Lika vänner leka bäst. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Lika vänner leka bäst.

När min all time favoritserie Vänner slutade sändas så satsade Matt LeBlanc (Joey i serien) på en spinoff med de logiska namnet “Joey”. Serien blev till en början ganska framgångsrik men floppade sedan efter dryga 2 säsonger. I denna serie spelade Matt LeBlanc mot Andrea Anders. Varför jag berättar det ska jag komma till senare i detta inlägg.

Jag såg en stor poster på stan idag. Postern föreställde Matthew Perry (Chandler från Vänner). Tydligen lanserar han nu en ny serie som har premiär väldigt snart. Trailern för denna nya serien ser ni här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCmPPEs6wN4[/youtube]

Vem han spelar emot i denna serie? Ja, just Andrea Anders. Samma tjej som Matt LeBlanc spelade mot i Joey. Knasigt sammanträffande bara kanske, men finns det verkligen så få skådisar i Hollywood?

Anyways… Matthew Perrys nya serie ska handla om att fylla 40 år. Låter inte det skrämmande likt, vänta lite nu… JO JA JUST DET! Courtney Cox (Monica från vänner) serie “Couger Town”. Handlar inte den också om 40årskriser och sånt?

Ja, vad säger man… Lika vänner leka bäst. Eller nja, så säger man ju inte riktigt. Nu försökte jag bara vara fyndig, men misslyckades som vanligt. Blir dock spännande att se om Matthew Perrys serie kan bli något! Vänner-förbannelsen har annars varit väldigt påtaglig de senaste åren. Samtliga huvudroller från den serien har fasansfullt svårt att nå samma höjder i något annat sammanhang än just Vänner. Kanske inte så märklig då Vänner var den bästa sitcom som någonsin visats… Men ändå lite konstigt. Att dom ska vara så förknippade med just sina Vänner-roller. Att dom ska ha så svårt att lyckats på riktigt i andra sammanhang.

Ja, jag vet att Aniston fortfarande gör en del filmroller. Men jag vill naivt påstå att det mest beror på hennes tidigare förhållande med Brad Pitt (gav henne enorm starquality och status) samt hennes utseende och inte hennes skådespelarkvalitéer. Jag menar, hon har ju inte precis blivit nominerad till en Oscar. Det är ju mest enformiga romantiska komedier vi får se henne i, år efter år. Och dit når ju inte ens de andra “Vännerna”…

Vad tror ni förresten om Matthew Perrys nya serie? Efter att ha bevittnat trailern?

När vi ändå talar om de gamla Vänner-människorna. Har någon sett Matt LeBlancs nya serie “Episodes” ?

Denna trailer ser ni här:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z4yH0mI-yJs[/youtube]

Av denna trailer att döma så verkar den fan så mkt roligare än Matthew Perrys nya iaf. Anyone?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna (Whatsername)

    Förbannelser pratas det ALLTID om när gamla sitcom-stjärnor gör nya tv-serier. Cheers-förbannelsen, Seinfeld-förbannelsen, Married with children – förbannelsen, Alla älskar Raymond-förbannelsen osv. Det de flesta verkar glömma är att det faktiskt är otroligt svårt att få till en lyckad sitcom. De som jag räknade upp nu har lyckats, och när storstjärnorna från dessa serier gör nya serier är förväntningarna ofta skyhöga. Och då är det väldigt svårt att lyckas från start. Så att vännerna, som spelade in sin serie i TIO år, inte når samma resultat igen är inte konstigt. Det hade snarare varit konstigt om deras nya serier blivit lika lyckade som Vänner. Då det händer så pass sällan, faktiskt.

  2. V

    Jag tror tvärt om. Att Jennifer har fått alla sina roller på grund av sin talang, sitt skådespeleri. Ingen av de sex behöver sin “starquality” från en annan känd skådespelare för att kunna få andra filmroller. Alla sex har ju blivit känd från Vänner. Alla vet vem de är, speciellt under åren dom spelade in. Sen kan det mycket väl vara så att Brad hjälpte Jennifer in i skvallerblaskorna mer, men för att få roller, njea. Det är nog hennes egen förtjänst tror jag. Hon är ju extremt duktig, den duktigaste skådespeleskan i vänner, absolut.

  3. J

    Vadå samtliga huvudroller? Jennifer Aniston då? Hon är ju ständigt på tapeten med olika roller i filmer. Hon har det ju definitivt gått bäst för utav dom.

Annons
stats