Hej då. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Hej då.

Usch vad mkt negativa kommentarer det var på senaste inlägget. Är ni så hatiska? Är jag så dålig? Nej vet ni vad… Då tackar nog jag för mig. Iaf för ett par dagar. Blir en liten paus nu. Orkar inte med massa anonyma idioter som spyr skit på mig. Jag har bättre saker för mig. Jag dyker upp om några dagar igen. På annan domän. Annan adress. Hittar ni dit så hittar ni dit.. Helt enkelt! Men vet ni vad? Ni anonyma hatare. Ni behöver inte hänga på. Ni som diggar de jag skriver, ja ni är mer än välkomna. Det låter väl rimligt? Så det så. Hej på er. Jävla as.

nemooooo

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. adam

  Var precis in på jockibois blogg och nu din. snacka om skillnad. Här kan man läsa väl skrivna saker, utan att få se en trasig kuk efter varje blogginlägg.
  Du va helt galen i tylösand, cred till dig. Därefter har du förstått vad livet går ut på och de respekterar jag dig för.
   

 2. Johanna

  Förstår inte vad människor får ut av att sitta och klanka ner på andra. Det allra bästa för dessa personer vore ju att sluta läsa de bloggar de stör sig på (vad är anledningen?). Men många kalla och elaka människor finns det, och de kommer tyvärr att finnas jämt.
  Det bästa vore ju att sluta bry sig om alla elakheter, men det verkar ju inte gå så bra för dig.. Så försök iallafall ta åt dig av alla fina kommentarer OCKSÅ! Det finns många där ute som tycker du är en fantastisk människa. Kom ihåg det Nemo!!
  Kram!

 3. Daniella

  Nemo! Du är en av ytterst få intressanta manliga bloggare och de vore synd och skam om du försvann från bloggvärlden. Du vågar skriva personligt, du vågar göra annat än andra och de är uppskattat att få ta del av din värld,vardag och ditt liv. Vad folk verkar ha svårt att förstå är att vi alla har våra svackor våra perioder och de påverkar såklart även våran vardag våra blogginlägg och våra konversationer. Man får ha sådana svackor och perioder och vill man skriva av sig om de är väl de upp till var och en. Man måste inte alltid vara glad stark och positiv hellre vara rak och ärlig och “naken” än att nyttja en fasad som är “falsk” som resterande bloggeliten verkar göra. Skriv om de du vill och de du känner för och skit i vad alla vi andra tycker och tänker din blogg är till för dina tankar och dina åsikter och alla kan inte jämt tycka och tänka likadant. Tack och lov för de för ush vilken trist värld vi hade haft då. Jag håller mina tummar för dig för din framtid och besöker du Göteborg skulle jag gladeligen vilja skåla med dig och utbyta ett par meningar om inte annat vill jag välkomna dig till Marstrand i sommar på storslaget party! Många kramar daniella

 4. Mathias Andersson

  Håller med om det som någon skrev med att man kommenterar från facebook. Det är ju skit bra. Skriver om Aftonbladets diskriminering mot svenksar och andra godsaker. Har dessutom NAKENBILDER på Big Brother Camilla.

 5. Jen

  ååh. jag gillar både dig och din blogg Nemo.. MEN jag förstår verkligen inte varför du tar så illa vid dig när någon kommenterar dina inlägg i negativ betoning. Det kommer ALLTID finnas folk som inte tycker som sig själv samt försöker trycka ner en..

  Du klagar på att folk är anonyma i sina kommentarer.. men varför lägger du inte bara in att man kommenterar från sitt Facebook account?? Eller ta bort kommentarsfunktionen om du inte gillar den.. Eller försök att fokusera på de som faktiskt skriver positiva saker till dig… Deal with it.

 6. Annie

  Tycker det är synd att en av Sveriges bästa bloggar (enligt mig) tar uppehåll bara för några nolifers inte kan hålla sig ifrån att kritisera. Du har en skitbra blogg Nemo, och du har något att kämpa för, något du vill. Så förstår inte varför alla ska hålla på och klanka ner på nån som inte direkt har bett om det, nån som inte driver en provocerande blogg. Shit asså.. Du är grym Nemo, stå på dej det är många som tycker om dig!

 7. fetak

  Varken Robin eller Fredrik är väl speciellt anonyma? Inte spyr de skit heller även om jag kan hålla med om att Fredrik har en något ironisk ton i sina inlägg och att Robin undviker silkesvantarna.
  Kör på Nemo, du verkar vara en fantastisk människa! Om man bortser från all självömkan, den icke existerande självdistansen, hybristendenserna, det vidriga brott du har begått, det som på gränsen kan liknas vid psykoser och så vidare.
  Det är ingen som hatar dig (jag gör det åtminstone inte). Däremot finns jag här för att ge dig en dos verklighet. En vacker dag kanske du tackar mig för det.
  Ps. Jag må posta anonymt men jag lovar att komma fram och skaka din hand och presentera mig som fetak om våra vägar en vacker dag korsas.

 8. hähä

  bögpajas. Läser bara din blogg för jag mår bra av att se misslyckat folk försöka och kämpa. Hoppas du aldrig blir pappa

 9. Mickan

  Kört hårt Nemo! Du verkar vara en helt fantastisk människa, med bägge fötterna på jorden. Jag tycker att du är en väldigt stark och inspirationsrik kille. 
  Kram!

 10. pippi

  HAHAHAHAHAHA. sjäääälvööööömkn, så fort någon säger sanningen så flyr du! tönt!
   
  håller med amanda och robin, VÄX UPP!!!!!
   
  //Anna stoltblad.

 11. Annelie

  Jag fascineras av alla som bestämt hävdar att de som kritiserar Nemo skulle vara avundsjuka. Vad får er att dra den slutsatsen? Avundsjuka på vad exakt? Jag menar inte att vara elak utan jag är uppriktigt nyfiken. Vad fan finns det att vara avundsjuk på???

 12. Katia

  På vissa bloggar måste bloggaren godkänna kommentarerna! Något för dig att tänka på i så fall om du inte klarar av nollorna som skriver som dem gör. 

 13. Jessica

  Tycker inte att du ska sluta blogga här. För det är de dom vill. Ge dom inte den rätten att trycka ner dig. Visa att du är bättre än dom. Dom är bara avundsjuka på dig. Du har fort några fel i livet och kanske även fel val. Men du försöker ju rätta till dina misstag. Så skit i alla hatare och blogga vidare här. Ge inte dom den tillfredsställelsen att sluta blogga här. För som ovanstående skrev så lär dom anonyma även följa med till nästa blogg. Ta hand om dig och va stark och bry dig inte om det negativa kommentarerna. Du är bättre än dom som trycker ner dig. Ta nu hand om dig o det varma Thailand.

 14. elin

  Nemo! Skit i alla kommentarer och fortsätt blogga här, problem är till för att lösas, det finns ingen genväg. Byter du så låter du dom vinna, så skit i alla jävliga kommentarer för du vet lika väl som jag, att enda anledningen till att folk orkar lägga ner energi på att klanka ner på andra människor är för att dom är avundsjuka 🙂 Visst du gjorde fel, ett ganska stort fel, men du är ju inte mer än människa fast du kanske är mer “känd” än oss andra, alla gör fel och det tycker jag att dom som kommenterar ska tänka på. Tack iallafall för en bra blogg, du är en bra skrivare och det du skriver är riktigt roligt att läsa 🙂 Keep up The good work!

 15. Amanda

  du har en bloggjävel, förväntade du dig bara fina och snälla kommentarer? fan väx upp och sluta försöka få medlidande för allt, god damn.

 16. patong beach

  ärligt talat träffade nemo i thailand synd att du va lite full lille gubben, men kan bara säga bra saker om honom hur trevlig och gullig som helst inte perfekt som oss andra okej. sluta vara elaka mot honom verkar som många har åsikter om dig nemo skit i dem.
  tappade fan mina nycklar betalade 1000 bath tack vare dig kram babe.
   

 17. Anette

  Jag förstår dig precis, de som inte gillar Nemo behöver ju inte vara här inne o kommentera överhuvudtaget,  Jag hoppas också jag hittar adressen dit du tar dig sen efter pausen, följer dig mer än gärna, älskar dina inlägg 🙂 P.s har ju iofs min mailadress uppskriven så du kan ju maila dit så jag vet vart du tar vägen d.s, ha så roligt nu där nere… Kram

 18. Robin Lundin

  haha, anonym? har ju haft mitt namn på alla kommentarer och min bloggadress, har inget som helst problem med att vara jag. Du vet ju att jag har rätt med alla kommentarer! Hater? Nej det är jag inte, jag bara äcklas av såna äckliga smörisar som dig 🙂 som ömkar och gör allt för lite uppmärksamhet och puttinutti. Hoppas du har det jättedåligt!

 19. my

  tack! men kan förstå dig o tack alla jävla idioter!
  nemo, kan du inte bara skita i dina haters? du har ju oss som tycker om dig, men de verkar inte så!
  hoppas man kommer hitta dig, men om man ite gör de.. så jaa, då är de så!

 20. Katrin

  ääh skit i dom Nemo! Fukusera på alla snälla och goa kommentarer du får istället för du vet ju att du är bäst precis som du är. Anonyma idioter har bara fel, lovar att de är ren avundsjuka. Du är stark, visa de 🙂 Kramisar på dig!!!

 21. Josefin

  NEMO! sluta ta så illa upp för helvete? jag vill bara komma till dej och ge dej en spark i röven. Har du aldrig tidigare stött på fördommar och folk med negativa kommentarer? är inte det (tyvärr) något som de flesta bloggarna får utstå? Du vet att du är en bra kille, ta då inte illa upp? Du är över 20 år, motgångar och idioter kan knappast vara en nyhet för dej men låt inte dem påverka dej så som du låter dem gör nu. stå på dej! Kan kissie (en liten osjälvsäker typ) klara det så kan du (en tillsynes självsäker och härlig kille!)

 22. c

  Håller med “Cassandra” 🙁 Hoppas man hittar din andra blogg. annars får jag väl hålla mig till din twitter som jag redan följer.

  Kramkram!

Annons
stats