Not dead. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Not dead.

Ett av de största misstagen (missförstånden?) vi killar gör är att vi i vissa fall, även jag själv, tror att vi är charmigare när vi är berusade. Det klassiska eviga misstaget som många killar gör än idag. Och visst, till viss mån så är det förståligt då alkoholen i sig ökar självförtroendet. Släpper på nervositet. Du blir social. MEN du glömmer också bort alla de där negativa sidorna i att försöka plocka upp tjejer på fyllan. Du svamlar. Du luktar illa. Dina ögon är frånvarande. Du tror för mycket om dig själv. Du är allmänt dräggig.

Jag menar, på riktigt nu, tror vi på fullaste allvar att en skapligt nykter tjej tycker det är roligare att konvercera med en dygnrak kille än med en skapligt nykter? Nej, givetvis inte. Det tror man dock som kille. Jag och många därtill. Man tror att man är den skönaste snubben på festen. Men när sanningen kommer fram så är det ju faktiskt så att det enda tjejerna man får i detta tillstånd… Är de som är lika väcka som en själv. Ibland gör sanningen ont.

Det är inte alltid lätt att vara människa. Det ska gudarna banne mig veta. Det har varit en ganska svår helg för huvudet. Ljög mycket. Smög mycket. Gjorde bort mig. Gjorde av med hela min lön… På typ en helg. IGEN. Sen efter det åkte hundhuvudet på. Jag grät… Oj så jag grät. Jag grät inför alldeles för många människor. Jag grät av skam. Jag grät av självförakt. Så jag åkte och träffade bra människor igår kväll. Det hjälpte, lite. Men inte helt. Mår inte särskilt bra idag heller. Men idag kan jag iaf skriva om det. Prata om det. Säkert svårt för er att sätta er in i… Men ja, ni får försöka.

Jag kommer börja blogga nu igen. Så smått iaf. Men jag kommer inte blogga informativa meningslösa saker. De som bloggen kantats av på senare tid. Små korta meningslösa mobilblogginlägg som jag lagt upp för att jag känt mig tvungen. Saker som jag egentligen inte kunde stå för. Saker som jag visste att ni egentligen gav blanka fan i. Små korta inlägg om jobbet, mat och film och sånt. För vill ni läsa om sånt så finns de en miljon andra ytliga meninglösa bloggar. Jag kommer nu istället att köra på som förr. Jag kommer blogga om mig själv. Mina tankar. Min smärta. Mitt inre. Som den gamla Nemo gjorde. Nemos orginalblogg.

Dock så kommer jag stänga av kommentarsfunktionen för ett tag. Inte för att jag får speciellt mycket kommentarer these days… Snarare för att jag inte vill ha några bara. Har ni något att säga mig så når ni mig på min mail. Ni vet att jag uppskattar feedback och allt vad ni nu har att säga. Men just för att jag just nu är så pass skör och för att det är sådan period just nu… Ja, då känns kommentarersfunktionen onödig helt enkelt.

Det är en ganska otäck känsla som infinner sig i min kropp just nu. En krypande oro längst ryggraden. Det är en främmande känsla. Jag kan inte riktiga sätta fingret på… Inte ord heller. Allt jag vet är att den är obehaglig och att jag hoppas att den försvinner väldigt snart. Jag ska till frivården nu och prata av mig hos min terapeut. Brukar alltid må bättre efter det.. Hoppas det blir detsamma idag.

Kram på er. Hoppas ni hade en bra helg.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats