Fråga till er tjejer. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Fråga till er tjejer.

Denna fråga får endast tjejer svara på. Jag frågade en polare vad jag skulle blogga om. Han hade en idé. Ett ämne han är nyfiken på. Han undrar hur många tjejer som tar den i tvåan… Och hur många som tycker det är nice? På riktigt? Ni får tre alternativ:

1. Jag gör det gärna! Fett skönt och nice. Hör fan till sex!

X. Jag gillar det inte så värst men gör det mestför att killen vill det. Man måste vara osjälvisk och så.

2. Herre min Gösta! Det skulle aldrig falla mig in. Banne mig, röven är till för att bajsa med!

Nå? Berätta nu! Var anonyma om ni vill!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mika

  “Lisa
  Jag har provat ett par gånger mot min vilja och nu tycker jag faktiskt att det inte är så farligt (…)” Att prova typer av sex mot sin vilja trodde jag kallades våldtäkt?

 2. Hej

  Om killen hade en penis smal som en penna och jag var sjukt uttråkad så kanske jag skulle gå med på att testa en gång. Annars 2!!!!!

 3. S

  Det blir 1:an men det är jävligt viktigt att man är sugen på analsex och sen måste det vara mycket glidmedel och långt förspel då jäklar. 😉

 4. Nikoline

  en rätt solklar 1:a på den här frågan faktiskt, har aldrig haft några problem eller hur jag ska uttrycka det, har aldrig tyckt att det har gjort speciellt ont.

 5. sara

  Har gjort det ett par gånger men tycker inte om det!
  Det är inte skönt och jag tycker det är lite vidrigt…
  Men varför är killar så förtjusta i det? bara för att det är lite förbjudet antagligen, för så jävla mkt skönare kan det väl inte va?!

 6. Lisa

  Jag har provat ett par gånger mot min vilja och nu tycker jag faktiskt att det inte är så farligt, man lär sig att tycka om det på något sätt. så är man på humör så är det absolut inget fel, det känns helt OK så det får nog fan bli 1 😀

 7. rebecca

  HAHAHA asg på att alternativ 1 är att man tkr om de o som många skriver “2an” på att man ogillar de XD
  men 1

 8. Alexandra

  1, love it om jag är på humör, men bara om man kör den i missionärenstilen. Annars gillar jag det inte!

 9. mys

  Haha vad kul att du tar upp just de här de e för tillfälle ett hett ämne mellan mej och min pojkvän xD
  Jag e fett skeptisk asså! Så säger nog 2!

 10. Matilda

  X.
  Det är inte skönt, finns ingen G-punkt och inget som gör det skönt. Samtidigt gör det inte ont såklart, så man kan ju givetvis göra’t nångång för killens skull. Men lite störigt är det att killar tror att det är skönt för en…

 11. Ulrica

  Nummer 2. Analen är låååångt ifrån lika skön som vaginalen. Killar som pushar på om att köra eller prova analt är fan porrskadade! Och tjejer som vill ha eller går med på det… Fråga killen om han vill ha nåt uppkört i arslet först! Det är trots allt killar som har sin g-punkt där – inte vi!!

  Aldrig att jag packar bajs…

 12. J

  LÄTT nr 2! Kommer vara oskuld i rumpan tills jag dör! Varför utsätta sig för en sådan risk för en killes skull?? Jag menar det är ingen njutning för tjejen alls, hon riskerar att få ont i rumpan, hon riskerar att få förslappad anal så att hon bajsar på sig, hon kan få baksug och bajsa ner killen in action, Det är bajshålet det handlar om!? Vad är grejjen! De är Äckligt!! . Inte okej..

 13. Mina

  Provat och provat men det blir fan inte skönt, och sex skall vara skönt. Kan funka med lite finger-action, men jag säger ändå nummer 3.
  Har dock varit med o många killar som verkligen gillar grejer där uppe 😉

 14. Ninni

  “M” är såklart en kille… Om ni alla läser på rena fakta hur kvinnokroppen är skapt så är det inte möjligt att få sexuell stimulans via 2: an… Då pratar jag rent fysiskt, däremot kan man bli upphetsad psykiskt men det skulle du kunna bli via örat med om man gick igång på det! Killar som vill i 2:an är killar som tittat för mkt på vuxenfilm, eller smygbögar.. Kalla fakta!

 15. Isabella

  1 😀

  Men det är efter övning och efter att jag lärt mig hur det ska gå till för att jag också ska njuta!

 16. M

  1 såklart!
  Blir däremot förvånad över kommentarer här där tjejer påstår att vi inte är skapta för att ta den i rumpan och att det bara gör ont? Tala för er själva, alla tycker inte likadant.
  Själv tycker jag att det är 100 gånger skönare än vaginalt sex, och det insåg jag redan första gången jag provade ( mot min vilja ).
  Nu är jag så glad att jag gjorde det, för det är så satans jävla skönt!

 17. cääässy

  2an!! de gör ju alldeles för ont ju! inte en chans att jag tänker göra nånting som inte är skönt för mig. Då får han vandra vidare till någon annan brutta som tycker om de helt enkelt!

 18. Åsa

  haha aldri provat, dock frågor typ varenda kille om man skall göra de.. men då tänker jag fuck him om de inte räcker med de riktiga hålet… hahaha.. 😉

 19. Emma

  nog för att man provat en gång, men 3. inte fräscht nånstans och det känns som man ska skita på sig 😛

 20. Erika

  1 självklart ! så jävla najs ! man är ju liksom känsligare där så när det är riktigt skönt då är det fan oslagbart!!

 21. Nea

  haha jag dör va kul! av dessa alternativ ligger nog X mig närmst.. inte för att bara “ställa upp” för laget men just för att det kan va chill ibland!

 22. Emilie

  Jag har faktiskt provat men jag klarade inte av det även med glidmeddel gjorde ju sjukt ont. Men Jag kanske är tajt haha 😛

 23. Erika

  x helt klart. Vill inte låta äcklig eller så, men där ska saker mest ut från min sida, inte in. Men man kan väl vara generös någon enstaka gång 🙂

 24. Paula

  Helt klart nr 1! Ibland har jag och min pojkvän förspel och sen går vi direkt på analsexet. (När jag är riktigt snuskigt kåt.) Vid dem tillfällena vill jag inte ens ha “vanligt”, vaginalt sex. Så det är njutning för mig! 🙂

 25. Ninni

  Att tjejer påstår att det är skönt dvs. 1;an är bara skitsnack. Kan alla killar och tjejer förstå att tjejers kroppar inte är utformade så att ta den i 2: an innebär ngn njutning.. Killarna däremot… Läs på ren fakta. Sen att man kan tycka det är sexigt eller upphetsande att pröva ngt nytt är en sak. Men majoriteten av tjejer som tar den i 2: an gör det garanterat för att killen vill det. Stå på er ist!

 26. Jess

  Knepigt, men lutar åt 1. Jag läste en kommentar innan och det stod någon om att det krävs övning. Det stämmer nog ganska bra. Jag har det ganska regelbundet, men i början tyckte jag inte om det alls.
  Jag hatade det i början och ställde mycket upp för killens skull. Men efter mycket om och men, så lärde jag mig hur man skulle göra och allt för att en annan skulle tycka det var skönt med. Man måste släppa sina spärrar lite och lära sig att slappna av.
  Har haft några kompisar som vart totalt emot det, och pratat med mig om det tack vare att deras killar vill ha det. Och de har prövat, med vissa knep och råd från mig, Och nu tycker de om det.
  Så jag håller på det J sa…övning, tålamod, och jävligt mycket försiktighet av killen de första gångerna innan tjejen vet hur hon ska kunna njuta av det…

 27. Alexandra

  Jag håller med Elin en viss del. Men tar verkligen 2, Det finns ingen kille som är värd att jag ska ha ont eller får ett slappt anal så jag skiter på mig eller nåt!! Det är inte alls skönt, gör bara ONT! Finns ingen sexuell njutning någonstans i röven :S Prova själv! Ni killar har bara blivit helt vrickade av porr!

 28. Fjutt

  Hmm.. inget av allternativen igentligen. Jag har gjort det mer en ett par gånger, ibland har det känts rätt ok ibland äckligt och ibland rätt bra. men orkar inte klabba med det längre nu, det valiga är ju oavsett 1000 ggr skönare, och aldrig i helvete att jag skulle offra min röv för att en snubbe tände som tusan på det, noll självrespekt, han hade ju aldrig lånat ut sin rumpa om det hade varit ombytta roller..

  Hur som, vad är din egna tanke om det hela? att ge då alltså..:P
  Äckligt, trevligt, extas eller skit samma?

 29. elin

  x
  gör det endast för min killes skull. det är inte skönt alls för min del men jag tycker ju om att se han njuta 🙂 Men att själva analsexet skulle vara SKÖNT är bara bullshit. det är bara en väldiigt konstig känsla att ha en snopp i rumpan…det känns som man skiter på sig varje gång killen drar ut snoppen. hur skönt är det?
  du kan ju själv prova sticka upp en gurka i röven och kolla hur sexuellt det känns. haha!

 30. S

  Nummer 1.
  Innan jag provade var det garanterat en 2:a.
  Men det gäller att killen vet vad han gör, så med rätt kille som vet vad han håller på med så är det jävligt skönt.
  Har dock varit med om det värre då killen helt plötsligt kör in den utan finger eller något innan, då jävlar.. Går inte beskriva smärtan!

 31. M

  2 med penis, 1 med ett finger. Men man måste vara väldigt upphetsad (eller jag iaf) för att de ska vara skönt. Och ”visa” gärna att man är på väg med handen åt de hållet så att man är lite beredd.. 😉 Annars finns risken att man får en liten chock och slår huvudet i väggen bakom sängen…

 32. malin

  alltså, jag har aldrig provat, men kan tänka mig att göra det. känner mig lite nyfiken.. men killen får inte vara “för stor” isf.. tror det kan vara skönt, men man vet aldrig!

 33. J

  Asså du borde ha haft ett fjärde alternativ! “Jag har testat och insett att med lite “övning” så kan det bli bra!”

  Så är det lite för mig i alla fall, testat 2 ggr men det är ju inte helt smärtfritt! Man måste ju jobba jäävligt långsamt men sen så är det faktiskt skönt! Dock slår ju missionären allt!

Annons
stats