Hej då Sverige! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Hej då Sverige!

I morgon bitti klockan 07.00 så drar dessa tre killar från Arlanda till Köpenhamn:

IMG_0048

Putte, Danne och jag.

Väl på plats i Köpenhamn tar vi tåget till Odense där vi ska spendera Nyår med min andra familj. Den Glade Viking-familjen. Min Sunny Beach-familj. Familjen jag spenderat 3 somrar med. Det ska bli jävligt kul att träffa dom igen. Faktum är ju att detta kan mycket väl bli den sista gången man träffar den “familjen”. Sorgligt men sant… Jag menar, i dagsläget känns det ju föga troligt att jag återvänder till Sunny Beach igen liksom… Jag ska försöka blogga lite borta från Danmark iaf.. Men jag kan inte lova något. Men något inlägg eller två med liiite uppdateringar från down under ska jag väl hinna med att slaska upp iaf!’

Förresten! Nu är min gamla facebook nedstängd. Pallade inte ha 5000 vänner. Det tog knäcken på mig. Hets. Stress. Ytliga plastrelationer. Orkade inte. Min facebooksida dog. Nu har jag bara min nya sida. Den sidan där jag endast addar och accepterar “riktiga” personliga vänner. Människor jag känner på riktigt. Det är skönt. Äntligen kan jag använda chatten och känna att min facebook är lite personlig. Det är skönt. Men ni kommer ju ändå fortfarande att kunna följa mig här och på min twitter (twitter.com/nemoheden). Ni som är intresserade av mitt liv dvs… Resten av er kan ju börja följa Peter08 eller Hugo Rosa eller nån annan så länge. Deras liv kommer förmodligen vara fan så mkt mer intressanta än mitt den kommande tiden =)

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats