Konsten att bota sin Söndagsångest. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Konsten att bota sin Söndagsångest.

Nej fan. Jag tänker inte gå under idag. Inte idag heller. Ännu en helvettesöndag är här. Visst. Fine. Men det är bara att bita i det sura äpplet och faktiskt göra något bra av denna dag också. Jag har ju lite av en drömvecka framför mig! Omfattande intervju med en stor veckotidning, extra-gigg inplanerat på Onsdag samt talkshow-inspelning på Torsdag! Sen sist men inte minst går självklart barturnén vidare till helgen! Mariestad om jag inte minns fel. Skitkul ju! Se framåt istället dumma Nemo.

Idag ska jag istället göra nyktra roliga aktiviteter. Vad kan man hitta på då? Bio? Nya Saw 3D – Någon som sett den? Är den fet? Bowling kanske? Eller biljard? Fan vad sugen jag är på Paintball. Inte kört det på skitlänge men det är så sjukt omfattande att styra upp. Skägg asså.

Vad kan man annars göra för att lindra ångesten och bota alla hjärnspöken? Kanske shoppa lite. Ja. Varför inte? Skulle behöva en vinterjacka men är fortfarande helt hung up på de faktum att det inte finns NÅGRA snygga vinterjackor. Eller gör det de? Jag som missat något? Jag vill inte ha en bufflig stor dunig ful jacka. Jag vill ha något snyggt!

Kom gärna med förslag om ni har någon jacka/butik on your mind. Och inte en jacka för 10.000 kr helst. Typ 2000 kr känns rimligt. Någon som har en idé på en nice vinterjacka för lille Nemo? 🙂 Tackar på förhand!

Förresten, ni missade väl inte senaste avsnittet av Schulman Show? Och ja, lite Nemo fick även plats i de avsnittet. Se det HÄR! – Haha! TORRA AGNETA!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m-stadsbo.

  heej, du ska tydligen till björnes, tråkigt för många ska till statt på lördag. det finns bara två nattklubbar i lilla mariestad ;). men hoppas man ser dig 🙂 Puss

 2. Björne

  Måste hålla med dig Nemo, ont om snygga jackor. Såvida man inte vill se ut som en michelingubbe, brädåkare eller 70tals lantis.

 3. Pernilla

  Varför är Agnetha torr? Kan du inte förklara det, snälla.

  Jag gissar att du har stor drömmar om din framtid….inom porrbranschen. Kan du inte berätta mer om det. Hur du ska bli porrstjärna och göra pappa och mamma stolta över dig.

  Puss Pernilla

 4. AnnaCarin

  Hej Nemo! sådär ja, du har ju massor av ideér för att göra en söndag roligare! sen när det gäller jackor så har jag förut tipsat om Stadium som inte bara har dunjackor.Ha det bäst vad du än hittar på idag. Kram AnnaCarin

Annons
stats