Nu och 7 dagar framåt. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Nu och 7 dagar framåt.

Som ni vet så var helgen ganska svår. Jag valde då att fly. Fly in i en dimma. Jag är ute nu igen. Jag vill inte vara i någon dimma. Jag vill vara i verkligheten. Imorgon jobbar jag igen. 7 dagar i rad. Det ska bli skönt. Rutiner. Vardag. Jag mår bra på jobbet. Jag har så lätt för att bara fly. Särskilt när det händer jobbiga grejor i livet. Då sticker jag huvudet i sanden och ignorerar mina känslor. Mina problem. Då vill jag bara så långt ifrån verkligheten det bara går. För att känna efter blir då min största rädsla.

Veckan som nu kommer, Tisdag till Tisdag, ska kantas av lugn. Lugn, bra kost, träning, mycket sömn och jobb. Prata mycket med vänner. Prata mycket med familj. Ventilera. Filtrera bort den negativa energin i ens närhet. Människor man ändå inte har något utbyte utav. Ta till vara på de hälsosamma och bra relationerna man har i sitt liv. Folk med lite innanför pannbenet. Varma, kloka och bra människor som är på riktigt. Detta ska bli en bra jävla vecka. I can feel it.

1

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Kämpa på, känner igen de där stunderna när man bara vill försvinna för en stund, har själv så emellanåt o så får det vara, det gäller bara att man reser sig upp sen igen och umgås med nära o kära o de som förstår en… Va rädd om dig, Kram

  2. Cassandra

    Alla har vi våra svaga stunder, det är inget fel i det. Det är bara att resa sig ur askan likt en fenix och sträcka på sig och köra tillbaka in på rätt spår! Kämpa på, vi finns med dig =)

Annons
stats