It´s over. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

It´s over.

Jag bröt upp med Amanda igår. Det blir bäst så. Hon förtjänar någon som kan ge lika mycket kärlek som hon vill ge. Det är en klyscha att säga men felet ligger verkligen inte hos henne, det ligger hos mig. Jag är alldeles för trasig och ego för en relation just nu. Jag kan heller inte vara ihop med någon av empati. Det blir komplicerat och svårt när man inte ligger på samma nivå emotionellt. En närstående sa till mig en gång att man ska inte vara tillsammans med någon förrän man själv är hel. Då blir det som att man missbrukar relationer. Man använder någon annan som ursäkt för sitt eget trasiga jag. Mår du inte bra själv så ska du heller inte försöka använda någon annan för att må bra. Tänker bespara er vidare detaljer av respekt till Amanda. Jag önskar henne all lycka i framtiden och är helt säker på att hon kommer finna någon fantastisk kille. Förmodligen snarare än vad hon själv tror. Tack för den här tiden älskade fina du.

193313_10150104816951008_561986007_6871039_2340635_o

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Folk verkar inte förstå hur påfrestande det är att vara i ett förhållande där det ena parten inte mår bra.
  Har själv haft obehandlad djup depression i flera år nu och det tärde på mitt förhållande med mitt ex.
  Det kan inte vara lätt att vara med en person som är instabil emotionellt, för det trycker faktiskt ner den andra mer än vad man egentligen tror.

  Om Amanda är rätt kvinna för Nemo så kanske hon väntar på honom tills han mår bra igen?
  Finns inget som säger att de Inte kommer komma tillbaka till varandra igen.

 2. Kiddo

  Du är grym, Nemo!
  Är man inte kär, så är man inte.
  Har många vänner som går in i ett förhållande utan några känslor alls – dom tänker mer på partnerns lycka, än deras egen.

  Ibland MÅSTE man vara ego, så är det bara.
  Vill förresten ge cred till din skrivbegåvning, you rock!

 3. Sofia.

  Verkligen tråkigt att höra Nemo. Men det var verkligen starkt gjort av dig!

  Du är bäst Nemo.
  Kram Sofia. <3

 4. Lisa

  “you can’t love no on else until you love you.”
  och visst, äkta kärlek kan övervinna allt även om man har en trasig själ, men vafan. känner man att det är mer än man klarar av så ska man inte fortsätta, även om det är det bästa som någonsin hänt en.

  man gör sina val i livet, och nemo valde att försöka lappa ihop sig själv istället för att kanske dra ner amanda till hans trasighet, vad vet jag? men mår han bättre av detta så är det självklart man ska stötta honom i hans val!
  herregud människor, sluta hacka på honom.

 5. Ronja

  Men “Linnea” och “N” och andra människor som pekar på hans “feghet”, har ni någonsin varit i samma situation? Det han gör nu är av ren jävla styrka. Hur ska man kunna ta hand om någon annan när man inte ens kan ta hand om sig själv? Jag vet verkligen vad jag pratade om, efter jag brutit upp med mitt ex var jag ensam och sårad men jag hittade mig själv. Låter lökigt men det är så jävla sant. Man måste kunna leva med sig själv innan man kan leva med någon annan.

 6. Anja

  Jag förstår helt ärligt inte hur du ens kunde låta dig själv gå in i ett förhållande. Hur länge höll detta då? 3 månader typ? Ni borde vara sjukt nykära fortfarande. Uppenbarligen är hon fortfarande det i dig. Men att du knappt bryr dig om henne och säger att hon kommer finna någon ny, snart.. du kan inte haft några starka känslor för henne. Tror du hon vill höra sånt nu? Jag förstår precis hur hon känner just nu, men jag förstår dig med.. eller ja, jag kan tänkta mig in i det. Men när du mår som du gör så borde du aldrig skaffat flickvän från första början. Du borde lägga ner tjejer helt nu tills du blir normal igen. Hur kan du må så himla dåligt hela tiden? Jag vet att det är din blogg och du skriver såklart vad du vill. Men det är otroligt oattraktivt med en kille som mår så dåligt som du gör hela tiden, verkar deppig, ego. Så att du fann en sån fin tjej som Amanda som verkligen verkade gilla dig..

  Lycka till med att finna en sån tjej till.

 7. N

  Det där är det svagaste inlägget jag någonsin sett någon skriva. Vad menar du att ska få en att må bra? Att sitta med dig själv och kolla dig i en spegel och prata med dig själv eller? Det är skillnad på att må bra med någon annan, med den man älskar, med de människor man tycker om och att bearbeta med alla andra, man ska bearbeta sina egna problem själv och umgås med sina vänner, flickvän och familj för att det ska bli lättare. Det där är bara bullshit att man behöver tid för sig själv för att må bättre, ingen mår bra ensam, INGEN. Du lägger ut ett par kort, utan siffror, utan symboler, bara för att försöka göra det snyggt, eller vadå? “Önskar henne all lycka i världen bla bla bla” Du tror att det är det hon behöver höra. Det här var ingen förklaring till VARFÖR du lämnade henne, har du förklarat det för henne? Eller du kanske är för svag för det. Styrka är när man kämpar tills man inte orkar mer, styrka är när man reser sig upp från botten, även fast man vet att man kommer ramla ner. Vem tror du ska hjälpa dig upp från botten när du ligger där? Du själv? Lycka till säger jag bara. Jag tycker bara det här är en patetisk bortförklaring och du får säga vad du vill, hur gammal är du? 25? Väx upp.

 8. Kalle

  det var ganska väntat att hon skulle lämna dig nu när hon förstått du att är historia i “kändisvärlden”.

 9. Maddo

  Nemos val – Nemos beslut – Ni förstår.
  Han följer bara sitt hjärta. Som för övrigt är bland det största i bloggvärlden.
  Du är kung Nemo!

 10. Linnéa :)

  Låt honom vara. Vill har inte vara med henne ”just nu” så vill han inte. Ibland är det lättare att säga saker på ett sätt. Klart man kan om man verkligen vill, men det vill har ju tydligen inte. Det är väl nemos val och ingen annan. Jag tycker det var fint skrivet för att visa respekt mot amanda om inte annat.

 11. Cassandra

  Gud vad tråkigt! Men, det var nog för det bättre. Förstår absolut hur du menar med “man måste vara hel själv först”, praktiskt taget samma grej som uttrycket “Innan du på riktigt kan älska någon annan, måste du först älska dig själv”. Är det menat, så kommer era vägar korsas igen, när ni är på samma nivå här i livet! Kämpa på och stay strong, du är värt ett bra liv!

 12. Sara

  du e ju förfan dum i huvudet. :S antingen har du inte känslor för henne, eller så har du aldrig haft de. så enkelt e de inte att göra slut. ingen mår bra hela tidne, hon är ju helt förstörd nu.. du söker bara uppmärksamheten :S usch

 13. Linda

  Jag ville bara säga att du hjälper mig varje dag. Att gå in på din blogg och läsa dina ärliga inlägg om hur du mår känns otroligt bra för mig. Jag är själv i en svacka och att veta att det finns fler än jag som kämpar varje dag hjälper mig.
  Många styrkekramar till dig!

 14. Tess

  Jag tycker du ska sluta använda “ditt trasiga jag” som ursäkt!
  Bearbera dig själv, ta tag i dig själv, sök hjälp för dig själv.

 15. Irina

  tycker verkligen linnea har en poäng! Att säga att man måste ta itu med sig själv yadayada är att smita…vill man verkligen så går det ändå. Jag tycker synd om Amanda som verkar ha gått in för detta till 100% och sen blir lämnad :c

 16. Lena

  Hoppas ni hittar tillbaka till varann när du känner dig hel igen…

  Ni var otroligt söta ihop, och jag tror att du behöver någon vid din sida som ställer upp så helhjärtat som Amanda nu har gjort!

  Tillsammans kan kärlek växa !

 17. fetak

  Titty har en poäng. Även om jag inte skulle uttrycka mig på samma sätt så får han/hon mitt medhåll.

 18. Malin

  Jag tycker att du har gjort ett bra val Nemo. Att du ordnar upp ditt liv först. Jag tycker det är synd att ni har gjort slut, men är det rätt beslut så är det. Jag hoppas du har gjort det rätta, det är bara du som vet. Du är förövrigt så bra!!

 19. linnea

  nemo. den enkla vägen väljer du. alkoholistens väg. enklast så. slippa göra ngn ledsen,sårad. dricka som man vill. skönare för dig. det är en egohandling sominte handlar om att du måste bli hel. du vill inte bli hel. hade du velat det hade du ju sökt all hjälp som finns,och kämpat. fördig själv.och då hade du haft allkärlek från amanda kvar. min kille gjorde samma sak. jag älskar dig,sa han. MEN jag kan inte se på hur jag sårar dig hela tiden. så jag drar, sa han. blir bäst så, sa han. för vem? för honom: alkohol och festtande utan att såra någon, skönt. för mig: ett brustet hjärta. ” jag kan inte vara tillsammans mednågon. jag kan inte ha ett förhållande med någon”. dessa ord betydde: ” jag vill dricka, supa, bete mig som en jävel. jag vill inte ha några krav, inget ansvar. det blir så jobbigt.” för faaaan, kom inte och säg att du älskar mig! så har jag känt tusen gången. linnea

 20. H

  Signaturen “titty” kan gå och ta sig.
  Jag vill inte komma här och säga hur ert förhållande är, vad du/ni borde göra. Det vet ni bäst själva, men tänkte bara ge lite perspektiv på saken.

  När jag och min nuvarande kille träffades så gick jag bara några veckor senare in i en depression som varade i ett år. Jag trodde på tesen att “man måste kunna älska sig själv innan man kan älska någon annan”. Jag överbevisade mig själv, det var ett tufft jävla år, men han fanns där för mig, lyssnade, stod ut och gav mig svängrum och förståelse. Det viktigaste var att vi gjorde det tillsammans, jag stod där i kaoset och han höll upp mig när jag tillät och jag gav honom all min kärlek som rymdes i min kropp när jag väl kunde. Det var tufft, men det visade sig vara möjligt. Både han och jag fick stå ut med mycket, men vi lyckades och mycket tack vare att vi är väldigt öppna i relationen och förstående, precis så som du och Amanda verkar vara.

  Men nu vet du att det är fullt möjligt att finna sig själv, vara deprimerad, träffa en psykolog, bryta ihop, vara extremt vilsen, försöka finna sig själv och hata sig själv och samtidigt älska en person och leva i ett förhållande med denne. Stundtals svårt, men det funkar. Det är värt det.

  Hoppas saker och ting löser sig för dig och Amanda <3

 21. Therese

  Mår man själv dåligt, kan man inte få nån annan att må bra heller…. Ta hand om den viktigaste personen i ditt liv Nemo, dig själv <3 Kram <3

 22. Bettan

  Man kan ju skylla på att man är skadat gods för alltid och för allt man inte orkar ta ansvar över. Eller så jobbar man på att man är skadat gods och inte kör över allt och alla på vägen.

 23. tildy

  nemo bry dej int om vad andra säger! du vet vad som är bäst för dej och andra i din omgivning. allt kommer bli bra, och du kommer hitta kärlek då du är redo för det.
  ha det bra! puss&kram <3

 24. Fanny

  Ni vet ju inte vad de hade i sitt förhållande. Det är sant det Nemo säger, man ska verkligen inte vara tillsammans med någon om man inte är redo att ge lika mycket kärlek tillbaka. Men samtidigt inte falla för en tjej om man inte är redo att fånga henne. Det betyder inte att han inte älskar henne för det. Han gjorde förmodligen det för hennes eget bästa. Amanda verkar ju må riktigt dåligt. Men så beroende av en människa är inte bra att bli. Man måste stå på sig, vara stark och gå vidare. Man lever en gång, detta är inte slutet på livet bara för att ett förhållande dog. Däremot behöver ni inte vara mot Nemo och Amanda om ni inte vet vad de går igenom just nu. Det är svårt och förmodligen svårare än många tror som bara hackar på dem nu. De mår nog inte bättre av det.

 25. titty

  Amen vilket jääääävla daltande från fjortismaffian härinne. Så vad har vi?
  I ena ringhörnan:
  en alkoholiserad, nervsjuk sexdömd f.d glömd-för-länge-sedan dokusåpadeltagare. Den enda behållningen han har är att kanske tjäna några 100-lappar på sin blogg. Det enda sättet att stilla hans ego är att hänga ut sig själv i en blogg.

  Andra ringhörna:

  En brud med bokstavsdiagnos som måste kämpa sig igenom gymnasiet 100 ggr om. (kom igen. GYMNASIET!) Ska hon gå om högskolan 300 ggr sen? Den blonda amanda föll för bad boy nemo och är självmordsbenägen efter 3 månaders knullande. HAHAHA. Låt mig skratta.

  Detta är så innerligt patetiskt att jag vill bort, ifrån, denna bloggvärld. Fula c-kändisar maler på och spiller sin smutsiga byk över oss. USCH!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. Anna

  Cornelis: Håller med dej fullständigt. Lätt att man drar ner sej själv för att det är så mkt snack om att man måste hitta dej själv, typ annars kan man inte leva. Alla har sina problem – dom är en del av livet. Ska man sluta leva tills man “löst allt”? Det håller inte..

 27. Evelina

  Vilka jävla idioter de finns. Om Nemo känner att han måste hitta sig själv och ta itu med hans problem för att kunna fokusera TOTALT på Amanda är det väl hans val och ingen annans? Om det är äkta kärlek så kan den flamma upp igen senare! Ingen av oss som läser Nemos blogg vet den exakta anledningen till det här så va bara tyst!
  Ta hand om dig Nemo!

 28. emma

  Det är så jävla osant så det finns inte!!!!!!!!!!!!!!
  Det spelar ingen roll HUR dåligt man än mår, äkta kärlek är det enda som kan få det att läka helt. Jag blir så jävla ledsen. Tänk om amanda är din The One, tänk om du inser det efter år? När hon aldrig skulle kunna vara med dig igen. Då har du förstört allt, vill du verkligen gå miste om det?
  Säger bara en sak, lyssna för fan aldrig på vad nån annan säger och sen följ det, lyssna på ditt hjärta, följ ditt hjärta, noga.
  Om det nu är så att det var något äkta där inne, så kommer du ändra dig. Men hoppas för eran skull att du gör det himla snart.

 29. Cornelis

  ähum.
  tycker detta faktiskt är jävligt löjligt. vem har sagt att man måste “hitta sej själv” för att må som man vill? det är ett jävla ilandsproblem och påhitt precis som att nästa steg att hitta sig själv ja det måste ske i ett buddhistiskt tempel i indien för det går inte att göra på en parkbänk i bandhagen. det är löjligt att göra slut med din tjej om du gör det för en sån anledning om du fortfarande älskar henne och egentligen vill vara tillsammans men “måste ta itu med dej själv” först. vem har sagt att det inte går att lägga fokus på 2 saker samtidigt? visserligen sägs det att killar bara kan tänka på en sak i taget men det är lika tramsigt som ovanstående. vi gör alltid massa saker samtidigt, bara idiotiska självupptagna kontrollfreaks kan bara göra en sak i sänder.
  tycker de flesta förstorar upp saker till onödiga proportioner istället för att ta det lugnt och en dag i taget och inte ta sej själv på alldeles för stort allvar, för vad är problemet egentligen? börja att njuta för stunden, sluta tänk hela jävla tiden, det ger bara näring till mer problem om man ska sönderanalysera saker hela tiden, som en teoretisk hypokondriker!
  det gäller bara att respektera och ha förståelse för sin partners behov, kärlek behöver inte vara så jävla komplicerat det är vi människor som gör den så. därför, tagga ner istället. en till sak som är löjlig och gör att nemos resonemang inte håller är att han skulle ju aldrig avsluta en relation till sin familj eller vänner pga. sig själv! han skulle inte säga tack och hejdå till sin mamma och säga att hon kommer hitta en ny fantisk son eller hur? eller säga upp vänskapen med sina kompisar. vad är skillnaden på familj, vänner och partner? dravel. kom ner på jorden och slappna av.

 30. Anette

  Förstår precis, man måste nog känna sig hel själv först innan man ger sig in i en relation, försöker själv o bli hel nu o det är tufft. Ta hand om dig, kram

 31. Mia

  OJ..vad tråkigt att höra.verkligen.Efter allt man läst från både dig och Amanda.om hur mycket ni tycker om varandra..:/
  Men det kanske är bäst så..
  Iaf,stöttar dig i allt det hårda Nemo,om man nu kan säga så..
  Lycka till,jag hoppas allting går bra för både dig och Amanda.

  Jag fortsätter slava din blogg!

Annons
stats