor blogg, och skriver om alla skandaler som händer så kan det nog absolut inte bara handla om en viss klick.. Utan då är det ju självklart att ALLA kommer få reda på det?. Jag förstår mig inte på blåsta männsikor som tror sig kunna hålla saker och ting hemligt. Ni gjorde antagligen detta väldigt osmidigt, och då får man rent utav bara tänka så här “okej jag bugar och bockar,jag hade sex med henne jag gjorde det jävligt öppet.. hon hade ett förhållande, som hon sket i och därför tog jag chansen till att ha sex med henne eftersom hon ändå ville det själv” ..whatup!.Skitsamma, ni hade sex.. hade det inte varit så att ni hade kommit till den punkten att ni hade sex men att ni fortfarande hade strulat så var det ju bara inom sinnestid det skulle hända, eller att hon skulle ha sex med någon annan.. Lika bra att det kom upp nu då?. Slipper den där hugo slösa mer tid på något som gör att förhållandet går bakåt istället för fram.. Tråkigt bara att ni ska behöva göra er så här kända, och ställa till med sånt här kaos.. Ni kommer få leva hela livet med att veta att alla vet saker om er.. Men nöjen ändras och om ett tag kommer ni vara dom gammla bloggarna , när dessa 10 åringar som springer och leker kommer ha vuxit upp och inser att blogga kan få dom kända, eller någon dokusåpa vars det serveras mycket alkohol och ger en möjlighet att ha sex i tv.. men jag hoppas att ni löst era liv tillsdess!

 315. Maria

  Du borde kanske börja tänka på vilka du väljer att ligga med Nemo, bara ett tips…. Känns som om du kommer sitta i den här sitsen många gånger!

 316. Anonym

  Det finns bara en person som det är synd om och det är Hugo. Man kan inte skylla på att Paulina är 17 år (då 16år).

 317. Sara

  NEEEEEEEEEEMO!

  Tycker faktiskt att det är hennes ansvar att säga NEJ, det är hon som har kille, inte du. Tycker inte att det är ditt fel alls, så skit i de andra idiotiska kommentarerna här. HON har SJÄLV VALT att göra så här. Det är inget som du har valt åt henne. Det finns tillfällen överallt där man blir “inbjuden” att vara otrogen, vid dessa tillfällen väljer man att säga nej om man älskar sin partner. Inte fan skyller man på alkohol, “offret” man är otrogen med eller annat skit.

  Hade hon däremot sagt nej och du hade fortsatt så hade det ju varit en annan historia. Men som det ser ut nu så är det fan inte du som har gjort fel någonstans. DET ÄR INTE DITT FEL!

 318. amanda

  men eftersom du visste att paulina hade hugo, varför gjorde du det då? du kan inte hålla på och skylla allt på paulina, det tycker inte jag iallafall.. du är lika mycket med i det här som hon är, visst du var singel, men vafan spelar det för roll? du kunde ha stoppat det, eller hur?

 319. nemo din tönt

  nåt har uppenbarligen gått fel med dig… du behöver ju inte fucka andras förhållande för det. I D I O T!!!!!

 320. Göteborgare

  DU har aldrig tänkt på att folk kan ha fått uppfattningen av dig som en gående smitta genom alla dina ligg du hade i tylösand?
  Jag förstår att hugo skriver så som han gör om dig. har man sett hur du beter dig i tv. knullar med vad och vemsomhelst så får man ju faktiskt ta lite skit. Du har ju skapat den uppfattningen om dig själv.

  Och sprida vidare till Jockiboi att du legat med paulina var väl inte det smartaste? han verkar ju vara rätt så mediakåt. Grattis får man säga till dig som måste skryta om dina knull. du har blivit väldigt oattraktiv och respekten är nere på noll.

 321. Linnéa

  Jag tror alla har en liten del i vad som hände, Paulina kanske har den största delen i det, men alla var ändå med och medverkade. Paulina gick lite för långt då hon sökte kärlek/bekräftelse hos dig för att Hugo mest troligt inte visade att han älskade henne nog mycket. Du gillade Paulina och kände inte Hugo och på fyllan är det vanligt att man blir egoistiskt speciellt om du faktiskt gillade Paulina också.

 322. Anonym

  hur fan kan du leka med en liten 16 årings känslor och utnyttja läget att hon var full? klart att hon tycker det är roligt att bli uppraggad av en
  äldre snygg kille! skäms på dig att du förstörde hennes förhållande för en enda jävla orgasm. Hon är ju bara barnet!

 323. ÅÅÅÅÅÅÅÅH

  Har tyckt bra om dig tills nu men fy fan vad du sjunkte i mina ögon efter att hänga ut Paulina på det här sättet, seriöst hon är ett jävla barn som inte fattar bättre! DU ÄR VUXEN! Ta ditt ansvar

 324. ......

  Du är 23 paow är 16.
  “De ggr vi höll på var vi fulla. Självklart fel, absolut… MEN man är inte mer än människa.” Ja men du är en VUXEN människa, paulina är inte ens myndig. Hur många 16åringar gör inte misstag? Det är ju nu hon ska lära sig av dom, och det lär hon ju iofs verkligen göra nu.

  Visst är det knepigt när hon har en så stor blogg och alla tror att de har rätt till hennes privatliv, och visst har hugo rätt att vara besviken på henne, men sättet du och jockiboi utnyttjar henne på är skrämmande. Att du dessutom nu i efterhand ska fortsätta hälla salt i hennes sår känns bara omänskligt, tror du att du framstår bättre efter din och jockibois lilla insats? Tycker du att stämpeln “misslyckad patetiskt loser” är borttvättad nu?

 325. AnnaCarin

  Hej Nemo! Det är inte bara ditt fel även om du är delaktig i det,men tyvärr händer sånt här när man är full och så får man lida av det efteråt. Sen tyckte jag det var osjysst av Paow att skylla på dig man är ju som sagt två om det.
  Paow är ju oxå väldigt ung och kanske inte redo för ett förhållande för då gör man inte så här och dessutom så har hon ju satt eran vänskap på spel sånt kan ju vara svårt att reparera. om jag vore dig skulle jag fundera över om du kan lita på henne i fortsättningen. En sak ska du veta iaf jag är på din sida Nemo, du har fått tillräckligt med skit nu.Lova mig en sak nästa gång sånt här händer säg nej, även om det är lockande, du tjänar på det! Kram AnnaCarin

 326. Sad

  Igen, du begär om bekräftelse. Hela sverige älskar dig pg.a programmet och nu så blir du dö ledsen över att ”Jag målades upp till en misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket.” Shit, det är bara de människor med lite till liv som egentligen bryr sig om denna blogg värld. Det är inte så vi andra lever, bara ni!

  Det är inte ditt fel, NORMALA människor med hjärna och inte 16 åriga små chicks som Paulina 😉 kan förstå det!

  Dra inte oss alla läsare över en kant!

 327. alexandra

  “Jag målades upp till en misslyckad patetiskt loser med hela Svenska folket.”

  Ni bloggare har ju fått storhetsvansinne, herregud, hela svenska folket? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHA

 328. A

  Det är mest hennes fel, det håller jag med om, men samtidigt så är du inte helt oskyldig. Du hade sex med en tjej som hade en kille, och oavsett om du har någon skyldighet eller inte att vara trogen mot honom så är han människa. Och du som människa borde veta att bli bedragen inte är särskilt kul. Så du sårade också Hugo. Du visste ju såklart också att han skulle bli ledsen. Så det är bådas fel, men självklart mest Paulinas. Det är henne Hugo hade förtroende för, det är hon som sårade honom mest.

 329. natta

  du är ju helt vrickad i huvudet ifall du påstår att du inte gjort något fel eftersom du är singel. ifall du verkligen brydde dig om paulina skulle du aldrig bidra till det du gjorde. Att hon är otrogen mot Hugo. Jag hoppas Hugo ger dig en ordentlig smäll så du vaknar upp och inser hur äcklig du är.

 330. Anna

  Paulina är väldigt ung. Hur seriös är man när man är i hennes ålder? Då gör man många misstag.. Tror knappast att hon hade tänk gifta sig och skaffa barn med Hugo. Men du borde vara gammal nog att förstå att man inte håller på med upptagna tjejer!

  Visst hon gjorde fel men du är inte helt oskyldig heller. Förstår inte varför man ska ligga med någon som man vet är upptagen..? Jävligt lågt att skylla på spriten oxå. Jag menar, det är ju knappast så att ni inte alls visste vad ni gjorde.

 331. ollieh

  HAHA NEMO DU ÄR KUNG! Detta är de bästa du har gjort ! Åååh va grym du är ! HAHA du är min gud och jockiboi är min jesus. Hon som gjorde fel inte du! GOGO NEMO GOGO!

  AMEN

 332. Sara

  du är så ful. hehe ville bara säga det… tycker det är så lustigt med sånna här casanovor som tror att dom är snygga när dom ser ut som skit hehe. ha de bra!

 333. Lina

  För det första så hade inte Jocke något rätt att göra så mot Paulina, eftersom han själv har varit otrogen och ljuget för sin tjej om det TILLS programmet började sändas. Så han hade ABSOLUT ingen rätt att leka THE JUDGE. Det var en sak som var mellan Paulina,dig och Hugo.

  För det andra så kan man förstå Hugo, eftersom han är kille som verkligen var kär och när en annan kille kommer in i bilden då kommer svartsjukan fram.
  Synd att du fick stå ut med Hugo’s påhopp MEN du förtjänade det.

  Du gick in för hela grejen för att få ännu mer uppmärksamhet misstänker jag. Du ville att Paulina skulle vara otrogen för då kan du soak in glory av att du fick en brud att vara otrogen mot en kille som är snyggare, äldre och populär (allt du inte är).

  Det enda du har och komma med Nemo är att du har knullat hela Sverige. Och allt ligger ute på nätet och tro mig, när den dagen då du vill gifta dig kommer (då räknar jag att man har vuxit upp och har en riktig framtid) så kommer inte nån NORMAL tjej att vilja ha dig. Det är som med er killar , ni vill inte ha en sopptunna till knullhål som fru och vi vill inte ha en kuk som varit på alla möjliga hål i hela världen, tyvärr.

  Jag tycker dock att det är sjukt att folk faktiskt GILLAR dig och försvarar dig i allt du gör. Men det måste vara eftersom dem är på samma nivå som du är.

  Lycka till med livet och tro inte att du är bättre än Pauilina i detta. Du är minst lika skyldig. Du kunde ha stoppat det hela men du ville inte, eftersom du är kille och Hugo var din konkurans. Och tragiskt nog så lyckades du…Grattis!

  It takes two to tango, my unfriend.

 334. isa

  jag själv skulle aldrig kunna göra så mot en kille som hade flickvän för jag har haft äkta kärlek i mitt liv i snart tre år, låter kanske fjantigt men jag vet att man inte gör något sånt mot någon annan om man älskat en person någon gång. för man skulle aldrig vilja uppleva det själv, förstår du? äkta kärlek växer inte på träd.

  men klart det inte är ditt fel, det var paulinas val att vara otrogen med dig till och med två gånger eller fler.. så egentligen har du inte gjort något fel om inte din moral säger till ditt samvete att du gjort fel.

  ha det bra pussss

 335. J

  It takes two to tango… Klart att Paulina har begått det största brottet i den här soppan, det är väl ingen fråga om den saken. Men du visste att hon hade kille och ändå kunde du inte hålla tassarna borta. När ni myste och hånglade i Göteborg och du var förvirrad – DÄR redan borde dina varningsklockor ha sagt “stopp! Tjejen vet inte vad hon gör” och sagt ifrån. Istället lät du det hända.

  Nej, det är inte du som varit otrogen, och ja, jag tycker att Hugo borde rikta sin ilska mot Paulina mer än dig, men du är inte oskyldig heller.

  (vad gäller jockibois agerande tycker jag verkligen att “Hugo förtjänade veta sanningen” inte är ett hållbart försvar för vad Jocki gjorde. Om hans motiv bara var att försvara dig hade han gått rakt till Hugo med klippet, istället för att sprida ut det över internet. Istället passade han på att utnyttja situationen för lite mera läsare, lite mera publicitet. Det är fult. Riktigt fult.)

 336. Marie

  En sak bara.. “Jag höll igen. Av respekt. Respekt för Paulina och deras relation. Respekt för kärleken.” Nej Nemo, skriv inte så. Du VISSTE att hon hade pojkvän, därav DITT fel också! Hade du inte vetat det, så hade det inte varit ditt fel alls, men nu gjorde du bort dig. Hade du haft respekt för deras relation så hade du stoppat henne!

 337. Hasse

  Ni glömmer en sak, paow är 16 och nemo typ 25. Nemo visste att hon hade pojkvän. Nemo är ett jävla äckel som utnyttjat en full 16 åring. har en bekant som råkat ut för en allt för på nemo, det blev utskällning och hot om polisanmälan… Nemo är ett svin.

 338. Sandra

  Eftersom du visste hon hade klle bär du lika mycket skuld som Paulina. tråkigt men sant. Vet man att tjejen är upptagen FÅR man in te göra något, gör man det i alla fall visar man vilken vidrig person man är, i samma stil som att vara otrogen mot sin kille.

  Bra att Hugo fick veta men synd på sättet Jocke sa det.
  Alla förutom Hugo har gjort fel i detta, han förtjänar ganska många ursäkter och du har redan gjort det, bra.

 339. Maria

  Haha ja herre gud..
  Du kanske skulle ha varit “smart” och sagt nej från början när hon var på dig?
  men vad vet jag, vi alla är människor med olika tankar och vi alla gör väll snesteg

 340. S

  Jag har varit lite tveksam till dig och din person fram tills nu. Jag har inte hängt med i alla turer fram och tillbaka kring dig, Paulina och Hugo.. Men jag måste bara säga att efter du efter det här inlägget vuxit i mina ögon. Väldigt fint och bra skrivet! Självklart har du en (stor) del i det hela, men ansvaret vilar ändå till syvende och sist på Paulina. Sedan var det ju, precis som du skriver, inte det snällaste eller bästa sättet som Jocke avslöjade det hela på. Där kan man också tala om vem som lurat vem… Vem utgör sig för att vara kompis med någon för att sedan ringa upp denna person och spela in när denne talar ut till en ‘vän’. Man lär sig sånt här, vilka man kan lita på och inte, med tiden. Paulina är ung, förhoppningsvis lär hon sig så småningom. Jag vet inte riktigt var jag ville komma med det här… Jag vill mest bara säga att du med den här texten blivit en annan person för mig, en bättre. Jag hoppas att det går bra för dig och att du kan använda ditt kändisskap till något positivt! 🙂 puss!

 341. Mia

  It takes two to tango. Klart det inte är ditt ansvar att se till att hon är trogen mot sin pojkvän. Men eftersom hon var full och du inte sa nej så är du inte oskyldig. Jag förstår vad du försöker komma fram till och det är väl rätt. Men du hade kunnat säga nej. Du utnyttjade situationen och det var ditt val. Istället för att backa. Så du är minst lika skyldig som Paow är.

 342. Anonym

  Alltså jag tycker bara det är så sjukt synd att Jocke lade ut det som han gjorde.
  Jag vet att han bara ville väl, men liksom, det är inte bara Paulina som får skit nu.
  Det är både du, Jocke och Paulina.

  Du får skit för att du låg med en tjej med pojkvän (och kanske lite skit för att hon är x antal år yngre).
  Jocke får skit för att han gick bakom ryggen på Paulina, fick henne att lita på honom, för att kunna bevisa sanningen.
  Och Paulina får ju såklart skit för att ha varit otrogen.
  Jag tycker bara det är så jäääääääävla synd att det inte sköttes på ett smidigare sätt. Att det kunde ha gått till Hugo direkt. Att han kunde fått vetat det FRÅN någon, ENSAM person, och inte fått veta det tillsammans med halva sverige.

  Då hade Jocke sluppit få skit, och folk hade säkert sett situationen ur en annorlunda synvinkel.

  Jocke kommer få skit, du kommer få skit, och Paulina kommer få skit.
  Varesig ni förtjänar det eller inte. Och det är det som jag tycker är så synd, då jag inte ser någon utav er som en speciellt dålig person.

 343. anonym

  Till en början var det både paows och ditt fel. Du visste att hon hade kille och borde visat respekt, om inget för honom. Men det Paow gjorde var mycket mycket värre! Tror att paow är såhär liten i allas ögon nu….

 344. Anonym

  okej, för några minuter sen när jag läste Paulinas blogg så tyckte jag synd om henne..
  Jag kände verkligen med henne.

  Nu, när jag läste det här så förstår jag bättre.

  Otrohet är inte okej, inte alls.
  Och du kunde ha låtit bli när du visste att hon hade pojkvän, men sure alla är vi människor.
  ¨
  Felet ligger inte hos dig och inte hos hugo, det är hos paulina det ligger.

  Du är väl inte heller helt oskyldig i det hela, det tycker iallafall inte jag.
  Men det är som sagt inte dig skulden ska hamna hos.

  Jeje, det var väl det jag ville få ur mig.

 345. Sarah

  man är två om det ni gjorde, men jag förstår mig ändå inte på folk som försöker förstöra någons relation, du försökte kanske inte, men du var en del i det. Jag tycker att du också skulle ha backat! För det du gjorde visar inte på att du brydde dig om paulina

 346. Louise

  helt jävla rätt! det är likadant varje gång någon är otrogen. det är inte pojk- eller flickvännen som blir den dåliga personen utan den som han eller hon var otrogen med! DET är sjukt. det finns ingen som helst rätt till att bli arg på den personen. vem som helst skulle ta chansen om man tycker om personen eller bara tycker att hon/han är sjuukt snygg. SKÄMS alla otrogna jävlar. dö i en eld eller hoppa från en bro.

 347. Sara

  Håller med dig nemo. Är så jävla trött på att alla ska tycka synd om “lilla paow” när de är hon som har skämt ut sig totalt. Tycker synd om dig som har stått ut med att vara “boven” i de hela. Men nu vet alla sanningen och det är PAOW som har varit falsk.
  Du är störtskön Nemo =)

Annons
stats