Oscarsgalan. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Oscarsgalan.

Såg typ halva uppesitterkvällan igår med Filip & Fredrik. Sen somnade jag. Eller sen tvingade Amanda mig att stänga av för hon ville sova. Synd. Hehe. Men fan, man har slutat förvånats över Filip och Fredriks storhet. Dom är verkligen geniala. Så jävla bra. Så roliga. Så smarta. Så kvicka. Man blir nästan lite bitter när man ser dom. Eller avundsjuk snarare. Så genuint perfekta media-personligheter alltså. Man ska fan vara stolt över att man lever under samma tid som dessa 2, för så känns det fan. Och jag överdriver inte nu. Folk i Sverige kommer prata & minnas Filip och Fredrik i hundratals år.

Förresten, måste bara påpeka en grej. Ni som tycker Eric och Mackan är bättre än Filip och Fredrik. Alltså, behöver jag ens påpeka hur okunniga och blinda ni är? Att människor som ni ens existerar är en synd och skam för vårt rike. Sånt kan jag provocera mig som fasiken på. FF är 7 resor smartare, roligare och bättre. På allt i underhållnings och mediaväg.

På tal om Oscars – Måste bara visa er ett klipp:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cnCMqr1QRQw[/youtube]

Detta är ett gammalt tal som Cuba Gooding Jr höll när han vann pris för bästa biroll i Tom Cruise film “Jerry Maguire”. Titta på det här talet utan att få gåshud. Titta på det utan att nästan fälla en tår. Det är stort alltså. När alla ställer sig upp. Will Smith, Steve Martin mfl. Det är så mkt känslor. Så mkt kärlek.

Det är EXAKT såhär ett tal ska gå till!

________

Update:

Oj oj oj. Nu måste jag bara hinna lägga till en förklaring lite snabbt innan jag får 100 hatkommentarer från Schulman-älskare. NEJ, jag hade inte sett Schulman-Show innan jag la upp denna. Dock såg jag klippet på Filip & Fredriks uppesittarkväll igår. Det var där jag fick det ifrån. Så ni vet. Jag har dock sett Schulman-Show nu och kan förstå varför ni tror att jag snodde det därifrån.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hubbe

  Vad i HELVETE. Såg halva Oscarsgalan då det sändes, sen såg jag den resterande halvan igår natt. Dem rättade sig inte ens när dem sa detta; “Åh där sitter Andrew Garfield från the Social Network.. han blir nästa Superman”.

  Nej. Han är nästa Spiderman. Blir fan lack.

 2. Malin

  Så de som inte tycker att Filip och Fredrik är superroliga borde inte existera? Du blir oerhört upprörd för mindre..

 3. Wee

  Får ju tänka på att läsarna som kommenterar på aftonbladet klagar på precis allting. Såg inte galan igår då jag låg och sov, men har själv tänkt många gånger hur bra Fredrik och Filip är. Går fortfarande in på kanal5play ibland för att se gamla program dom gjort som jag redan sett.

  Främsta TV-profilerna vi har i Sverige som kunnat slå igenom internationellt också. Som kan fixa intervjuer med stora amerikanska profiler.

 4. Mr.A

  M jag säger detsamma, älskar Filip och Fredrik. Tycker dom är i särklass Sveriges mest underhållande programledare. Tyckte dom va lika bra som vanligt igår och ändå fick dom massa kritik läste jag i aftonbladet.. jaja då vare inte bara jag som tyckte att dom va bra igår då!

Annons
stats