Thailand i Januari? | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Thailand i Januari?

Jag började tänka lite igår. Jag fick en vision. En tanke. Ett önskescenario. Min terapeut talar mycket om det också. Att jag liksom inte är redo att binda mig ännu. Att settle down. Lugna mig. Fästa mig på ett och samma ställe. Jag är inte riktigt där ännu. Jag blir alldeles för rastlös. Jag känner mig låst och blir obekväm. Jag vill ha möjligheten att röra på mig. Jag vill inte behöva känna mig tvingad till något. Just därför fuckade domen kring nyår upp för mig så mycket. Jag måste träffa min terapeut en gång i veckan… Och visst, det ger mycket. Jag trivs hos henne. Med henne. Det funkar bra. Men det suger att vara fast i Sverige. Det suger att inte kunna sticka iväg nånstans lite spontant. För folk gör ju sånt! Folk tar sitt pick och pack och bara drar… Och se hur kul dom har sen! Se hur mycket dom växer som människor. Se hur mycket dom lär sig! Jag har så många vänner som bara dragit… Till USA, Peru, England, Frankrike, Tyskland och andra länder. Och INGEN har ångrat sig.

Min “övervakning” går ut den 13:e Januari. Jag har en idé som jag funderar lite på. Jag har många vänner som jobbat nere i Thailand. Jag har en vän som heter Matilda som drar ner redan nu nästa vecka. Hon är även nära med alla chefer där nere och hon har sagt att hon kan lösa kneg till mig där nere. Jag skulle vilja bara ta det lugnt fram tills dess. Jobba så mycket som det bara går här hemma, gymma järnet och leva helt nyktert.

Jag vet att jag sagt liknande så många gånger men drömmen vore att klara av det. Att faktiskt bara köra sjukt seriöst i några månader. Hoppa på dieten som mamma och lillebror kör, ta hand om sig själv, ta det lugnt, jobba, gymma hårt och bara må bra. Sen när tiden är mogen så drar man ner till Thailand några månader. Piggare och fräshare än någonsin. Typ från i mitten av Januari till April kanske. Thailand som man hört så makalöst mycket bra om. Thailand som alla älskar. Jag tror att jag skulle klara allt det jag precis nämnt om jag gav mig fan på det. Om jag började umgås med folk som inte dricker och festar så jävligt. Och varför skulle jag inte klara det förresten? Oscar dricker ju inte alkohol på hela året. Leo ska även han köra nyktert till Julafton. Så egentligen talar inget för att jag INTE skulle klara det.

Det är absolut inget spikat ännu.

Det är mer tankar och spekulationer.

Drömmar och visioner.

Men visst satan hade det varit fett.

Bara tanken är svindlande…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. pips

  Sanna:
  det går alldeles utmärkt att åka till USA trots att man är med i belastningsregistret. Var där senast 2 veckor sedan, och jag har en massa jävla prickar där. Bara att skita i att uppge vissa saker…. antar att du är en JÄTTEVAN USA resenär……

 2. tuldis

  Tänk inte så mkt nemo, bara kom ner. Där nere kan du koppla av och i.te känna press på saker du gör här hemma, lägenhet, flickvän. ,körkort allt de du har panik över… Klart sånt behövs sen men Thailand i 4 månader kommer vara bra för dig och som du säger man växer som människa

 3. Marcus

  Tjena jag läser inte din blogg så ofta men nu har jag läst bakåt i tiden och hittade ett inlägg där du skrev om senaste året. Jag var i Köping när ni hade eran barturné och tyckte det var kul men jag såg nu att du tyckte Köping va bland dom sämre. Varför var det inge bra? Vad jag mins hade alla skitkul och stog framme vid er. Här är inlägget om du inte vill leta; http://nemo.myshowroom.se/lite-tankar-kring-det-senaste-aret.
   

 4. fetak

  Du skulle inte klara det just för att du inte är redo “att settle down”. Tänk, du svarar på din egen fråga men missar det uppenbara.

 5. Nea

  det bästa med dig är att du kan och klarar vad fan du helst vill, bara du bestämmer dig. det går lixom inte att tvivla på dig nemo.
  <3

 6. Sanna

  Tänk på att du tyvärr aldrig kommer att kunna åka till usa nu när du är med i belastningsregistret. Speciellt inte för det du är dömd för.
   
   

Annons
stats