8 dagar senare. | Nemo Hedén

Nemo Hedén

Annons

8 dagar senare.

8 första dagarna är avklarade. Det är härligt! Många nya vänner. Många gamla bekantskaper också som jag sprungit in i av ren slump så som Filippa, Frida, Emmy, Micke mfl. Konstigt men kul!

Väääääldigt varmt och kvavt. Bor precis över Grabbarna med en ny polare som heter Yousef. Yousef har dock en passion för prostituerade vilket resulterade i att en av hans “hemsläp” snodde hela min resekassa typ dag 3. En jävla tur att jag har allt gratis här nere. Och en ännu mer jävla tur att jag får lön från SF imorgon. Så jag överlever.

Annars är väl allt helt okej. Lite problem med magen. Spytt en del och bajsar kiss. Så jävla smutsigt här. Tänker fan inte bada i havet. Det vågar jag inte. Blir nog första nyktra dagen hittills idag. Ska klämma en bio eller nåt sånt istället. Hoppas allt är bra med er! Många kramar från mig.

20120124-172906.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martin

  Kan bara hålla med , var inte en sån pinsam svennebanan. Du kan ju lika gärna vara hemma och sitta på
  valfri stamalkispizzeria och uppleva lika mycket som nu. Ryck upp dig Mvh 

 2. M.A

  Thailand är så otroligt fint med tropisk natur och krisatllklart vatten med fina fiskar och korallrev, OM man åker till rätt ställe. Tycker du ska ta dig en liten utflykt och uppleva Thailand istälet för turist avloppet där du är nu

 3. Annelie

  Åh snacka om att du är på paradiset på jorden!! I Thailand där det är “turister överallt”, vattnet är vidrigt och går inte att bada i, du är magsjuk för allt är så smutsigt, du bor ovanför en svennekrog som svenneturister hänger på, du bor tillsammans med nån som drar hem horor, du super varje dag och har fått alla dina pengar stulna.
  Guuuuud vad jag är avundsjuk!!! Snacka om att du får uppleva riktiga Thailand, lära känna en ny kultur, utmana dig själv, få nya intryck. Suck. 

Annons
stats