Precis gymmat. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Precis gymmat.

Helt slut. Nu blir det jobb hela kvällen. Vad gör ni? Har ni något kul att berätta? Berätta något kul så kan jag läsa de ikväll när jag slutar! Typ om hur ni förlorade oskulden, eller tipsa om eran favoritlåt just nu… Ja, bara nåt. Okej? Bra.

20110830-041951.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Oskuldshistoria då? Hehe, ja det var med en kille jag var på G med. Jag var 14, han 16 och också oskuld. Vi låg i sängen och hade vårt lilla roliga, liksom byggde upp till den stora stunden… sen plingar det i hans mobil…  han hade fått ett sms från sin mamma där det stod “Börja göra dig i ordning, jag är där på 4-5 minuter!” detta var ju, såklart, ett hemskt olyckligt sms och han såg hemskt nere ut där han letade efter tröjan igen… jag å andra sidan var redan så upptänd att jag ville ju verkligen inte sluta precis då vi skulle komma till den roliga delen, så ja… Jag sa nått i stil med “ärsch nu kör vi, sluta krångla och av med byxorna!” sen körde vi på, det blev in-ut-sprut-metoden och varade väl en 30 sekunder till en minut kanske, sen slängde han på sig kläderna och försvann.

  … jag låg kvar i sängen och upptäckte när han farit att kondomen spruckit… magknip! xD
  ag kanske ångrar detta nu lite, litegranna sådär… 😛

 2. Mathilda

  Min “oskulds-historia” är tråkig, men kan berätta att jag träffade en “trevlig och ärlig” kille i fredags. Jag är 17 och han 22, han berättade efter att vi hade legat ute i skogen att han har tjej, ärligt värre! 😉
  Har även en stor jävla “felträff” ungefär 7 cm från själva “byn” hehe, så man kan ju nästan gissa sig fram till att båda var fulla.

 3. Maja

  Min oskuldshistoria är så tråkig….kan dock meddela att jag väntade 11 månader från det att jag blev tillsammans med grabben tills vi hade sex…var 16 år.
  Sen kan jag berätta att jag har en AIK-tatuering, så vi kommer aldrig ligga med varandra, och det går bättre för gnaget än för Bajen 😉 Kul va?

 4. Sandra

  Lite småraandom sådär! Men en sak som du måste prova, om du inte redan har.. Är ett stort glas med kall mjölk och en limpsmörgås med falukorv på( gärna en bamsing från Norrland)!!Förstår att chansen är rätt så liten men  man kan ju alltid hoppas! Tro mig, det är ALLTID  Lika lyckat såväl som efter en bra- som dålig utgång!:)
  Ps! om du vill se en riktigt vrickad, kul film så rekomenderar jag starkt ” your highness”:) Antigen så älskar, eller hatar man den! hare bra!:)

 5. B

  Hahah tar de där seriöst med att du verkligen ville läsa ha-sex-första-gångenhistorier, så nu berättar jag.
  Jag var fjorton(tre månader från att fylla femton) Jag var på fest(tentafest) hos min kusin som pluggade i en annan stad. På den här festen var det bara massa studenter, dvs att dom flesta va över 20, men jag struntade i att säga min riktiga ålder och drog till med att jag skulle fylla 18 istället för 15. Iaf, under kvällens gång lyckades jag strula med två stycken( inte någon av dom som tog min oskuld)  men till slut, när jag var hyfsat full går jag fram och börjar stöta på en tredje killen(vi kallar honom Jesper) Han blev kanske inte överförtjust eftersom han visste att jag hade strulat med 2 killar innan, men han sa iaf till mig, när jag sa att han va snygg och när jag försökte aa typ smeka honom, att vi helt enkelt fick se vart kvällen leder. DEN kvällen blev det inget, men eftersom min kusin och Jesper var nära vänner, så träffades vi kvällen efter och vi sov tillsammans. Inte heller den natten blev de något. Men jag åkte hem till min stad, och han fick tag på mitt nummer. Vi smsade och pratat med varandra i telefon i princip varje dag. Hahah jag har ju glömt att skriva, han var 23 och visste inget om min riktiga ålder. Iaf så slutade det med att jag 5 veckor senare åkte tillbaka till min kusin för att hälsa på henne och jag skulle bo hos henne från torsdag till söndag. Det slutade med att jag sov hos den här Jesper de tre nätterna. De två första nätterna var det bara smeksex och det blev inget riktigt sex för att jag inte riktigt vågade, men för att vara ärlig, det gick hett till hehe.. Men så den tredje natten låg vi med varandra, det konstiga var att det inte kändes konstigt alls. De var bara naturligt typ, och sjukt härligt!! Anledningen till att jag tvekade innan var att jag visste att om han skulle få reda på min riktiga ålder och vi hade haft sex, så hade han typ dödat mig. Men jag gjorde det för hans skull, och lite för min egen också såklart! Så det var så jag förlorade min oskuld, med en 8 år äldre snubbe. Såååå najjjssss
  Kanske ska tillägga att han på min 15-årsdag fick reda på hur gammal jag egentligen var. GASSSHH, sjukt va jag har ljugit egentligen. Och jag ångrar jättemycket att jag ljög. Men men, kan inte direkt ha de ogjort.
  Hahha nu tyckte du säkert att de blev tråkigt. Så jag lägger av att skriva nu, pussssss<3

 6. Ronja

  Kan väll bidra med min oskuldshistoria, jag var 12 en vecka från att fylla 13. Jag och killen hade precis gjort slut för ca en vecka sedan, men vi bestämdes för att träffas ändå och se på film, som vänner. Men det gick som det gick, jag hade varit på honom mycket när vi var tillsammans att vi skulle vänta tills jag fyllde 13 eftersom han var 6år äldre än mig. Men ja det slutade med att vi hamnade i sängen och hade sex, kan säga att det inte var det bästa jag varit med om sedan dess men det var helt okej för att vara första gången och “uppfyllde mina förväntningar” kan man säga. 

 7. lisa

  min oskuldshistoria är inget värt att berätta, gamla vanliga, typ på ett hotellrum när jag var 15.
  men bästa låten är Alexis Weak – 112  😀
   

 8. Elin

  Hallå Nemo ! Hur jag förlorade oskulden ? Jadu haha det är antingen tragiskt eller komiskt..beroende hur man ser på det. Jag själv väljer att se det från den komiska sidan :). Jag hade pratat med killen i fråga på lunarstorm ganska länge, när vi helt plötsligt bestämde oss för att han skulle få ta min oskuld, ville helt enkelt inte vänta längre, var strax före jag fyllde 18. Han bodde på en internatskola i en liten håla i Skåne, de fick egentligen inte ha besök där nattetid men de lyckades smussla in mig.
  De delade i varje fall rum, så den här killen hade rum ihop med en polare.
  Sen till själva grejen..han var så sjukt nervös så det funkade inte haha…så han gav upp, kvittade vad jag gjorde, det gick bara inte..Hans killkompis var ju där i sin säng och säger då jag kan testa…så ja tänkte va fan har jag åkt så långt för att få det gjort så varför inte ? Det gick bättre för honom 🙂 . Första gången är väl aldrig något vidare har jag hört, men jag tycker det var nice .
  Visst hade gärna velat gjort det med någon jag var tillsammans med  , så det hade blivit mer speciellt osv, men jag ångrar mig inte trots allt, det var en kul grej, inga känslor inblandade, okompliserat.
  Ha de gött 🙂
   
   

Annons
stats