Rundar av kvällen... | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Rundar av kvällen…

Baksidan med att ha en stor blogg. Det är precis det jag upplever just nu. Folks jävla snack och förmåga att lägga sig i saker dom inte ens har med att göra. Folk drar förhastade slutsatser utan ordentligt med kött på benen. Det är något jag kan störa mig på något så grovt. Kommentarer som är helt tagna ur luften. Såna där totalt ologiska uttalanden som verkligen inte går ihop. Irriterande som fan. Menar självklart inte er alla men några få av er. Ni som inte är “riktiga” läsare utan bara kommer in nu för att “något har hänt” och nu har ni chansen att gnälla lite. Klaga lite. Döma lite. Ni känner uppenbarligen inte mig. Eller Amanda. Och ni vet bara en bråkdel av allt. Så lägg bara ner allt skitsnack era förutfattade meningar nu per omgående tack. Ni får gärna gå in på hennes blogg och stötta henne, men att bara komma in och gnälla här. Utan att egentligen vara insatta i hela historia. Ja, vad fan ger det er egentligen? Vad får ni ut av det? Suck. Och for your notice, detta blir det sista jag nämner angående hela den här Amandagrejen.

Soft kväll idag dock. Bara suttit hemma med mamma och lillebror. Kollat TV. Myst med katten. Pratat. Imorgon ska jag ut på stan och sprätta CV:s i butiker! Jag ska ha positiv inställning när jag glider runt. Jag ska gå in med inställningen att jag är bäst. Jag har bra referenser. Det ska nog gå bra. Bara jag ger det en ärlig chans och verkligen satsar hårt. Aktivt. Intensivt. Jag kan inte masa runt och vara nervös och orolig för att någon ska känna igen mig. Då kommer det självklart gå åt helvette. Inställningen är otroligt viktig. Det blir vad man gör det till alltså. Ska försöka gymma och sola i morgon också. Så kan man sedan på kvällen gå till sängs med gott samvete. Känna att man gjort något vettigt av dagen. Det vore härligt!

bajs222

Bjuder avslutningsvis på en gammal (tidigare osedd) bild från Tunisien. Är jag mig lik? Haha, gillar hur tröjan matchar hårfärgen. Ja, herregud. Man har ju haft konstiga frisyrer genom åren minst sagt… Men men, god natt på er.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna (Whatsername)

  Lycka till med jobbsökandet! Tänk på att inte jante-fjanta dig, utan våga stå för det du är bra på och tryck på det! Man kommer ingen vart genom att vara jante och aldrig våga erkänna när man gjort något bra.

 2. Majza

  Är det inte rätt uppenbart Nemo?
  Amanda dög när du låg nere för räkning, och ingen ville veta av dig..

  Nu stundar sommaren och lite häftiga events. Det kanske ger några minuter till i rampljuset och bekräftelse från brudarna..

  Stå för den du är istället för att försöka hitta på patetiska ursäkter.

  Det tjänar du på i längden, allt annat blir bara pinsamt unge gosse!

 3. Sanna

  Men snälla lia Nemo, du får liksom skylla dig själv om du väljer att skriva inlägg om vissa ämnen. Då kommenterar människor, anledningen med en blogg. Larvigt och ganska idiotiskt av dig att inte palla med alla kommentarer.
  Jag har aldrig menat att man skall kunna ta emot hatiska kommentarer men du tycks inte klara av något om det inte är i samma tycke som du.

  Nej du kanske aldrig skrev att du var kär i Amanda, men du skrev väldigt många gånger hur denna tjej var det bästa som hänt dig osv osv osv osv osv osv osv. Synonymer till just ordet kär. Du tycks ha uppmuntrat henne lite väl till att tro det var ni två mot världen.
  I mitt tycke har du fått henne att tro det var ni, sedan när du fått ditt valde du att gå, medan hon ännu hänger kvar. Det är din uppgift att sopa upp det du tagit sönder. Absolut inte som förhållande MEN SOM VÄN!!

 4. nils

  Du fattar nog inte ens själv vad du gör mot andra människor. Okej att behandla sig själv som skit, men att göra det mot andra är så jävla lågt. Riktigt illa. Hoppas du inte träffar nån annan brud att såra på ett bra tag!

 5. tony

  Ewa-Marie men vissa skriver om saker som inte ens är nära sanningen. Du vet själv att du också skulle bli upprörd ifall nån idiot kommer in med noll koll och bara snackar massa skit. Om du inte vet någonting om händelsen ska du väll inte skriva något som inte har hänt, eller massa påhitt. Visst det är en blogg. Men vem som helst skulle bli upprörd om folk kommer in och kommenterar saker som inte ens är sant utan gissar sig till sanningen., och tror att dem själva har så rätt.

 6. Ewa-Marie

  Skriv en dagbok istället då om du inte vill ha folks åsikter om ditt liv eller stäng ner möjligheten att kommentera. Du vill skriva o förmedla -annars skulle du inte ha en öppen blogg o skriva en bok. Kanske bra om du kunde gå o prata med någon som lär dig hantera verkligheten o få dig att förstå dina handlingars motiv o konsekvenser. Så blir du inte lika upprörd när folk kritiserar o kommenterar. Du kan inte ta till dig allt som du ogillar.

 7. Marlene

  Man styr inte över sina känslor och blir inte alltid som man tänkt sig. Lycka till med jobbsökandet! 🙂

 8. Isabelle

  Lycka till med jobbsökandet Nemo! Kmr gå kanon, bara man är positiv så går det fint 🙂 Härligt att se, att du fortsätter blogga trots alla negativa kommentarer, du skriver en bra blogg. Keep it up!

Annons
stats