Min fråga till er kära läsare. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Min fråga till er kära läsare.

Vilken tycker ni är Sveriges bästa blogg? Motivera gärna. Sveriges roligaste? Mest underhållande? Mest välskrivna? Många svar uppskattas. Skit i att det är min blogg ni läser. Va gärna opartiska. Jag är nyfiken på hur folk ser på dagens bloggutbud.

Tack på förhand!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jadu, är förvånad av majoriteten rekommenderar Kenza? Tycker hon är fruktansvärt tråkig. Tänker inte skriva med din eller Jockibois blogg, antagligen läser jag dem, annars hade jag inte kunnat skriva i det här kommentarsfältet, eller hur?

  Den roligaste bloggen i Sverige kan ju vara Jesper Sahlens (du vet han från Ondskan?) http://www.aveny.se/jesper, även om den är lite dåligt uppdaterad så är den verkligen rolig. Lite elak sådär.

  Sen Hanapee (hanapee.blogg.se), också riktigt kul. Frans (nojesguiden.se/frans), Fröken Bitterfitta (frokenbitterfitta.devote.se).

  Självklart Calle Schulman, men där är väl motivering överflödig. Sörjer fortfarande att Alex slutade blogga!

  Sen måste jag självklart slå ett slag för min egen blogg. Läser jag den? Ja, självklart! Är den genialisk? I wish!

  Nåväl! Skägg på dig!

 2. ....

  Paow.se
  Tycker hon verkar vara så ärlig och verkligen sig själv. Bjuder på sig själv och är inte som alla andra bloggar..
  Men sen kan ju skenet bedra.

 3. emma

  kenzas är mest välskriven kan jag tycka, kissies läser man bara för att hon är så jävla hånad så de blir kul, man fastnar ju helt klart på hennes blogg, säger man annat så ljuger man. läser alla möjliga helt enkelt för alla är ju bra på sitt sätt!

 4. Sanna Linde

  Tycker att Kenza har en grym blogg om jag ska vara ärlig . Hon har sin egna stil och bjuder på sig själv!
  Och så tycker jag faktist om din riktigt mycket också. Du är jämt ärlig , och samma här. Du bjuder på dig själv vilket många andra inte vågar. Och det borde ni ha världens fetaste pris för ! 🙂

 5. Sofie

  Är det ingen som läser Joels underbara blogg? Den slår allt, alltid! Jag skrattar högt varje gång. joelsunderbara.blogg.se

 6. Sofie www.sexvarning.se

  Alltså, Kissies blogg är en man ändå fastnar på. Mest för att bekräfta för sig själv att ideal är snyggare på bild och på barbie än i verkligheten. Världens bästa om man har en dålig hårdag, gå in, kolla, tänka; det kunde varit värre. Jag kunde ha varit skureskalad. Love la naturale.

 7. Olivier

  Tycker att Rebeccas och Fionas blogg rebeccafiona.se är grym, grymma tjejer som utöver sin vanliga blogg oxå har en socialistisk blogg samt eget tvprogram på svtplay, det kommer ett nytt avsnitt varje torsdag kl 20. dem är dj´s so bor på söder å är allmänt sköna.soft!

 8. Hanna

  Kenzas såklart.
  Hon bjuder på sig själv, visar verkligen vem hon är. Plus att hennes stil är så jävla snygg.
  mycket insparation får man av den tjejen 🙂

 9. Josse

  Jag tycker att Janne Tha Bitch är den bästa bloggen. Så sjukt roliga saker, men bloggen kan även ibland bli väldigt seriös och känslosam.

 10. Bellie

  alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson alexandra kissie nilsson
  bäst på alla sätt och vis <33333333

 11. Anonym

  din, gaybloggen och paows blogg helt klart! Började nyss läsa din blogg men jag gillart 😀
  Du är klok, ödmjuk och ärlig 🙂
  Paow’s gillar jag för att hon.. jag tror på henne x) Tror att hon kan bli jätte framgångsrik och att hon kommer växa som person med tiden, hon håller redan på att utvecklas till någon fantastiskt 🙂
  och Amir kan va lite omogen ibland, men kan inte låta bli att älska honom 🙂 <3

 12. hanna

  tro det eller ej, men emil.blogg.se. Ja, du läser rätt. Din käre vän. Har läst bloggen i ungefär ett och ett halvt år och jag skrattar högt 95% av inläggen. 95% är jääävligt mycket!

 13. C

  Blondinbellas helt klart! Självdistans, duktig och tror sig inte vara bättre än andra:) annars så gillar jag moderniteter

 14. Lotte

  Den roligaste, det tycker jag nog är han Emil, du vet din polare? Jag sitter och bokstavligen garvar åt hans inlägg, men jag måste säga att Jocke´s blogg nog är den bästa för han går in på en djup nivå samtidigt som han har humor i sin blogg.
  Om man ska välja en brud blogg så är det Paow´s för det är ja..brudgrejs.

 15. m

  jag läser kissies, den är beroendeframkallade skulle jag nog säga. annars paow, din och hugos, kollar dessies ibland men hon har blivit så jävla tråkig och tror hon är bättre än alla andra, det är iaf uppfattningen man får av hennes blogg. sen läser jag mina polares bloggar!

 16. Helliis

  Jag gillar Paow… dels för att det finns alltid något nytt att läsa, även om bloggvärlden är falsk så tycker jag inte att hon är de.. gillar henne skarpt!

  Diggar Jockes blogg som fan, så galen!
  Men man måste väl andå säga att kissie är väldigt underhållande!

 17. jennifer

  jag brukar läsa Dessies, hugos och din blogg. Läste paows förut men tröttna snabbt på henne, jag tycker att hon tror sig vara lite för mycket, ”den söta som aldrig ljuger typ”
  Jag tycker din är den ärligaste och mest välskrivna blogg &så verkar du vara en härlig kille.
  Dessie är en något otroligt vacker skapelse som verkar ta tag i livet, om du jämför då &nu.
  Hugo har ju sina grejer, challenge osv, och verkar vara en toppen kille!

 18. STORSNASEN

  Hej isabelle strömberg 🙂
  vad rolig´t att du gillade våran blogg så mycket 🙂
  jag vill jätte gärna hjälpa dig med din designe
  jag hör av mig när jag är klar 🙂
  puss och kram

 19. Slynan

  Enharligkille.se och Philipwildenstam.se, även om den senare har tagit semester just nu. Torr humor vs ordets gåva.

 20. Becka

  http://www.tv6.se/cimon

  Cimon från förra säsongen Paradise hotell. Han drömmer om Italien och jobbar aset av sig. Han öppnar sig, stänger sig, försvinner, gör comeback, snaggar håret… Tror det skulle vara great inspiration för dig 🙂 Din blogg är bra, men hans är snäppet högre. Ta efter, sno idéer och gör bättre 😀
  Min är såklart sjukt bra med sina 8 läsare om dagen också, blir du nästa?

 21. Erica

  Din blogg är sjukt bra att läsa för du skriver inte så ytligt som många andra bloggare, utan du skriver tankar och sådant, de är underbart! Man blir rörd av det du skriver, och du skriver mycket roliga saker också, bara sättet du skriver på är underhållande! Sen är ju Kissies blogg ganska rolig, mest för man vet att hon liksom har en blogg fasad, men den kan bli långtråkig för hon tar i så mycket! Men helt ärligt, av dom jag läst är det din! Jag följer den varje dag, och ofta flera gånger och läser om inläggen! 😀
  Ha det fint! <3

 22. (Miss) Saint Jimmy

  egoinas.devote.se Bästa bloggerskan ever. Tjejen har självdistans, och är så jävla skön. Följt henne sen burger king-tiden, och hon är helt klart bäst. Fölker även spiderchick, rolig fyndig och rar. Gillar inte Foki, hon vill verka så jävla perfekt och putiuttig så jag spyr.

 23. -

  Den roligaste: Egoina! Eller tobys.devote.se 🙂
  Den mest underhållande: Jockiboi eller kissie, jockiboi för att han har en sån vidrig humor och kissie för att hon är.. tja.. kissie.
  Sveriges bästa & mest välskrivna: nemo.myshowroom.se, vet inte om du hört talas om honom? Han är rätt grym. Haha :’D

 24. cecilia

  Min favorit som får mig att skratta dagligen är din kompis Emils. (emil.blogg.se)
  Kan inte sluta läsa den, har nästan gett upp alla modebloggar pga han! Han skriver så grymt roliga inlägg. Can’t get enough

 25. Emma

  alltså många av dom bloggar jag läser är rutin, men blondinbellas, din och jockes är la de jag gillar mest, just för att det alltid är nåt nytt och det blir aldrig tråkigt…

 26. Piaaa

  De bloggare jag helst läser är de som avslöjar intima detaljer om andra bloggares privatliv (Jackie Ferm förr i tiden, nu Paow, Kissie etc), eller är dumma nog att göra det om sig själva (Paow, Jackie Ferm). Bloggen (och bloggarna) måste så klart vara vacker för ögat — retuchering är därav oftast att föredra (Kissie, Foki).
  Gillar också att läsa om “loosers” som verkar tro att de är coola eller bra (Rosanna). Gillar att speciellt läsa bloggar som psykologiska studier i bloggaren, gärna bloggar av/om “problem”-människor utan “problem”-insikt (Krille, Jackie Ferm, Jockoboi, du(?)).
  DET VAR MINA TIPS!
  Dig läser jag i första hand för att se vilka långsiktiga konsekvenser som kommer av extremt alkoholintag. Fördelen med att läsa dig i detta fall är att du har förmågan att verbalisera dina inre tankar och se dig själv utifrån. (Se dock även sistnämnda ovan).
  LYCKA TILL!
  GILLAR DIN BLOGG STARKT!!!

 27. oLOVIA

  De bloggare jag helst läser är de som avslöjar intima detaljer om andra bloggares privatliv (Jackie Ferm förr i tiden, nu Paow, Kissie etc), eller är dumma nog att göra det om sig själva (Paow, Jackie Ferm). Bloggen (och bloggarna) måste så klart vara vacker för ögat — retuchering är därav oftast att föredra (Kissie, Foki).
  Gillar också att läsa om “loosers” som verkar tro att de är coola eller bra (Rosanna). Gillar att speciellt läsa bloggar som psykologiska studier i bloggaren, gärna bloggar av/om “problem”-människor utan “problem”-insikt (Krille, Jackie Ferm, Jockoboi, du(?)).
  DET VAR MINA TIPS!
  Dig läser jag i första hand för att se vilka långsiktiga konsekvenser som kommer av extremt alkoholintag. Fördelen med att läsa dig i detta fall är att du har förmågan att verbalisera dina inre tankar och se dig själv utifrån. (Se dock även sistnämnda ovan).
  LYCKA TILL!
  GILLAR DIN BLOGG STARKT!!!

 28. Anna

  De bloggare jag helst läser är de som avslöjar intima detaljer om andra bloggares privatliv (Jackie Ferm förr i tiden, nu Paow, Kissie etc), eller är dumma nog att göra det om sig själva (Paow). Bloggarna (och bloggaren) måste så klart vara vackra för ögat — med retuchering är helt ok (Kissie, Foki).
  Gillar också att läsa om “loosers” som verkar tro att de är coola eller bra (Rosanna). Gillar att speciellt läsa bloggare som psykologiska studier, gärna av “problem”-människor utan “problem”-insikt (Krille, Jackie Ferm, Jockoboi, du(?)).
  DET VAR MINA TIPS!
  Dig läser jag i första hand för att se vilka långsiktiga konsekvenser som kommer av extremt alkoholintag (samt se sistnämnda ovan).
  LYCKA TILL!
  GILLAR DIN BLOGG STARKT!!!

 29. Sara

  jag har totalt fastnat för paulinas blogg. det är den första jag alltid kollar. sen kollar jag din 🙂 , så du ligger bra till ändå 😉 bästa manliga iaf ;D haha du har den mest välskrivna bloggen. och det känns som du är ärlig osv. dock tycker jag du skriver för lite om sex ;D hahah , det är de enda som saknas i din blogg 🙂

 30. Alex

  Jockibois.se är klart bäst! Men man måste ha en speciell humor för att förstå vissa saker på hans blogg! haha men den är helt klart bäst!
  Efter det kommer din blogg. Du är också ganska bra men jag har mer jockibois humor 😛

 31. Kalle

  Jon-olsson.com, Jon Olssons blogg just för den simpla anledningen att det är exakt det livet, som han lever, som jag själv vill leva i framtiden!

 32. Jonna

  Och den mest välskrivna bloggen är din eftersom du inte skriver på “fjortisspråk” som nästan alla andra gör och det är som en liten berättelse i många av dina inlägg och det är såna bloggar jag gillar.

 33. vanessa

  Jag brukar mest skriva i min egna, och läsa mina vänners ibland, men den ända kändisbloggen jag läser så att säga är faktiskt din. Så känn dig hedrad 🙂

 34. Jonna

  Kissies blogg.
  Jag har en underlig besatthet av hennes blogg och läser den så fort hon lagt upp ett nytt inlägg. Hennes blogg må få mycket ris och vara ganska elak/löjlig ibland men det är kanske det som är så roligt. Jag blir så fascinerad av henne eftersom hon lever ett så annorlunda liv från mitt eget och hon är galen, humoristisk och intresserant – precis det som jag tycker om. Det går inte riktigt beskriva vad jag tycker om henne eftersom en del av mig är ett stort fan och älskar henne medan den andra avskyr henne. Hon är två personer – Alexandra och Kissie och det är verkligen uppenbart om man är aktiv läsare och det är så intressant när Alexandra kommer fram och hon skriver mer känslosamma inlägg. Ofta vill jag bara krama henne och få henne känna sig bättre än vad hon gör.

 35. Rosanna

  Först och främst är jag väldigt besviken över att ingen skrivit min, vad fan? HAHA! Cimon är min absoluta favorit förövrigt. Varför? För han helt enkelt är underbar. Jordnära, lite galen och fullständigt vältalig.

 36. Kim

  Den bästa bloggen är underbaraclara.nu, inte för att hon är känd, inte för att hon är gravid eller för att hon inreder. Utan för att hon är på riktigt. Hon försöker inte framstå som superultraunderbar som Foki, inte som ett rosa plasttroll som Kissie, inte som en superlyckad karriärsräv som Blondinbella och inte som halvseriösa festprissar med odödlig lever som dig och jockiboi.
  Hon verkar äkta och ärlig, och om det finns något jag saknar i bloggträsket så är det ärliga bloggar, som man kan läsa och känna igen sig i, inspireras av och ha någon glädje av överhuvudtaget. För om vi unga ska lyckas driva vidare Sverige så krävs det med är restylane, alkohol och dåliga förebilder.

 37. sandra

  Jag tycker helt klar Kenzas blogg är den allra bästa, hon skriver inte massa skit om andra bloggare och hennes blogg är rolig att läsa. Hon är snygg med dessutom 🙂
  Den som är mest underhållande är väl Kissie..
  Men du är med bra, men Kenza är några (många) snäpp bättre! 🙂

 38. Malou

  Mest välskrivna skulle nog vara Blondinbellas blogg tror jag!
  Och just nu gillar jag din blogg mest, kikar in här ungefär 5 gånger om dagen 😀
  Underhållande… det priset tar min vän timotej hem, men av de kända bloggarna så skulle jag säga falsksanning, för tillfället.
  Och så är Kenzas blogg alltid bra!

 39. rebecka

  haha kissies blogg är bäst! Jag har faktist inte något emot henne som typ alla har jag e de 5 ynka procenten som diggar henne! okej ja hon retursherar bilder men noga eller de e för provocering = läsare. hon e söt egentligen. men iaf mest välskrivna e din. har du typ mvg i svenska? eller hade haha 😀 du skreive rpå ett sådant där sätt man vill fortsätta läsa använder krångliga ord haha elller du skriver texten med en charmerande blick i det hela. Paow är nog den mest äkta blogg. jaa även de där dramat med otrohet, men hon är underbar från topp till tå. äkta vara! Jockes blogg förstår jag inte vad som är så underhållande, visst att hanspelat in det dära med otrohetsgrejen. men det var bara taskigt, han suger. 🙂

 40. Farbror

  Läser faktiskt bara din, och det har jag alltid gjort sen Lunarstorm bloggen, eller va det Playahead? Iaf, sjukt länge. Vet egentligen inte varför. Det är bara så. Läser iof en del musikbloggar också, men det är inte alls samma sak. Det är ju mer för att jag är intresserad av vad dom har för sig och hur det går för dom musikmässigt.

 41. ballen

  Med dom här kommentarerna märker man ju att det mestadels är fjortisar (jag med) som läser din blogg, men vad gör det, läsare som läsare. Din och skumläser jockibois.

 42. josefin

  tycker man inte kan säga att någon är bäst men kissie är så vrickad så de är kul men du skriver på ett sätt så man bara måste läsa de är en komplimang 🙂

 43. emelie

  Sveriges bästa – Kattistestad för att hon har awesome klädstil och din för jag gillar dina långa texter om känslor och sånt, din musikstil och förövrigt bara bra 🙂
  Roligaste och underhållande – Skulle väl vara anagina i så fall, dock kollar jag inte hennes blogg så ofta..
  Mest välskriva – Din!

 44. evelina

  Jockibo, Paow & Kissie är mest underhållande. Jocke för att han gör konstiga saker, Paow för att hon skriver om verkligheten, sitt liv o sen Kissie för jag älskar att hata henne. O sen är du den som skriver bäst, du stavar som en Gud och du formulerar dig ännu bättre!

 45. Rebecca

  Mest välskrivna är Blondinbellas&Cimons, mest underhållande är helt klart kissies, hahaha förklaring behövs nog inte. Roligaste bloggen är Ana ginas!

 46. Josefine

  Katrins blogg är överlag bäst. Blandning av allt möjligt i hennes blogg. Bingos är ganska välskriven tycker jag. Ser man till språket så är inte din den bästa. Men jag gillar den. Det är en blandning av allt möjligt, precis som Katrins. Men inte lika långa inlägg. Vilket jag tycker är ganska bra. Alla dessa modebloggare kunde jag inte bry mig mindre om faktiskt. Astråkigt. =p

 47. emma olander

  sveriges bästa blogg finns nog ingen som är bäst alla är rätt jämna kan man väl säga!Sveriges roligaste självklart kissies för hon tror sig så jävla mycket och är så fruktansvärt ful o äcklig så det är ba kul att läsa den för hon tror alla älskar henne medans 95% av folket hatar henne.
  Mest underhållande är nog din eller jockibois, man blir intresserad av vad ni ska göra o sånt bara för ni är så himlans sköna! Mest välskrivna har jag ingen aning om.

 48. josse

  roligaste bloggen just nu är nog emil.blogg.se som du rekommenderade i ana gina show.. annars är ju min egen den mest välskrivna om jag får säga det själv haha.. ^^

 49. E

  Eftersom jag bara följer din o Jockes så är ni dom bästa. Ni skriver roliga saker o underhåller mig 😀 Tack ska du ha för de Nemo. Du är fan chef :>

 50. zoomzoomzoom

  Kissies
  Skiter fulständigt i allas elaka kommentarer :S
  den är aktiv, underhållande, ger smarta tips och spännande att läsa.
  Har även en kompis som jag följer.
  nobigdeal.devote.se

 51. anna

  helt ärligt, så är din en av dom mest intressanta. just för att alla strbloggare typ har ett mönster som deras inlägg går i. du kommer med nya och spännande saker, saker som rör mänskligheten mer 😀 haha

 52. Tessan

  Din för att du vågar berätta om dina känslor å tankar om livet (finns inte många som du som vågar vilket jag gillar starkt). Och för att du frågar oss läsare va vi tycker. Det e ett stort tecken på att du bryr dig om oss..Me like =) Jockes läser jag oxå för att han e så galen av sig. Ni e ju bara för härliga å sköna. Hoppas att du svarar på mailet snart =) Puss å kram

 53. Julia

  Om jag ska vara helt ärligt så tycker jag att din, jockes och Kenzas blogg är dom enda som håller. Detta skriver jag inte bara för att det är du som frågar utan jag tycker att din blogg helt klart är en av sveriges bästa 🙂 Jag går in på din säkert 10 gånger per dag, haha låter typ som en stalker men jag älskar verkligen hur du är i bloggen, kan inte få nog 🙂 <3

 54. Christoffer

  Paows för att hon är så sööt samma med Foki. Din å Jockiboi’s börjar man uppskatta mer å mer, speciellt när man sett Kungarna av Tylösand. Rahlenfeldts är det rätt fin stil på men Kissies å Dessies är på någo vis bara för mycket. 🙂

 55. m

  Jag tycker faktiskt din och det säger jag inte bada för att det är du som frågar utan för att jag tycker det.

  Du skriver bra, den är rolig den är varierad och framför allt verkar den så extremt äkta. Den verkar verkligen vara som din dagbok. Du skriver inte bara hur bra och fantastiskt ditt liv är och hur perfekt allt är och så. Utan du visar sanningen.

  Jag tror att du hjälper många bara genom att visa att livet inte alltid är perfekt. Det har iallafall hjälpt mig mycket.

 56. Madeleine

  Jag älskar Paows blogg! Läser massa bloggar men tillslut hittar man ju sina favoriter. Jockibois läste jag i början men man tröttnar snabbt för den är bara samma.. Supa, åkt fel tåg eller nåt liknande, gör nåt svinigt videoinlägg, supa och inte att förglömma, knulla! Man tröttnar snabbt.

  Din däremot berör när du skriver om hur dåligt du mår ibland. Man hade helst velat åka och hämta dig då så kunde man virat in dig i en filt och bara haft dig där tills du mådde bra igen! Du gör det så personligt, så det berör på djupet!

 57. Jossan

  Kenza är min favorit! Vet inte varför riktigt, men hon intresserar mig, är sjukt snygg, har cool klädstil, reser mycket och tar flitigt med bilder!

  Sen är jag en sucker för Paulina, då jag tycker hon är modig som står upp för sina åsikter (vilket de ofta verkar som i bloggen) även om hon kanske inte alltid säger de mest klyftigaste!

  Bland kill-bloggarna gillar jag bambarabaaa Jockiboi och dig mest! Jockiboi då han är så jävla galen och dig då jag gillar att du frågar oss läsare mycket och verkar bry sig om oss och så har du så mycket bra funderingar :] + att ni båda är mottligt heta! 😀 haha

 58. Soffi

  Bästa bloggen så får jag faktiskt säga du, du bjuder på dig själv (uppskattas!) och skriver på ett bra och inlevande sätt lixom. Svårt att förklara, men fortsätt med ditt race! Stencool 🙂 Roligaste: Sofiaofsweden.se och Jockiboi. Jocke för att tja, han är jocke! Haha, sen Sofia för hon har sån förbannad och flippad humor, precis som jag. Küss sålänge

 59. Mickis

  De bästa bloggarna har självklart DU och Katrin, ni har något att berätta och har något innanför pannbenet. Roligaste bloggarna har ju Jocke och Meral. =)

 60. Malin

  Kissies.se helt klart! inte för att hon verkar snäll och är en bra människa. Utan för det hon skriver kan ibland vara på en så sjukt låg nivå så det är bara skrattretande, haha. Hennes blogg är underhållande på ett ganska negativt sett, jag tror att iallafall 80% av dom som läser hennes blogg, gör det endast för att läsa om hur lite hon egentligen tänker på det hon skriver och hur dum i huvet hon är, rent ut sagt. hihi 😀 men ibland lyckas hon skriva om intressanta saker, tex mode och tipsar om bra hemsidor 🙂

  PEACE 😉

 61. Anonym

  Läser aldrig bloggar, fram tills jag såg att du cami o jockiboi hade blogg, så läser era bloggar:)
  din e helt klart mest välskriven, även intressanta saker.. Jockibois blogg e oxå rolig för han gör så flippade saker:p

 62. Joel

  Jag läser din och jockes blogg varje dag typ 3 ggr. Så inte för att göra dig glad eller så, jag tycker era bloggar är bäst. Ni har en sjukt bra mix om vad nu båda skriver om. Sen så läser man väll Hugos och magnus Betnérs blog. Hugos blogg måste jag säga är trött och tråkig faktist men typ den ända stora kill bloggen som finns förutom era så man läser den ibland ändå. Sen diggar jag Betnér som fan så den blogge e riktigt grymm men han uppdaterar för Sällan därför sjunker den i värde. Detta var vad jag tyckte iaf 🙂 hälsningar ifrån en hässleholmare

 63. Ellen

  Ja din blogg är ju helt klart värd att nämnas, men också Paradise Hotel-Cimons blogg är grym. Han skriver underbara texter, tveklöst bäst i bloggvärlden!
  Kissie och det där gänget kan gräva ner sig om man jämför dem med er två:)

 64. Bea

  rstahl.devote.se, helt UNDERBAR tjej. läs inte, du kommer bli kär 😀 haha, hon är sig själv till 100% och asrolig, snygg dessutom!

 65. Anna

  Sveriges roligaste – Egoina, Toby

  Mest underhållande – Kissie

  Mest välskrivna – Utan att vara ett dugg partisk kan jag säga att din blogg är den mest välskriva blogg som jag har läst, att du hade MVG i svenska skulle inte förvåna mig!

  Svegies bästa blogg: Kenza

 66. Jimmy

  Hatar egentligen att läsa bloggar men har fastnat för din o jocke’s vet inte varför men ni verkar så jävligt sköna, så mina favotitbloggar är din o jockibois eftersom dem andra helt enkelt är ointressanta 🙂

 67. AnnaCarin

  Hej igen Just nu så läser jag inte så många bloggar men av de som jag har läst på senaste tiden så tycker jag att din blogg är bäst för att den är stundtals väldigt känslosam (sånt gillar jag)och en bra variation av olika saker.Annars gillar jag att läsa bloggar som folk i min egen ålder skriver.

 68. Madeleine

  Asså.. Jag läser bara din, men hör mycket från Jockibois blogg oxå. Din blogg är djup och du skriver oftast om saker som ingen annan skulle ta upp. T ex om det där om man måste vara känd för att få gratis grejer och en massa ligg. Det tror jag att ingen har tänkt på det förrut. Och Jockes blogg verkar vara sjuk, men samtidigt rolig att läsa. Så min sammanfattning av detta är att du har den bästa bloggen, men Jocke har den roligaste! 🙂

 69. Evelina

  Din blogg är min favorit (helt opartiskt, faktiskt). Du skriver på en 100 gånger djupare nivå än någon annan blogg jag läst, trots att du är känd och kanske borde (?) lämna mer privat. Du går ut med det mesta, med känslor, tankar o.s.v. Du ger så sjukt mycket av dig själv. Därför!

  Annars läser jag Peter08, för att han börjat med snygg eller inte – grejen, underhållande!

 70. Fiji

  Mest underhållande och intressanta. http://lwordish.com/
  Why? Hon är för det första sjukt trevlig tjej (känner henne ifs inte IRL) hon svarar trevligt på kommentarer och skriver om intressanta saker, emp “Hur trodde forskarnapå 1970 talet att datan skulle se ut år 2004?”

  Sen jaag egentligen gillar jag det flesta på 1:a och 2:a sidan på mest besökta på “soclog”

  Sen klart jag gillar din och jockes blogg men era kommer endå sist på min följa blogg lista.
  Jag besöker båda sjukt mkt och som jag sagt tidigare e ni de enda storbloggarna jag följer,
  men små bloggarna e roligare, svara på varandra kommentarer är en sån viktig del i bloggandet och det är aldrig något man får av en storbloggare vilket inte gör det lika motiverande att läsa bloggen som de mindre bloggarna

 71. Anonym

  De enda jag läser är din jockes kissies och paow och ni har helt olika allihopa din är djup kissies är provocerande jockes underhållande åh paow är vardaglig bara

 72. Ellen

  Alla bloggar är ju bara skit egentligen, men man läser dom ändå. Vilket är ett extremt tecken på att dom faktiskt är.. bra.

 73. Sanna

  Utan tvekan jockiboi´s.. den mest sanslösa o sjukaste bloggen ja läst o ja är INGEN bloggläsare.. han gör så sjuka grejer en annan inte ens hade kommit på o göra… underbar !

 74. my

  vet inte riktigt, vilken blogg som är bäst.. läser ju olika bloggar, till exempel: paows, fokis, jockes, vanitas, dessies, din såklart mm.. 😛

Annons
stats