Hej på er. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Hej på er.

Eller god morgon kanske jag borde säga. Precis klivit upp ur sängen. Jag hann med två bios igår. Först såg jag nya Pirates-filmen helt ensam. Den var som väntat ganska intetsägande men ändå smått underhållande. Den kändes onödig på något sätt. Handlingen var lam och manuset likaså… Men ja, lite underhållande ändå.

Nästa film jag såg var “Limitless” tillsammans med Oscar. Jag gick in med enorma förväntningar just för att detta är en film jag velat se under en så lång tid. Och ja, den infriade faktiskt alla förväntningar. Inte ofta filmer gör det. Riktigt cool och underhållande film. Spännande och grym. Efter filmen drog jag och Oscar till Jimmys studio på Södermalm och hängde lite. Trevligt sällskap!

Idag blir det (Ja, hör och häpna) bio igen! Haha, men denna gång är det för mammas skull. Det får bli hennes födelsedagspresent eftersom hon fyllde 51 år här om dagen. Vi ska gå och se Lars Von Triers nya film “Melancholia”. Mamma ville det. Filmen är svår att sia om. Den ska tydligen vara märklig, ruggig och ja… Konstig. Precis som allt Lars Von Trier regisserar. Trailern ser ni nedanför:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=al4mQsfmsBI&feature=fvst[/youtube]

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats