Hej på er! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Hej på er!

Hur mår ni idag? Är ni pigga? På alerten? Glada över att det är helg? Det förstår jag. Och vet ni vad? DET HAR NI FÖRTJÄNAT! Själv har jag jobbat väldigt lite i veckan så denna helg känns inte särskilt märkvärdig. Det blir lätt så när man jobbar såpass oregelbundet… Och mestadels helger.. Då blir det liksom så att helgerna inte känns, ja, märkvärdiga. Det blir inte samma grej som det är för er. På gott och ont.

Vet ni vad? Något sjukt har hänt. Jag har börjat få sömnproblem typ. Jag har alltid haft väldigt lätt för att sova. ALLTID alltså. I alla år. Jag har kunnat somna i princip överallt när som helst. Men nu på senare veckor så har någonting skett. Först och främst tar det ett braaaa tag innan jag somnar på kvällarna, sen vaknar jag flera gånger per natt. Ibland blir jag dessutom vaken då en timme typ. Exakt så var det i natt. Jag vaknade vid 4 och var då vaken ända tills klockan 5 då jag somnade om. Jag vet inte vad det är… Kroppen känns orolig. I obalans typ. Fan va gay det där lät men ja, så är det.

Det kan säkert gå hand i hand med att jag känt mig krasslig väldigt länge nu. Visst, jag vet att alla människor gnäller på det såhär i hösttider men det är sant. Jag har hostat, snorat och känt mig allmänt hängig nu i nästan en månad. Jag känner mig svag och otaggad liksom. Det är en jobbig känsla. En konstant känsla av tomhet och otillräcklighet. Jag försöker liksom tagga till och finna piggheten men det går inte. Jag saknar att vara pigg och på g. Vart tog den Nemo vägen? Kan denna minisvacka gå över, please? Jag vill vara frisk och pigg till 100% ju!

Pappa och i vintras.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. veronica

    Oj va snygg du va i håret, tycker du ska klippa dig så igen.. Om inte så är du iaf en av dom snyggare jag sett! Älskar att kika in på din blogg någon gång om dagen, all pepp till dig! Kramar från Veronica 23.

  2. Daniel

    Prova kosttillskottet ZMA, Har börjat med det nyligen och jag sover som ett barn hela natten. (har alltid vaknat flera ggr/natt förut)

Annons
stats