Nemo & Jockiboi på Eroticmässan! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Nemo & Jockiboi på Eroticmässan!

Japp. Det stämmer. Hastigt men lustigt ramlade jag idag in på detta. Så ikväll kommer jag och Jockiboi att sälja sexleksaker på Eroticmässan i Alvik! Kom förbi vettja! Det kan nog bli en trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Ni är verkligen helt otroliga,
  mina idoler,så sjuk sköna på era egna sätt..
  Ni får fan komma till ÖREBRO och festa oxå skulle bli skit kul! KRAM

 2. Ellen

  Nemo vad tycker du om långa tjejer egentligen? svara ärligt 🙂 och ja undrar hur lång är du?
  btw du e sjukt snygg! 🙂

 3. Mixx

  Kungarna!
  Önskar man fått festa med er!
  Nemo, du är lätt min idol och i mina fantasier efter den grymma säsongen! Du är grym! 😉
  Synd att man inte kunde vart med på mässan, kunde ni inte fixat en i Gbg oxå ?

  Puss på dig!
  //Maria

 4. AnnaCarin

  Hej Nemo! synd att man bor en bit bort! (Linköping) skulle vara oerhört intressant att höra vad ni skulle rekommendera en äldre tjej som jag. Jag tror att ni kan era saker på det sexuella planet. Ha en trevlig kväll och Lycka till!Kram AnnaCarin

Annons
stats