Det sista svaret på talet. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Det sista svaret på talet.

Kissie dissar en. Oj, vad man borde ta åt sig… Eller? Vänta lite nu.. Människan som lever på lögner, falskhet, provokationer, backstabbing och operationer. Människan som när hon går på gatan konstant får höra “Jävla äckliga plasthora!” o sådana liknande slagord… Ja, jag vet. Jag har varit med henne på stan så. Människan som endast har ytliga vänner i sitt liv och själv mår så pass dåligt så att hon måste operera sig oftare än vad hon byter underkläder. De hon säger är precis som de Vanita sa – Helt taget ur luften. Men rykten säger ju att dessa två fattat tycke för varann på senare tid.. Så vad är det man säger? Lika barn leka bäst? Återigen till Kissie. Vad var det hon sa? Hon hävdade att jag efter ett ligg sagt “Shit, hon var typ 13 år… Nice!”

Alltså, behöver jag egentligen ens kommentera ett sånt uttalande? Tror ni läsare på allvar att jag skulle säga så till någon storbloggare OM jag nu mot all möjlig förmodan gjort något sånt? Att jag skulle öppet prata om en sån sak i denna skvallervärld där alla snackar skit om alla? Där alla backstabbar alla hela tiden? Där alla tar första bästa chans att locka läsare till sig genom skandaler, skitsnack och backstabbing. Att jag då skulle prata öppet om en sån lagbrytning? Det är så dumt så jag vet inte vad. Bara Kissie kan komma på en sån sak . Och Vanita då. Men dom är ju ungefär på samma nivå intelligensmässigt så. Vad är det ni inte förstår tjejer? Detta skedde MAJ! Det är INNAN jag blev en så kallad “kändis” ! Jag utnyttjar ingen jävla position som kändis.

Dessutom är barturnén på nattklubbar vilket gör att det är 18årsgräns överallt. Det är inte så att det är kids på klubbarna då. Vår publik på barturnén är 18åringar och uppåt… Och OM jag nu hade stött ihop med någon yngre tjej igen, nu efter denna anmälan som skedde i våras, tror ni då att jag hade varit så jävla dum i huvudet så att jag faktiskt skulle ligga med en minderårig? IGEN? När jag redan är anmäld för en sedan tidigare? Asså herregud. Har ni så låga tankar om mig… Då vet jag inte vad faktiskt.

Detta är sista gången jag kommenterar en diss. Jag vet att jag sagt samma sak förr men nu är det på allvar. Jag har nu slutat läsa andra bloggar.. Förutom när jag får mail skickade till mig från folk som tipsar om såna här “dissar” och annat. Då blir jag alldeles för irriterad och nyfiken för att INTE gå in och läsa… Så snälla rara ni! Säg inte till mig om ni hittar några Nemo-dissar på nätet för jag vill verkligen inte läsa dom. Jag behöver inte läsa dom. Det är redan mycket som det är.

Och en gång för alla nu.. Och detta riktar jag mot samtliga människor/bloggare där ute. Snälla snälla snälla. Jag vet att jag gjort ett fel. En vidrig klantig jävla pinsam blunder. Men att sparka på någon som redan ligger hjälper verkligen inte på något sätt. Och det säger jag inte av ren självömkan eller för att jag tycker synd om mig själv. Detta säger jag för att jag redan mår så fruktansvärt jävla dåligt som det är just nu. Tack på förhand.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats