Dan före dan... | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Dan före dan…

Sådärja. Nu har jag lyssnat genom några av de bidrag ni snackade om. Molly, Loreen, Ranelid, Sean Banan, Danny, Flinck och några till.. Är ju inte vansinnigt imponerad, det ska jag inte påstå. Danny är ju bra men han är också som han alltid är. Dans, snabb discopop och snygg. Bra – absolut! Men nytt? Nja. Skickade vi inte Saade förra året? Ska vi skicka Saade i år igen? Känns lite tråkigt.

Loreen var ju grym. Bra röst. Snygg. Proffsig. Men låten är liiiiite för lik henne låt förra året tycker jag. Samma gapiga snygga skrik-sjung refräng. Men ja, det är ju bra!

Och sen har vi ju Ranelid. Här förstår jag inte hatet… Jag tycker det är sjukt trevlig med en frisk fläkt! Han är ju så jävla egen och bisarr att man bara vill skratta. Refrängen är dessutom bra! Sätter sig som klister alltså.

Sean Banan avskyr jag innerligt. Flinck hade jag högre förväntningar på. Molly… Nej, jag vill inte uttala mig om henne för då kommer många bli arga bara så vi skippar den. Låt oss bara säga att vi är inga superstora fans av varann tror jag.

Så so far är Danny, Loreen och Ranelid topp 3 i Globen, oikej? Men sen så har vi ju inte sett alla deltävlingar heller. Så vi avvaktar med att gissa finalresultatet!

Bästa var dock att Perelli åkte ut me dunder och brak. Man måste ju älska när favoriter faller. När Sverige blir osvenskt. Väldigt roligt. Så jävla svenskt att artister går vidare bara på deras namn och inte på deras låtar… ÄNTLIGEN blev vi lite osvenska. Kul!

Big Brother då?

Alltså jag vet inte jag. Har sett några avsnitt…. Men de känns som att många spelar karaktärer typ. Som att dom vill alldeles för mkt. Desperata på någon vänster. Och ja, been there, done that. Men ja… Man vill ju äkta människor. Folk som BARA är sig själva. Som han Tenny. Inte överdrivet skön kanske men ändå – äkta. Hanna tex… Där märker man ju att hon överdriver och bara gör ALLT för att bli såååå känd som möjligt = inte lika roligt. Eller vad säger ni?

Förresten, nån som såg Filip och Fredriks Oscars-vaka denna gång? Var dom lika babbliga? Missförstå mig rätt, jag gillar när dom babblar men jag minns att det var vansinnigt många som klagade på just detta faktum under förra årets gala… Vilka sköningar hade dom som gäster i studion?

Fan, läste förresten att 33 svenskar omkommit i Thailand på bara 2 månader… Det blir typ en varannan dag. Nåväl, i´m planning to stay alive, även om siffrorna onekligen är lite skrämmande…

 

Sitter på Lunch nu. Snart back to school. Sista vanliga pluggdagen. Imorgon är det slutprov på bakom baren och skrivandet… Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att ungefär hälften av de elever vi har här kommer klarar kursen.. Dessvärre känns de inte i nuläget som att jag är en av dom. Men som sagt, jag ska göra allt! Vi får se.

Nu måste jag tillbaka till baren och träna vidare.

Vi hörs imorgon mina sötnosar. Hej hopp

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. my

  ALLA i huset är sig själva förutom hanna w, man kommer aldrig få veta vem hon är!
  dock måste jag säga att bb var så mycket bättre förra året, bättre deltagare me underbara personligheter.. (dom flesta) i år så är är de inte lika roligt, men något har ju hänt i alla fall.
  som till exempel pertronella, hon var min favorit bland tjejerna och så skulle såklart hon lämna huset, efter en vecka! *suck* så hon har sjungkit i mina ögon, dessutom är stackars tenny så ledsen..
  marcel = hatad av många! haha (riktig idiot)
  joe = sjukt sårad av hanna w (hon gör verkligen ALLT för o provocera)
  jessica = hatad av britney-hanna! haha

 2. Katrin

  Vill önska dig lycka till med provet, det fixar du Nemo:) du är hur duktig som helst! Håller tummarna för dig (y)
  Kramar !! Hoppas att du mår bra och att de är nice därborta 😀

 3. alfabeta

  “Urdålig journalistik igen AB!
  i Thailand har 33 personer dött sedan årskiftet! 
  Ca 150000 svenskar har rest i Thailand under den här tiden, så det blir ca 0.22 promille av de resande som dött.
  i Sverige har det dött ca 15800 människor sedan årskiftet, det blir ca 1.7 promille.

  Det är således oerhört mycket farligare attt befinna sig i Sverige.
  Undrar om det är så att era intertnetjournalister har så lite i lön att de bara är avundsjuka på oss vanliga arbetare som faktiskt har råd med en resa till Paradiset?”
   
  Du kan vara lugn.
   
   
   

Annons
stats