Fredag! | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Fredag!

Drama igår alltså… En polare åkte fast för rattfylla. Fick lösa ut honom ur Thai-fängelset för 30.000 bath… Helt sjukt. Alla kör ju jämnt berusad här liksom. Nu får ni inte tro att jag försvarar hans agerande på något sätt men ändå. Rattfylla, skjussa, köra utan hjälm… Allt sånt åker turister för heeeela tiden här. Medans thaiar kan göra lite som dom vill. Varför? För att polisen VET att dom kan göra pengar på att ta fast en turist för såna här saker. Dom får inte ut några pengar ur en fattig thaiare liksom… Sjukt men helt sant. Så det var en riktig dramakväll igår kväll. Värdelöst.

Jag har en bra nyhet och en dålig. Freepour-provet klarade jag inte alls. Inte något av alla 3 försök.. Jag och några till torskade alla 3. Så jävla surt. MEN, man klarar kursen ändå utan att klara det provet. Så helt kört är det ju inte bara för det.

Sen den goda nyheten. Vi hade likör-prov i morse. Jag fick 100%. ALLA rätt alltså. DET NI! Stolt Nemo. Fick man känna sig lite duktig, stolt och bra också.. Det var ju inte igår minst sagt.

Och idag efter skolan är det poolparty. 17.00 – 22.00 kommer hela skolan att samlas vid takpoolen med musik, lekar och annat. Det kommer säkerligen bli väldigt roligt men jag kommer ta de relativt lugnt då jag lovat att möta Amanda då hon anländer imorgon bitti. Ja, jag vet. Jag är en bra vän. Hehe. Hon landar 05.30 liksom så jag vet faktiskt inte om jag ska gå och lägga mig ikväll eller inte…. Time will tell!

Käkade precis lunch. Nu blir det lite vila och sen kör vi vidare med plugget 2 timmar till. Hoppas allt är gott med er och att ni får en trevlig helg!

Hej på er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nemo

  Min vän är alltså sjukt bra i sängen? Men du skrattar åt honom? Jag förstår inte riktigt vad du menar faktiskt. Trots att din kommentar verkligen sprudlar av intelligens och verkligen skriker hur intellektuell du verkar vara. Jag undrar vem som skrattar åt vem här egentligen. Coolt nicknamn förresten, “Snor”. Alltid lika ballt med folk som vågar stå för vilka dom är när dom kommentarer. Anonyma internethatare är nog bland de största vår tid har att beskåda. Människor att verkligen imponeras djupt utav! God kväll på dig

 2. Anette

  Grattis Grattis till det ena provet som du klarade 🙂 Det är bara o kämpa på, du fixar det här 🙂 Önskar dig också en trevlig o rolig helg. Var rädd om dig, Kram så länge

 3. Josefin

  Snälla Nemo, ge inte folk som skriver negativa och löjliga kommentarer större  utrymme i din blogg. Du är bättre än så. Det här är din blogg och dt kommer alltid finnas folk som gnäller, klagar och ska ha löjliga synpunkter, både här i bloggen och in real life, you should now. låt det passera utan att kommentera för det är det dem vill att du ska göra. Ge dem inte det 😉  Lycka till med skolan, du sätter provet nästa gång! ..eller gången efter dt 😉

 4. my

  synd att du failade på provet 🙁
  men jaja, du klarade ju likör-provet me alla rätt. wohoo! förstår att du är stolt, för man själv är såklart stolt o glad för din skull! duktig kille 😉
  svar till snor: de är du som är en jävla tönt! okej?

 5. snor.

  jag känner dig då ja legat med rn vän till dig ett antal gånger, (sjukt bra i sängen förövrigt!) men det ja skulle komma fram till. DU ÄR EN JÄVLAAAA TÖÖÖÖNT. Du är verkligen det, har träffat dig ca 5-6 ggr. Och varje gång har jag skrattat åt dig och din vän ocksåå , det e typ en av dina närmaste också haha känn på den karamellen. . Läser dijn blogg väldigt sällan & det gör jag för att du är ju en väldigt komisk människa. Och man älskar sig själv ännu mer än vad man redan gär efter ett besök på din blogg. FÖÖÖÖR DUUUUU ÄR SÅ SJUKT JÄVLA PINSAM. trevlig helg!!
   
   

 6. R.M Williams

  Varför? Jo, för att Thailand är ett korrupt land där pengar styr allting. Polisen (också korrupt) vet mycket väl att de kan göra så med turister som är skiträdda. En vanliga thaiare har inte en krona. Därav inga pengar att tjäna.

Annons
stats