Ny vecka, nya tag. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Ny vecka, nya tag.

God Morgon mina vänner! Sovit gott? I have. Vaknade nu. Känns bra.

Vanligtvis är Måndag min Innebandydag. Men inte idag. Nej nej. Mitt satans jävla finger vägrar att bli bättre. Så idag ska jag istället på återbesök till Dalens Sjukhus och röntga det. Igen. För att se att det läker över huvudtaget. Klockan 15.00 har jag tid där. Bajs. Så jävla surt att varken kunna gymma eller sporta! Nu när jag faktiskt äntligen är frisk i kroppen i övrigt så skulle jag vekligen vilja komma igång på allvar med allt igen!

Ska möta upp Oscar på en fika vid 17.00-tiden när han slutar jobba. Jag ska få en liten utvärdering av hans helg i Helsingborg. Japp, det stämmer. Oscar har skaffat sig en liten flirt down under. Spännande va? Jag vill höra alla smaskiga detaljer. Hoppas han haft det grymt! Få människor jag unnar gott så väl som Oscar.

Senare ikväll ska jag träffa min andre bästis Leo. Han har förhoppningsvis lite kläder jag kan låna till Finest Awards. Eller jag vet inte. Vet inte om han hade varken kostym eller rätt storlek. Vi får se. I värsta fall får jag låna av någon annan… Eller hyra. Men det känns ju kanske lite väl kryddigt när man tänker efter. Aja, vi får hoppas han har något!

Jag fick en försenad Julklapp av Amanda igår:

IMG_1272

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. T

  Du skojar? Fick du halsbandet också?! Jag jobbar själv på Ur&Penn och till den klockan följer ett halsband med.. det är alltså en riktig tjejklocka. haha

 2. mallorcan

  ääääh bullshit! även om du har finger-skada så kan du ju träna ändå? träna underkroppen t.ex, ut och jogga/springa/promenera? så skippa gnället och försök träna sånt som du klarar av ändå!

 3. Marie

  Din blogg är fruktansvärt underhållande=)
  Gillar att du blandar seriösa/personliga inlägg med lite “bajs” och “snopp”- inlägg 😉

  Fortsätt så så lockar du läsare i alla åldrar!

Annons
stats