Bästa som finns i svullväg: | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

Bästa som finns i svullväg:

IMG_1267

När man inte dricker alkohol så får man istället kompensera det med att svulla. Ja, det är sant. Man får faktiskt det! Så här bjuder jag på lite personliga favoriter/tips inom svulleri:

1. Coca Cola är en självklarhet. Inget annat går ens att jämföra med det i dryckväg.

2. Kanelgifflar. Shit. Men dom måste vara nybakta. Färska. Extremt viktigt. Sjukt goda. Smälter fan i munnen. Svårslaget.

3. I chokladväg brukar jag variera mellan Fazers Marianne-kaka (bilden) eller Marabous Apelsinkrokant. Det är jämnt skägg mellan dessa två godbitar skulle jag säga. Omöjligt att säga vilken som är godast. Apelsinkrokanten är klassikern som jag alltid älskat medan Marianne-kakan är den relativt nya uppstickaren… Så ja, det är lika där.

4. Estrellas Sourcream Union less fat. Folk brukar gnälla på less fat, men fan.. Har ni ens provat dom? Jag äter dom ju knappast för att det är less fat. Jag äter dom för att dom är godast. Inga chips knaprar lika mkt som dessa. Smaken är unik. Prova själva så får ni se! Men överlag är jag ingen chips-människa dock…

… så om jag måste välja bort något av de just nämna så blir det chipsen. Måste jag välja så väljer jag Choklad först, gifflar sen och chips sist. Men ja.. I en perfekt värld måste man inte välja. Höhö.

5. Vad som dock saknas på bilden över är Sundborn Punsch. Det är världens godaste glass. Denna glass finns endast på hemglassbilen. Tyvärr. Men fan. Prova den! Jag säger bara det. Den är helt jävla makalös. Överlägset den godaste glassen there is. Ben & Jerrys och Häägendaaz är dock tätt efter…

Sådärja! There you have it! Något som föll er i smaken?

Vad är era personliga favoriter inom svulleri?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandy

  Haha, meen. Vilket kärringsvull! kanelbullar o mariannechoklad. Hade inte colan varit med på bilden hade jag trott att det var Agneta 47 som handlat 😉

 2. Emma

  Ypperlig smak i godisväg!! Chipsen är mina favoriter, chokladen lika så. men brukar käka marabou polka numera. Cola är ju absoluta drycken, glass ska man ha ibland också. Då är SIA apelsinchocklad bäst eller Ben & Jerry, den där med kaksmet i!

 3. Frida

  Vill du smaka riktigt god glass kolla in riccardo.se Det finns ingen bättre glass 😀 många restauranger som har deras glass på sin meny, så god är den 😀

 4. nelli

  ostbågar, eller andra snacks med ost, jag kan äta två paket påen gång! till det thé. också straccatella vilket är en italiensk-yougurth med små chokladbitar , perfekt då jag inte kan äta för sötasaker! popcorn med smörsmak är också yuuumiiiee! 🙂

 5. jolle

  har du inte smakat de ugnsbakade chipsen!? om du vill ha mycket smak och extremt knapriga så ska du ta dem. jag lovar du kommer tacka mig haha 😛

 6. Tony

  varför jockiboi inte bloggar står på hans blog 😉

  jag har också märkt att man blir sugen på massa skit nu när man inte super..
  förut åt jag aldrig godis eller så, åt inte ens mat vissa dagar, men nu köper jag allt möjligt mög…

 7. k

  Va tycker du om jockibois erövring på kryssningen då, som gossip och fs har skrivit om?
  Varför har han en blogg om han ändå inte bloggar? och varför bloggar han inte?

Annons
stats