Herregud alltså. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Herregud alltså.

ÅÅÅÅÅÅÅHHHH! Alltså. Jag hade verkligen bestämt mig för att inte svara på kritik eller påhopp och liknande.. Men när man får påhopp som är helt tagna ur luften så går luften ur en lite. Då är det svårt att hindra sig. Vanita har nu gjort ett sådant påhopp på mig. Ett långt inlägg om mig där det finns så mycket fel och påhitt så man blir tokig. Alla som känner mig vet det. Vanita känner inte mig. Hon är en manshatare. En råfeminist som har varit med på våran turné typ två gånger. Ja, mer gigg fick hon inte eftersom hon är fullständigt ointressant för barturnén. Hon drar varken folk eller intresse någonstans. Hon är inte gogodansare på våran turné som Gossips skrev… Hon ska dra folk precis på samma sätt som jag och Jocke. Synd bara att ingen vet vem Vanita är på de ställen vi har varit. Folk frågar istället undrande vem hon är och vad hon gör med. Och Gossips får det att låta som att hon varit med på hela turnén… Vanita har typ varit med på 2 gigg av 20 möjliga. Så hon har ingen aning om vad hon snackar om.

Hon säger att att jag utnyttjar mitt kändisskap för att ligga med småtjejer. Det kan mkt väl vara det dummaste jag någonsin hört. Det som har hänt nu på senaste tid… Mitt snesteg med 14åringen. Det hände redan i Maj. Var jag känd då? Hade jag varit med i Kungarna av Tylösand då? Hade ens programmet spelats in då? Hade de ens varit auditions till serien då? Nej nej nej nej! Så vad fan snackar du om Vanita?!

Ni som känner mig och för den delens skull även Vanita vet att det hon skriver är fullständigt bullshit. Jag har träffat många människor i mitt liv och få människor tilltalar mig så lite som Vanita. Hennes åsikter är så skrattretande att det nästan är sorgligt. På barturnén så satt alla och skrattade åt hennes predikan om hur kvinnor var så överlägset mkt bättre än män. Ja, så sa hon. Hon predikade INTE om jämställdhet. Hon predikade istället om att kvinnor bara var jävligt mycket bättre. Män var kassa och äckliga. Kvinnor var genier i princip. Och detta skrattade alla åt… Även alla kvinnor i turnésällskapet. Alla kvinnor utom Vanita själv.

Jag vill egentligen inte snacka skit om någon. Jag har lagt ner smutskastningen av andra C-kändisar och allt sånt. Men när man får ett sånt här jävla enormt påhopp med så mycket lögner i.. Ja, då måste jag fan säga ifrån. Blev uppriktigt sagt sjukt ledsen när jag fick höra om hennes inlägg. Om hon hade något att säga mig så kunde hon väl mailat de till mig… Inte skriva ett lögnfyllt inlägg BARA för att vinna läsare på det. Patetiskt. Blir fan äcklad. Så jävla genomelakt.

Ni kanske borde fråga de riktiga Turné-Go Go Dansarna Jannica och December vad som verkligen försigår på Turneén istället? Dessa tjejer är med på varje gigg så något säger mig att dom borde ha LIIITE bättre koll på vad som försigår ute på turnén än vad en stureplanswannabe som Vanita vet. En tjej som dessutom varit med i TV (Lyxfällan) JUST för att hon är så på pass blåst. För att hon totalt saknar verklighetsuppfattning. Bli känd för att man är blåst och naiv liksom? Smickrande. Fan värre än vad jag blivit känd för…

De som är med på turnén vet mycket väl att vi aldrig skulle göra något som bröt mot lagen på turnén. Det skulle aldrig funka eftersom att vi har turnéledare, manager och annat folk runt oss hela tiden. Plus att vart vi än kommer så har vi allas ögon på oss. Och OM man nu hade gjort något olagligt, hade man då gått och berättat de för alla andra i turnésällskapet? Shit, det är så dumt så att… Ja, jag vet inte. Jag orkar inte skriva mer. Så jävla frustrerande alltså. Säger hon ett enda till felcitat som bara är taget ur luften så anmäler jag människan för förtal fan.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats