Det här med... | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Det här med…

…fejkläppar! Jag kommer aldrig aldrig aldrig någonsin att förstå mig på tjejer som gör sina läppar. Vet att jag tjatar om det förut men fan… Kom igen nu! Alltså… Bröst kan jag köpa. Fetsugning likaså. Jag kan till och med köpa botox och allt sånt där. Men läppar alltså… JAG FATTAR DET INTE! Aja… Whatever.

Jag funderar på en blogg och facebook-paus. För det är fan skrämmande vad skiten gör med en. Hur beroende man blir av det. Det känns som ett ständigt krav att man ska blogga och facebooka… Hela tiden liksom. Det är otäckt. Man kan nästan aldrig slappna av! Nu överdriver jag kanske.. Men ja, kanske skulle de vara skönt. Att endast köra Twitter någon vecka eller två. Låt mig suga på den här karamellen några timmar så ger jag besked i eftermiddag. Tanken lockar!

Ni då? Annars då? Allt väl? Bilen går bra? Trevligt trevligt.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej! Jag älskar att läsa din blogg första gången jag ens kommenterar men måste bara säga det att jag gillar det du skriver och läser nästan varje dag. Tycker inte att du ska sluta du e grym!

Annons
stats