God Morgon! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

God Morgon!

God Morgon sötnosar. Hur är läget idag? Fan. Är vädret bättre än nånsin idag? Jag har inte varit ute ännu men jag ser minsann hur solen verkligen bränner in i mitt vardagsrum. Galet. Inte helt fel att vara ledig idag. Inte bara pga av vädret… Nej för jag börjar nämligen känna mig lite krasslig. Magen strular som fan. Jag vet inte vad det är. Det gör ont och kniper. Sen när jag väl får till det på toan så blir det kaos. För att uttrycka det milt. Haha, smått osexigt jag vet men ja… Det är inte kul alltså. Tur att jag är ledig idag. Blir nog jävligt lugnt idag.

Slänger upp en bild på en av mina absoluta favorittjejer. Nikki på jobbet. Hon hjälpte mig att få jobbet också. En helt underbar och grym kompis. Alltid glad, peppande och klok. Nikki vill jag ha i mitt liv länge!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. norrlandsflicka

  hehe jag flyttade till s-tälje i tisdags… DET ÄR JU SOMMAR HÄR? :O hemma i norrland är de ju knappt vår :S

  Du kanske ha ätit nåt knasigt typ igår, så bli magen knas idag?

 2. millii

  Någon som vill köpa 2st biobiljetter för ett bra pris?
  Gäller på SF biografer i hela sverige 😉
  Bäst ni kikar in hos mig i min blogg om ni är intresserade 😉

 3. Anette

  Ja 🙂 nu är det härligt när solen skiner, man blir såå lycklig inombords, skönt för dig med lite ledighet, du får ta hand om dig, kram

Annons
stats